Rejuvenace pochvy - inkontinence

60
21.11.16 20:11

rejuvenace pochvy - inkontinence

Ahoj, nenašla jsem zde žádnou diskuzi na toto téma, ani nikde jinde na netu, proto zakládám. nemáte prosím někdo zkušenost s tzv. rejuvenací pochvy laserem? info např zde http://www.g-centrum.cz/…ove-operace/ či zde http://everydaymagazin.cz/…bez-skalpelu
stojí to dost peněz, ale zvažuju to, inkontinence mě trápí dost a cvičení nepomáhá. budu ráda za jakékoliv postřehy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9166
21.11.16 20:37

Myslím si, že tento zákrok je jen krátkodobá záležitost. Kolagen, jak známo, se z těla postupem věku vytrácí, je potřeba ho doplňovat. Aby tento efekt byl dlouhodobý či trvalý, musel by se neustále opakovat - k nezaplacení 8o. Je to dost peněz, a příčinu inkontinence bych hledala jinde. Spíše bych tento zákrok podstoupila až po radikální řešení po operaci síťkou. Ale je potřeba si vyslechnout odborníka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
14.11.17 11:04

Já mám zkušenost, až z letoška… Čeká mne teď třetí sezení. Doporučuji všem ženám, které trpí stresovkou a odkládat to na po tom je… pardon, ale blbost! I sám lékař mi to potvrdil. Při těžké inkontinenci, stav, kdy se to musí řešit síťkou, je už pozdě… Dělá se proto, aby to tak daleko nedošlo. Jinak po druhém zákroku si připadám o víc než 20 let mladší, uvnitř i vně :) Vůbec bych na nic nečekala a doporučuji všem ženám, které rodily přirozenou cestou a i všem starším. Je mi 47 let a jsem moc ráda, že jsem se odhodlala. Důvodem byla začínající stresovka, ale moc mi to pomohlo i psychicky, jakýsi nekomfort související s věkem je pryč a připadám si hezčí :D a přitažlivější. Což dámy v mém věku určitě chápou… Ohledně finanční stránky - vybrala jsem si gynekoligii v Ústí nad Labem, Teesmedical.. Tees s. r.o. Celý zákrok - celkem tři návštěvy - stojí 7 tisíc. První 4, pak 2 a teď budu platit už jen tisíc korun :) a je to včetně vnější rejuvenace! a znecitlivujícího krému, který se nanáší před zákrokem. První dva zákroky byly ve stejném rozsahu a třetí už bych asi ani nepotřebovala, už teď jsem nadšená. Takže nedala bych na rady někoho, kdo si jen myslí… a šla bych do toho! To cvičení bych nezavrhovala, posilovat pánevní dno by měla každá žena. Gravitaci nezastavíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
14.11.17 13:07

@wiga
diky za prispevek. to je dobre vedet, ze to nejake pozitivni ucinky ma a nejsou to vyhozene penize. jeste by me zajimalo, jak se budete citit za par let, nebo jestli je prinos zakroku jen docasny. u me to vypada, ze se pasce nevyhnu, ale zvazujeme jeste treti mimino a paska se dava, az kdyz uz zadne tehotenstvi neni v planu. mam stresovou ink.II.stupne a jak jsem vlastne uz psala v tom zaklad. prispevku, cviceni pomohlo jen minimalne, svaly panevniho dna sice mirne ozily, ale inkontinenci mam porad..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
14.11.17 23:14

Laserová léčba je určena pro lehkou až středně těžkou inkontinenci. Nečekala bych, až se mi to ještě zhorší. I doktor mluvil v tom smyslu, že pak už to na inkontinenci nepomůže. Já jak zjistila, že to je oproti jiným zařízení levné, vůbec jsem nečekala a rovnou jsem se objednala. Po druhém zákroku už jsem se nepřipočůrala po kýchnutí, při smíchu.. a ani při sexu, začala jsem mít při něm totiž taky problém. Takže jsem začala mít i psychické zábrany. Úplně na rovinu, močím teď i trochu jinak… přirovnala bych to k filmu Kolja, kdy Svěrák komentuje, jak čůrá ten malej, jak
mu závidí ???? Mám pevnější proud nebo jak to popdat. Uvnitř se mi změnila barva sliznice, celé se to zpevnilo uvnitř i venku. Předtím jsem dokonce uvažovala i ve svém věku o labioplastice. Doktor říkal, že věkem se labie nezvětšují, ale jak vše ochabuje, gravitace… tak to tak vypadá…no prostě už o tom nepřemýšlím, vypadá to o hodně lépe a jsem fakt s výsledkem spokojená. Upřímně, za ty peníze se v kosmetice dělá spousta nedůležitých blbostí, co ženské postupují, aby „zastavily“ stárnutí. Tohle se s tím nedá srovnat. Tady je těch plusů fakt dost, od zdravotních až i po ty kosmetické… Nejstarší pacientku prý měl 72 letou paní. Já jsem to navrhla mojí mámě, která je o 4 roky mladší. Zavrhla to, že jí inkontinence neomezuje. To vidím ???? nikam nejede, protože bude potřebovat po cestě na záchod a podobně. A samozřejmě moč je cítit a bude to s přibývajícím věkem horší. Což ona si asi nechce připustit…Na druhou stranu moje sestra (o 3 roky mladší než já) je nadšená a jde do toho taky, jednak stresovka a za druhé má potíže se svěděním, někdy výtoky. Tohle by jí to mělo taky vyřešit… Jinak si samozřejmě nemyslím, že po letech to bude stále stejné, to bych byla naivní, tělo stárnout nepřestane. Každopádně jsem se ale tím zákrokem dostala, troufám si říct, možná i před dobu před porodama… Připadám si komfortně ???? a to mi za ty prachy stálo. Jinak jsem si nemyslela, že budu někdy takové věci někomu sdělovat. Ale to je přesně ono. Pořád se mezi kamarádkama řeší jaký make up, jak koho naštvaly děti nebo manžel, kde je levný máslo… a tyhle důležité věci si každá nechává pro sebe, jako kdyby to neexistovalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DKK
2
1.10.19 10:27

Laserova terapie pri inkontineci

Ahoj! Po dvou porodech stracim moc. Nevim jestly to spada uplne pod lehkou inkontinenci ale uz jsi nevim radu. V podstate udrzim moc pri smrkani, kaslani, behani a podobne. Jen kdyz curam (a to tam sedim schvalne dele) a pak vstanu a udelam krok tak ukapnu (ale hrozne malinko). Pres to mne to strasne moc vadi.

Gynekolog rika ze to je inkontinence a at cvicim. Cviceni je ale hrozne teske a hlavne to trva strasne dlouho nez clovek pozna zlepseni stavu.

Chtela jsem se zeptat ty co uz postoupily laserovou terapie jestly nastalo jsou spokojeni nebo jse mezi tim stav opet zhorsil?

Ja jsem o tom moc cetla. Kliniky nabizeji ruzne lasery. Nakonec jsem zustala u kliniky yes visage ktera pracuje z laserem fotona a garantuji ze po jednom ostereni je problem u pacientky vyreseni (oproti jinim laserum jsou az 3 terapie)

Ma s timto laserem nekdo skusenost. Byly bych velice rada za radu. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria