Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobry den, nekdo z jihoceskeho kraje nevite jestli v jihoceskem kraji bude probihat samosber jahod?
Dovoluji si vstoupit do diskuze a přidat se k otázka - jen na kraj Vysočina - popř. okolí Brna
Vždycky býval někde kus za Táborem, nemůžu si teď vzpomenout na název
Snad někdo odpoví, jinak to odpoledne zjistím od mamky ![]()
Taky by mě to zajímalo
já zase položím dotaz co nejblíže Ostravě ![]()
Příspěvek upraven 09.06.14 v 09:29
Dolní pěná mívá samosběr-jihočeský kraj. a vysočina u Havlíčkova brodu
@Lilua Vždycky byl v Mažicích u Veselí nad Lužnicí, ale letos jsem se dočetla na jejich stránkách, že se pro velký zájem o jahody nekoná. Zřejmě už mají dopředu prodáno. ![]()
@jančamamča dobrý den, samosběr je v Brně Dostálovi, ale tam podle mého infa asi končí? nevím
jinak jsem z Olomouce a tady je samosběr..momentálně 45 kč/kg
@Lilua podle toho odkud primo jste? Ja vim ze je to nekde v Bavorove a pak jsou dve mista u Strakonic
Ještě otázka. Co provádíte z jahod? Zamražujete, marmelády, přesnídavky? Jestli máte některá osvědčený recept ![]()
@lennynov Tak, my z nich uděláme hromadu knedlíků, část sníme, část zamrazíme. Pak náš oblíbený jahodový srnčí hřbet a zbytek jde do mrazáku. Marmeládu jsme dělali jednou a nikdo jí nejedl ![]()
@Lilua Tak já vím jen okres Strakonice a to v Bavorově a potom Radomyšl a Leskovice u Radomyšle. V Leskovicích se bude sbírat od příštího týdne, Bavorov už se sbírá za 40 kč kilo.