Antikoncepce Cleosensa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7
14.8.15 12:45

Antikoncepce cleosensa

Ahojte maminky, prosím Vás máte někdo zkušenosti s antikocepcí cleosensa? je dobrá? jak na vás působila jak jste začala brát? děkuji. Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30
2.9.15 17:58

Stejná otázka

Ahoj,
dneska jsem ji dostala taky poprvé od svého gynekologa, ale říkal, že se jedná o původní antinu jménem Jangee, jen jiný dovozce. Pokud je tomu tak, pak se jedná o Jangee (30 mg) takže se mrkni na to podle tohoto původního názvu. Já ho měla dřív a neměla jsem s ní až tak moc problémů. Nijak se mi nezměnila váha, jen mi víc narostla prsa, menzes jsem měla srovnaný, neměla jsem žádné akné a tak, akorát jsem mívala trošku výkyvy nálad, ale nevím, zda to bylo antinou nebo expřítelem :D :D :D Jinak v pohodě, ani jsem neměla problém se špiněním a zmizela mi i bolest při menzesu, protože byla antina šetrná na moji sliznici, takže já jsem se chtěla k ní vrátit a doktor řekl, že se jedná nově o tuto Cleosensa. Takže asi tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
22.10.15 21:48

antikoncepce Cleosensa

Ahoj dnes jsem po týdnu užívání téhle antikoncepce nevydržela a přestala jsem jí brát. Mám už velký křeče v břiše, průjem a neustále pocit na zvracení. Lituju ze jsem nezůstala u Yadine. Mohla jsem si tohle ušetřit. Za mě určitě špatná volba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
29.10.15 20:14

2 měsíce od předepsání

Tak je to dva měsíce od předepsání téhle antikoncepce a naštěstí na mě má dobrý vliv. Nepřibírám, nezavodňuji se, nemám návaly a menses je klidný, bez bolestí a špinění, takže mně to sedlo od prvního měsíce. Uvidíme po dobrání celé krabičky (říká se, že se to projevuje 3 měsíce). Tak uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí