Měřič tepla na radiátoru, instalace atd.

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
831
9.6.14 08:09

meric tepla na radiatoru

Dobry den, rada bych se zeptala vsech kdo ma tyto merice doma. Jak instalace vypada, kam se merak dava? Vsude nebo jen na jeden radiator? Diky za info. PS.: pisu z tabletu, tak omluvte ze je to bez hacku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18259
9.6.14 08:12

Dobre rano, dava se to na kazdy radiator, tak nejak doprostredka, mame to i na „zebriku“ v koupelne :) Prijdou, nalepej(pridelaj), neco nacvakaj na PC a odejdou, je to behem 10min hotovy…nebo aspon u nas bylo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
9.6.14 08:19
@Hanka79 píše:
Dobre rano, dava se to na kazdy radiator, tak nejak doprostredka, mame to i na „zebriku“ v koupelne :) Prijdou, nalepej(pridelaj), neco nacvakaj na PC a odejdou, je to behem 10min hotovy…nebo aspon u nas bylo :)

Diky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
9.6.14 08:22

@zasemamina Neni zac :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
9.6.14 08:37

Musí byt na vsech a v celém baraku. Dávají se většinou doprostřed do 75% výšky radiatoru, kdybys znala typ indikatoru, tak ti možná řeknu i přesně. :mrgreen: Určite se nic nelepi, destička se bud prisroubuje, nebo nastreli s na ni se nacvakne indikátor a zajisti plombou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
9.6.14 08:42

Tak mi na tech pristrojich mame treba malinkate prisavky a tema to tam drzi co jsem ted koukala :) nasroubovany to tam urcite neni a plomba tam taky zadna neni :) a taky zalezi jaky jsou radiatory zda zebrovy nebo uz ty novejsi rovny (nevim ted jak se jim presne rika) takovy mame my :) ale myslim, ze je to jedno, kazdy to mozna dela jinak, ale je to v kazde mistnosti a hotovy behem par minut :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.6.14 08:49

Holky, můžu se zeptat, kolik vás to stálo? Když už se tu o tom bavíte… zrovna bych to potřebovala vědět :D :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
9.6.14 10:00

@radkka Nám to dělali letos v dubnu v paneláku a správcová mi říkala, že to je kolem 3000 za jeden měřák. Prý jsou i levnější, ale máme je digitální nebo co to :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.6.14 10:04

@Deninina Díky, jaké u nás chtějí nevím, ale já neměla vůbec představu, kolik to tak může stát ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
9.6.14 10:20

@radkka Teď jen tak projíždím net ze zajímavosti a našla jsem diskuzi, že měřáky stojí kolem 500 kč, ale platí se hlavně za montáž a odečty, tak teď nevím… Možná se spletla a 3000 byly za komplet byt a nebo nám chtěli ukázat, jak jim na nájemnicích záleží, že kupují vše nejlepší :mrgreen: Jen nechci šířit nějaké lži, tak píšu, co jsem ještě zjistila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.6.14 10:25
@Deninina píše:
@radkka Teď jen tak projíždím net ze zajímavosti a našla jsem diskuzi, že měřáky stojí kolem 500 kč, ale platí se hlavně za montáž a odečty, tak teď nevím… Možná se spletla a 3000 byly za komplet byt a nebo nám chtěli ukázat, jak jim na nájemnicích záleží, že kupují vše nejlepší :mrgreen: Jen nechci šířit nějaké lži, tak píšu, co jsem ještě zjistila :)

Já byla ještě líná googlit :oops: :D Jsem se trochu bála, co najdu, máme tam radiátorů asi 7 :zed: Uvidíme no, u nás si to platí každý sám, ale pochybuji, že budou chtít ty nejdražší, tak to snad bude ok. Díky za informace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
9.6.14 12:25

@Hanka79 Na radiatoru záleží, to ano, ale s přícuckama jsem se ještě nesetkala. Na to se teda schválně zeptam. @Deninina To fakt ne, tři tisice je moc. To leda kalorimetr na vstup tepla do bytu. Indikátor do te pětistovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
9.6.14 12:27

@radkka Od roku 2017 jsou stejně povinné digitaly s dalkovym odečtem, takže vas to nemine ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
9.6.14 12:28

@Hanka79 Co mate za typ meraku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.6.14 12:33
@Raduš.ka44 píše:
@radkka Od roku 2017 jsou stejně povinné digitaly s dalkovym odečtem, takže vas to nemine ;).

Co nás nemine? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný