Reinkarnace dětí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18648
17.7.23 15:55
@Anonymní píše:
Hele, mě stala řada věcí kolem děti.
Např:předměty jsme byly s přáteli na dovolené. Tenkrát přišli o první dítě velice brzo. Byli z toho dost špatní hlavně kamarádka. Jednou večer jsme takhle popíjeli a já měla strašně velkou chuť říct,, Hele, neřvi! Ona (jméno) si vás stejně najde. Neřekla. Ale do roka čekali holčičku i jméno takové dostala. vždycky ale opravdu vždycky mi stacilo když nějaká moje kamarádka jen vylezla z auta nebo vlezla mezi dveře. Hned jsem věděla že je těhotná. Naposledy jsem se jako první zeptala na týden. Vidět to nebylo, nikdo nic neříkal, nedělal. Já to ale viděla. U vlastniho jsem moc nevarovala ale setkala jsem se přímo s nebostikem. A do mesice :srdce:… Něco, někde je, jen ne každý tomu dá prostor. Třeba si nás duše opravdu vybírají, třeba je to jen lidská útěcha :nevim:

Já třeba takhle vycitim porod - 3-4× jsem si psala s kamoskama/ viděla a věděla jsem, ze za par hodin porodí. Jen jedné jsem to řekla a ta se mi smála a ráno přišla smska. Přitom necítila vůbec nic a ani nebyla v termínu. A neomylně jsem vycitila pohlaví - z nějakých 15 děti jsem se zatím nesekla. Ale zas tam je to 50:50 tak to mohlo byt stesti. Děda uměl pomoci virgule hledat prameny a energetické drahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.23 19:04
@Anonymní píše:
Teda, to je strašně zajímavé ani nevím co na to říct… A řekla si o tom někomu? Nebo si to necháváš pro sebe?

O tom že to poznám jo ale o ty holčičce jsem neřekla. Tenkrát jsem to nechtěla zakriknout. Teď, nějak nebyla nebo není čas.?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.7.23 19:06
@hospodki píše:
Já třeba takhle vycitim porod - 3-4× jsem si psala s kamoskama/ viděla a věděla jsem, ze za par hodin porodí. Jen jedné jsem to řekla a ta se mi smála a ráno přišla smska. Přitom necítila vůbec nic a ani nebyla v termínu. A neomylně jsem vycitila pohlaví - z nějakých 15 děti jsem se zatím nesekla. Ale zas tam je to 50:50 tak to mohlo byt stesti. Děda uměl pomoci virgule hledat prameny a energetické drahy

To je druhá věc. Třetím se tak plus mínus 2 dny. 2× po sobě jsem dala přesnej termín. No a teď? Kamarádka je těhotná a bude mít plánovanéj já si myslím že…

• Citovat
  • Upravit
331
17.7.23 19:40
@mamule42 píše:
Za co se stydíš, já také nevím jak bych se k tomu postavila. Mně spíš děsí že hlavně starší dcera vidí sem tam duchy. Když byla menší tak na hřbitově viděla stát paní, nikdo jiný ji neviděl, doma ji v noci u postele vyděsila postava starého pána držící v ruce medvídka. Později jsem ji ukázala fotky rodiny na které ho poznala. A hlavně mě strašně leží v hlavě proč měl ruce medvídka který dostala moje dcerka na poslední cestu.Byli totiž 2 identický druhý si dal manžel na klíče jako talisman vzpomínku. Buď ráda že o tom jenom čteš, a nic se ti v realitě nestává. A je možné že věkem se schopnosti ztrácí.

Tohle co popisujes, je otevrene treti oko a tuhle schopnost maji vedmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11444
17.7.23 20:06

.

Příspěvek upraven 18.07.23 v 12:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5921
17.7.23 20:12
@Seky11111 píše:
Tohle co popisujes, je otevrene treti oko a tuhle schopnost maji vedmy.

Asi to bude tím horkem, ale nechceš mi to napsat polopatě. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.23 21:04

Moje starší dcera popsala auto, ve kterém jsem jezdila, když jsem byla těhotná. Po porodu jsme měli jiný. Tohle auto tudíž nemohla vidět. Ani z žádných rodinných fotek.

• Citovat
  • Upravit
Nelel12
17.7.23 21:16
@Anonymní píše:
Ahoj, věříte reinkarnaci nebo myslíte že je to blbost? Setkali jste se s tím? Předevčírem jsem viděla jedno video zaměřené na tohle téma a bylo to dost šílené… Děti velmi malé říkalí svým rodičům divné věci, popsali velmi konkrétně život lidí aniž by je znali a tvrdili že to byli oni. Že se narodili znovu a že si je i vybraji za rodiče. Přijde mi to strašidelné… Představa že mi moje dítě řekne, že kdysi už žil jako dospělý člověk… Já bych měla pocit že mám doma dospělého a cizího člověka a ne svoje malé dítě… Nevím jestli bych pak zvládla vychovávat normálně… Ale zajímavé je že jak byli děti větší, úplně na to zapomněli Radši anonym, trošku se za tenhle názor stydím :oops:

Já na to asi věřím, kde jinak ty duše jsou?

Říká se, že lidská duše žije pětkrát. Nacházíš se v určitých fází…etap.

Řeknu příklad: teď jsi krásná, úspěšná a bohatá..
V minulém životě si mohla být chudá, jak kostelní myš, nehezká a nedařilo se ti.

Mohla si chlastat: teď třeba alkohol nesnášíš, máš na něj absolutně negativní názor. Protože je někde uložena zkušenost.

Jsou to jen příklady, ale nějak tomu věřím.

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
17.7.23 21:56

Moje dcera umělá hodně brzy mluvit tak kolem roku a půl říkala paní kouží a ukazovala na strop pod lustrem… Samozřejmě si to teď nepamatuje. Jsou jí 4.

Protože vím že malé děti mají schopnost číst to co mi ne tak se jí občas ptám ale lautr nic si nepamatuje. Má teda boží sny jak jezdí na jednorožcích případně sází kouzelné bonbonove stromy.

Já jako malá jsem občas měla záblesky vzpomínek ale mamka mi to vždy zatrhla. Moje dcera prostor má ale používá fantazii ne paměť. Ona teda neví ani co bylo před tejdnem když na to přijde.

Já jsem taky měla vždy naprosto úžasné sny. Příběhy cestování atd… Umělá jsem si uvědomit že sním a tak jsem prožívala tzvn lucidní snění.
Takže jsem samozřejmě ve snech x krát mluvila s mým mrtvým otcem, babičkou, dedou atd. Ale stejně tak jsem prožívala filmy jakoze alokapsy, únosy mimozemšťanů calesta do středu Země… Bloudění ve sklepích na spusov Alenky v říši divů.

• Citovat
  • Upravit
3265
17.7.23 22:03
@biedronka105 píše:
Ne, tu nevěřím. Ale podle mě funguje princip duše za duši, aspoň u nás v rodině ano, až se toho občas desim.

U nás také a taky si říkám, že na tom možná něco je. Teď na podzim čekáme druhé a zrovna v lednu (asi cca tyden po početí) mi babička začala vykládat jak už je stará, všechno ji bolí atd. A pak na konci mojí návštěvy řekla, že už je na řadě, že je nejstarší.
Pořád mi to zní v hlavě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
17.7.23 22:05
@mamule42 píše:
Asi to bude tím horkem, ale nechceš mi to napsat polopatě. ;)

Třetí oko se nachází údajně buď mezi očima nebo na temeni hlavy. To záleží jaké čteš materiály. Je to oko co máme údajně všichni lidé ale je většinou uzavřené otevíráji ho psychotropní drogy, meditace nebo magické výcviky či ho mají lidi otevřené přirozeně.
Umožňuje vidět minulost budoucnost bytosti odjinud, auty atd atd atd

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.7.23 22:17
@ludmilaadamkova píše:
Moje dcera umělá hodně brzy mluvit tak kolem roku a půl říkala paní kouží a ukazovala na strop pod lustrem… Samozřejmě si to teď nepamatuje. Jsou jí 4.

Protože vím že malé děti mají schopnost číst to co mi ne tak se jí občas ptám ale lautr nic si nepamatuje. Má teda boží sny jak jezdí na jednorožcích případně sází kouzelné bonbonove stromy.

Já jako malá jsem občas měla záblesky vzpomínek ale mamka mi to vždy zatrhla. Moje dcera prostor má ale používá fantazii ne paměť. Ona teda neví ani co bylo před tejdnem když na to přijde.

Já jsem taky měla vždy naprosto úžasné sny. Příběhy cestování atd… Umělá jsem si uvědomit že sním a tak jsem prožívala tzvn lucidní snění.
Takže jsem samozřejmě ve snech x krát mluvila s mým mrtvým otcem, babičkou, dedou atd. Ale stejně tak jsem prožívala filmy jakoze alokapsy, únosy mimozemšťanů calesta do středu Země… Bloudění ve sklepích na spusov Alenky v říši divů.

Bývalá kolegyně se často starala o vnuka. brávala ho všude sebou a na hřbitově se vždycky někam vypařil. Když se ptala kam pořád litá, říkal že si chodí povídat s tím panem. Neuměl číst ale věděl jak se pan jmenuje/val

• Citovat
  • Upravit
5921
17.7.23 22:57
@ludmilaadamkova píše:
Třetí oko se nachází údajně buď mezi očima nebo na temeni hlavy. To záleží jaké čteš materiály. Je to oko co máme údajně všichni lidé ale je většinou uzavřené otevíráji ho psychotropní drogy, meditace nebo magické výcviky či ho mají lidi otevřené přirozeně.
Umožňuje vidět minulost budoucnost bytosti odjinud, auty atd atd atd

Díky za vysvětlení, dceři je 12 let, a po pravdě mě její vidiny děsí, já měla podobné a měla jsem z nich strach.Ale pořád to nevysvěluje toho medvídka, proč ji ho vzal nebo spíše co tím mělo být naznačeno. Možná ti budu k smíchu že lpím na hračce, ale víc jsem pro dcerku nemohla už udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
17.7.23 23:06

Ano, syn mi říkal věci co nemohl vědět, rikal mi co dřív dělal, jak žil. Vždy to byl moment, byl jakoby mimo, pak cvak a zase byl zpět a už jsem z něj nic nedostala. Postupně to slablo, tak po 4 roce to ustalo úplně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Denny.5
17.7.23 23:33
@mamule42 píše:
Za co se stydíš, já také nevím jak bych se k tomu postavila. Mně spíš děsí že hlavně starší dcera vidí sem tam duchy. Když byla menší tak na hřbitově viděla stát paní, nikdo jiný ji neviděl, doma ji v noci u postele vyděsila postava starého pána držící v ruce medvídka. Později jsem ji ukázala fotky rodiny na které ho poznala. A hlavně mě strašně leží v hlavě proč měl ruce medvídka který dostala moje dcerka na poslední cestu.Byli totiž 2 identický druhý si dal manžel na klíče jako talisman vzpomínku. Buď ráda že o tom jenom čteš, a nic se ti v realitě nestává. A je možné že věkem se schopnosti ztrácí.

Na tohle bych si dávala pozor. On stačí nějaký náhodný stín souhry světla s tmy a dětská fantazie si z toho udělá ducha. Proč se všechny děti boji, ze mají něco pod posteli? Protože to vidí ve filmech.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak