Reklamace Mireny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5894
19.8.15 14:21

@smurfka Kde si našla tyto podklady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
19.8.15 14:23

Ahoj, mirenu jsem si take dala po porodu ze to bude parada a cena prasku mito za ty roky pohody vynahradi…bohuzel i u me vyhozene penize…spineni stale a stale v prubehu kdykoli takze peklicko, nechut k sexu a jeste caste boleni podbrisku a krece…po 2 rokach uz jsme to nevydrzela a mucit se nedala nechala vyndat a hura mam klid…zlaty prasky pa Monca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
19.8.15 14:26
@xjuklickova píše:
@smurfka Kde si našla tyto podklady?

http://www.gynstart.cz/messages.php?…

nicméně já nic takového u své dr nepodepisovala a přesto mi dala záruku že do pul roka mi vrátí 4000 pokud mi zdravotně nesedne..říkala to co jsem psala..pokud by se hnula a i po znovuzavedení se hnula znova, pokud bych extrémně a nepřetržitě krvácela, při velký bolestech i přes správné zavedení a tak. HOdně dr vrací peníze při reklamaci pokud je mirena zakoupena u nich ( ne že vám dají recept a vy si to koupíte sami )

• Citovat
  • Upravit
5894
19.8.15 14:31

@smurfka Když jsem se zajímala o tělísko, tak jsem dostala inf. souhlas, ve zkratce nikdo by mi nic nevrátil… zavedení je na mé riziko a tak podobně.

zajímala jsem se o více dlouhodobých antikoncepcí a u všech se stejným výsledkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2734
19.8.15 14:31

Zdravím holky, takže já to své tělísko Mirenu reklamovala u gynekoložky na základě nesnesitelných bolestí břicha, dále tvoření cyst atd. Takže po půl roce dohadů mi moje gynekoložka vyhádala alespoň polovinu částky zpět. Ale obávám se, že za „pouhé dlouhodobé krvácení“to neprojde. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
19.8.15 14:33
@xjuklickova píše:
@smurfka Když jsem se zajímala o tělísko, tak jsem dostala inf. souhlas, ve zkratce nikdo by mi nic nevrátil… zavedení je na mé riziko a tak podobně.zajímala jsem se o více dlouhodobých antikoncepcí a u všech se stejným výsledkem…

jak říkám není to ze zákona..je to na uvážení tvého dr zda vrátí nebo ne..a jak říkám, někteří prostě vrací..je to tady ve více diskuzích o mireně že holky reklamovali u svých dr a ten část peněz vrátil..

• Citovat
  • Upravit
5894
19.8.15 14:42
@smurfka píše:
jak říkám není to ze zákona..je to na uvážení tvého dr zda vrátí nebo ne..

To je super, že je někdo férový… Mě to jen hrozně překvapilo a pomohlo, až porodím, budu hledat, gynekologa, který by mi vyšel vstříc, kdyby to nebylo to pravé…

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
19.8.15 14:53

@xjuklickova
určitě hledej..u nas ve městě je hodně gyndařu a taky někteří vrací a jiní ne. takže se poptat, případně kvuli tomu neváhat změnit gyndaře..je to dost peněz..
ale pozor většina dává záruku pul roku max ten rok..pokud přijdou problémy později tak už nevrací žádný..

• Citovat
  • Upravit
Bebuu
19.8.15 15:45

@martina.se nemluvim o selhani. Reagovala jsem na to, ze kdyz selze tak ze diky tomu vam proplati interupci

• Citovat
  • Upravit
72725
19.8.15 17:42
@Bebuu píše:
@martina.se nemluvim o selhani. Reagovala jsem na to, ze kdyz selze tak ze diky tomu vam proplati interupci

jo tak.. ano, zaplatí to jako náklady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
25.8.15 09:59

Ahoj, ja mam s Mirenou taky tak trochu problem. Mam ji sece od zacatku kvetna (5.5) ale ted po skonceni spineni (teprve 14 dni) mne zacalo bolet bricho a to celkem dost a je to kazdy den. Myslite ze to je v poradku? Je to dost neprijemne a pokud to takhle bude dal pokracovat tak ji taky budu muset nechat vyndat nebo nevim, co jineho s tim… :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
25.8.15 14:31

@Lencaaaa zkus se objednat na prohlídku..mohlo se pohnout, mužeš mít zánět..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1