Reinkarnace dětí

Anonymní
17.7.23 14:39

Reinkarnace děti

Ahoj, věříte reinkarnaci nebo myslíte že je to blbost? Setkali jste se s tím? Předevčírem jsem viděla jedno video zaměřené na tohle téma a bylo to dost šílené… Děti velmi malé říkalí svým rodičům divné věci, popsali velmi konkrétně život lidí aniž by je znali a tvrdili že to byli oni. Že se narodili znovu a že si je i vybraji za rodiče. Přijde mi to strašidelné… Představa že mi moje dítě řekne, že kdysi už žil jako dospělý člověk… Já bych měla pocit že mám doma dospělého a cizího člověka a ne svoje malé dítě… Nevím jestli bych pak zvládla vychovávat normálně… Ale zajímavé je že jak byli děti větší, úplně na to zapomněli Radši anonym, trošku se za tenhle názor stydím :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34905
17.7.23 14:57
@Anonymní píše:
Ahoj, věříte reinkarnaci nebo myslíte že je to blbost? Setkali jste se s tím? Předevčírem jsem viděla jedno video zaměřené na tohle téma a bylo to dost šílené… Děti velmi malé říkalí svým rodičům divné věci, popsali velmi konkrétně život lidí aniž by je znali a tvrdili že to byli oni. Že se narodili znovu a že si je i vybraji za rodiče. Přijde mi to strašidelné… Představa že mi moje dítě řekne, že kdysi už žil jako dospělý člověk… Já bych měla pocit že mám doma dospělého a cizího člověka a ne svoje malé dítě… Nevím jestli bych pak zvládla vychovávat normálně… Ale zajímavé je že jak byli děti větší, úplně na to zapomněli Radši anonym, trošku se za tenhle názor stydím :oops:

Je hodně případů, kdy si dítě vybavilo svůj předchozí život. Vědělo, jak žilo, jak zemřelo. Já tomu věřím, proč by si to malé dítě vymýšlelo? Ještě když třeba popsalo místo, kde žilo, co tam bylo atd a opravdu se to potvrdilo. Jen nechápu to, že by si některé dítě dobrovolně vybralo za rodiče lidi, o se o něj nestarají, týrají ho. A ano, časem na vše zapomenou. Je to strašně zvláštní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.23 15:01

@arinecka Jsou názory že je k tomu mohli zmanipulovat rodiče aby dostali nějakou mediální pozornost a třeba i peníze… Ale taky myslím, že aspoň něco musí být pravda

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.7.23 15:05

Hele, mě stala řada věcí kolem děti.
Např:předměty jsme byly s přáteli na dovolené. Tenkrát přišli o první dítě velice brzo. Byli z toho dost špatní hlavně kamarádka. Jednou večer jsme takhle popíjeli a já měla strašně velkou chuť říct,, Hele, neřvi! Ona (jméno) si vás stejně najde. Neřekla. Ale do roka čekali holčičku i jméno takové dostala. vždycky ale opravdu vždycky mi stacilo když nějaká moje kamarádka jen vylezla z auta nebo vlezla mezi dveře. Hned jsem věděla že je těhotná. Naposledy jsem se jako první zeptala na týden. Vidět to nebylo, nikdo nic neříkal, nedělal. Já to ale viděla. U vlastniho jsem moc nevarovala ale setkala jsem se přímo s nebostikem. A do mesice :srdce:… Něco, někde je, jen ne každý tomu dá prostor. Třeba si nás duše opravdu vybírají, třeba je to jen lidská útěcha :nevim:

• Citovat
  • Upravit
34905
17.7.23 15:06
@Anonymní píše:
@arinecka Jsou názory že je k tomu mohli zmanipulovat rodiče aby dostali nějakou mediální pozornost a třeba i peníze… Ale taky myslím, že aspoň něco musí být pravda

Určitě to taky někoho napadlo, peníze vládnou světem. Ale věřím, že spousta případů je pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.23 15:13
@Anonymní píše:
Hele, mě stala řada věcí kolem děti.
Např:předměty jsme byly s přáteli na dovolené. Tenkrát přišli o první dítě velice brzo. Byli z toho dost špatní hlavně kamarádka. Jednou večer jsme takhle popíjeli a já měla strašně velkou chuť říct,, Hele, neřvi! Ona (jméno) si vás stejně najde. Neřekla. Ale do roka čekali holčičku i jméno takové dostala. vždycky ale opravdu vždycky mi stacilo když nějaká moje kamarádka jen vylezla z auta nebo vlezla mezi dveře. Hned jsem věděla že je těhotná. Naposledy jsem se jako první zeptala na týden. Vidět to nebylo, nikdo nic neříkal, nedělal. Já to ale viděla. U vlastniho jsem moc nevarovala ale setkala jsem se přímo s nebostikem. A do mesice :srdce:… Něco, někde je, jen ne každý tomu dá prostor. Třeba si nás duše opravdu vybírají, třeba je to jen lidská útěcha :nevim:

Teda, to je strašně zajímavé ani nevím co na to říct… A řekla si o tom někomu? Nebo si to necháváš pro sebe?

• Citovat
  • Upravit
5963
17.7.23 15:13
@Anonymní píše:
Ahoj, věříte reinkarnaci nebo myslíte že je to blbost? Setkali jste se s tím? Předevčírem jsem viděla jedno video zaměřené na tohle téma a bylo to dost šílené… Děti velmi malé říkalí svým rodičům divné věci, popsali velmi konkrétně život lidí aniž by je znali a tvrdili že to byli oni. Že se narodili znovu a že si je i vybraji za rodiče. Přijde mi to strašidelné… Představa že mi moje dítě řekne, že kdysi už žil jako dospělý člověk… Já bych měla pocit že mám doma dospělého a cizího člověka a ne svoje malé dítě… Nevím jestli bych pak zvládla vychovávat normálně… Ale zajímavé je že jak byli děti větší, úplně na to zapomněli Radši anonym, trošku se za tenhle názor stydím :oops:

Za co se stydíš, já také nevím jak bych se k tomu postavila. Mně spíš děsí že hlavně starší dcera vidí sem tam duchy. Když byla menší tak na hřbitově viděla stát paní, nikdo jiný ji neviděl, doma ji v noci u postele vyděsila postava starého pána držící v ruce medvídka. Později jsem ji ukázala fotky rodiny na které ho poznala. A hlavně mě strašně leží v hlavě proč měl ruce medvídka který dostala moje dcerka na poslední cestu.Byli totiž 2 identický druhý si dal manžel na klíče jako talisman vzpomínku. Buď ráda že o tom jenom čteš, a nic se ti v realitě nestává. A je možné že věkem se schopnosti ztrácí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2105
17.7.23 15:18

Ne, tu nevěřím. Ale podle mě funguje princip duše za duši, aspoň u nás v rodině ano, až se toho občas desim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1170
17.7.23 15:28

Já v reinkarnaci jednu dobu věřila, poslední roky ne. Těch duší by muselo být jen určité množství, aby se mohly střídat (reinkarnovat), ale lidí pořád přibývá. Je nás tu 8 miliard. V pol. 20. století na planetě žilo přes 3mld lidí. Kde bylo těch 5 mld duší?

To víc chápu s tím výběrem rodičů. Duše si vybere rodinu a čas, aby prožila, co prožít „chce“ a potřebuje k růstu a učení se. Týrání, zneužívání, pohodovou rodinu a dětství. Duše je podle mně něco jiného než „já“ nebo vědomí. Je podle mě odosobněná a asi na ni špatné zacházení a zlý život nezanechá citové jizvy. Jen je škoda, že člověk intuitivně často neví, jaké úkoly má splnit a co si duše vybrala za cíl v tomto životě. Že by ji vědomě pomohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9185
17.7.23 15:28

Já si nemyslím, že si dítě vybírá své rodiče. Ale věřím v to, že existuje vyšší moc. V cizině se mi stalo, že jsem měla silný pocit že už jsem na tom místě byla, věděla jsem co bude za rohem. Jenže jsem na tom místě nikdy nebyla. Známá vidí aury. A jeden bývalý kolega mi kdysi řekl, že mám smutné oči a je mu líto, že jsem měla ošklivé dětství. Samozřejmě jsem se s ním o tom nikdy nebavila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34905
17.7.23 15:31
@Serpentini píše:
Já si nemyslím, že si dítě vybírá své rodiče. Ale věřím v to, že existuje vyšší moc. V cizině se mi stalo, že jsem měla silný pocit že už jsem na tom místě byla, věděla jsem co bude za rohem. Jenže jsem na tom místě nikdy nebyla. Známá vidí aury. A jeden bývalý kolega mi kdysi řekl, že mám smutné oči a je mu líto, že jsem měla ošklivé dětství. Samozřejmě jsem se s ním o tom nikdy nebavila.

Taky mam hodne casto pocit, ze misto, kde jsem nikdy nebyla znam. Nebo ze nejaka situace, co prozivam, tak to neni poprve. Je to strasne zvlastni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
17.7.23 15:36

Věřím, že je něco takového možného. Že je určitý koloběh. A sama bych chtěla vědět, kde a kdy jsem žila v minulém životě. Myslím si, že v nějaké části Anglie. Když jsem tam přijela, tak jsem měla pocit, že se vracím domů. Byla jsem tam šťastná. Ale samozřejmě nevím, kde jsem žila v minulém životě a zjistit to neumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
17.7.23 15:38
@arinecka píše:
Taky mam hodne casto pocit, ze misto, kde jsem nikdy nebyla znam. Nebo ze nejaka situace, co prozivam, tak to neni poprve. Je to strasne zvlastni.

to taky mívám. Je teda pravda, že jako malá jsem to měla mnohem častěji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
17.7.23 15:41

Znám holčičku, která v rodinném domě potkávala strašně moc lidí a povídala si s nimi. To jí byly čtyři roky. Dnes je ve třetí třídě a už nikoho nepotkává, je to normální žačka základní školy. Já na tyhle věci moc nevěřím, ale to vůbec neznamená, že nemohou existovat.

@Anonymní píše:
@arinecka Jsou názory že je k tomu mohli zmanipulovat rodiče aby dostali nějakou mediální pozornost a třeba i peníze… Ale taky myslím, že aspoň něco musí být pravda
  • Citovat
  • Upravit
2432
17.7.23 15:41
@Dana066 píše:
Já v reinkarnaci jednu dobu věřila, poslední roky ne. Těch duší by muselo být jen určité množství, aby se mohly střídat (reinkarnovat), ale lidí pořád přibývá. Je nás tu 8 miliard. V pol. 20. století na planetě žilo přes 3mld lidí. Kde bylo těch 5 mld duší?

Tak ale to se ti nevylučuje, že je těch duší pořád víc. Ony se generují nové. I v těch knihách to máš, někdo žije první život, jiný člověk už třeba 20; a taky: ne každý se reinkarnuje, pokud splnil svůj úkol. Proto jsou někteří nadaní (už mají natrénováno z předchozích životů), a jiní ne (žijí třeba teprve první, druhý život) - nebo třeba byli v minulém životě nějaké zvíře a mají specifické schopnosti. :think:

Já kolikrát mám pocit, že se s někým znám, a přitom ho vidím prvně - takže si to vykládám těmi minulými životy. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí