Reklamace opravy gauče

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30301
10.6.14 10:29

Reklamace opravy gauče

Před půl rokem jsme si konečně nechali opravit prošlápnutý gauč. Víme jak se to stalo, zalévala jsem v tom místě v minulém bytě kytky a jak jsem vždy, i když opatrně, slézala z opěradla, tak jsem ho postupně prošlápla. Opravář v tom neviděl problém, už dělal stejnou opravu u rodičů a gauč drží 4 roky, tak jsme ho gauč nechali opravit. Opravený gauč za pár dnů přivezl a do 2 měsíců byl na jiném místě v ještě horším stavu, že to původní prošlápnutí. V tom místě se pouze sedalo, žádné nárazy z výšky. Nyní má gauč opět na opravu, 4 měsíce nám trvalo než si pro něj vůbec přijel. A mě by zajímalo, na co máme nárok ohledně placení. Mě se totiž nechce platit druhá oprava, když je jasné, že to je jeho chyba, dal tam při opravě slabý sololit, ten to prostě udržet nemohl. Je na toto nějak myšleno v zákoně nebo se budeme muset spolehnout na jeho svědomí a dobrou vůli, že uzná chybu. Možná mě zítra překvapí a řekne si pouze o část peněz, jsem ochotná zaplatit lepší materiál než tam dal minule, případně pokud mu to dá víc práce, tak část práce, ale určitě nemíním platit opět 4 cesty a plnou cenu práce, když to mohl opravit pořádně hned napoprvé.

Moc děkuju za odpovědi, radši chci být připravená předem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30301
10.6.14 13:08

@CokeLady děkuju za reakci. Vyřizoval to s ním manžel, tak nevím, zda řekl, že to bereme jako reklamaci. Když si pro to přijel, tak jsem měla migrénu a byla jsem ráda, že lezu, natož se ještě domlouvat. Tak snad to klapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30301
10.6.14 13:40

@CokeLady zkusím a uvidím. Asertivní chování ovládá manžel, tak asi prvně vyšlu jeho a já nastoupím když tak pak jako ta zlá, co nechce zaplatit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30301
11.6.14 11:13

Tak pan mile prakvapil. Nerekl si o zadne penize, vzal to jako svou chybu. A gauc vypada dobre opraveny tak snad vydrzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný