Měřič tepla na radiátoru, instalace atd.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18259
9.6.14 13:26
@Raduš.ka44 píše:
@Hanka79 Co mate za typ meraku?

Techem :) http://www.firmy.cz/…alesice.html#!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
9.6.14 14:51

@radkka Digitální meraky. Pises, ze nebudou chtít ty nejdrazsi, což jsou právě digitaly s odectem z chodby, vis. Takže když ted vyberou levnejsi meraky, u kterých je nutný osobní odecet, tak stejně pak budou muset měnit za ty dražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
9.6.14 14:54

@Hanka79 Tak to se zeptam kolegy, jestli se někdy setkal s techemem na pricuckach :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.6.14 15:16
@Raduš.ka44 píše:
@radkka Digitální meraky. Pises, ze nebudou chtít ty nejdrazsi, což jsou právě digitaly s odectem z chodby, vis. Takže když ted vyberou levnejsi meraky, u kterých je nutný osobní odecet, tak stejně pak budou muset měnit za ty dražší.

Tak určitě jich je víc variant, ne? Já proti digitálním nic nemám, protože mamka ty odpařovací nesnese. Nevim, co řešíš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
9.6.14 18:27
@Raduš.ka44 píše:
@Hanka79 Tak to se zeptam kolegy, jestli se někdy setkal s techemem na pricuckach :lol:.
:lol: :lol: ja bych to zkusila vyfotit fakt to tam vypada..:-D jinak v koupelne to je na „zebriku“ jinak tam je takovy kovovy uchyt :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
10.6.14 11:50

@radkka Ale nic neřeším. Jen jsem chtěla upozornit na to, že pokud by teď vaše družstvo, nebo SVJ vybíralo nové indikátory, bylo by fajn rovnou zainvestovat trochu víc peněz do té dražší varianty s dálkovým odečtem, protože stejně je tak jako tak budou muset koupit. Tou levnější variantou byly myšleny samozřejmě také digitály, ale s osobním odečtem v bytě. Odpařováky se postupně likvidují, zuby nehty se jich drží chlavně baráky plné důchodců, nově už se montují jen velice výjimečně, to by mě ani nenapadlo o nich psát. Smrad je z toho hroznej, i když v bytě by prý cítit být neměly. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
10.6.14 11:52

@Hanka79 Jojo, to je upínka, to je správně. Ta přícucka drží fest, nebo s tím jde hýbat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
10.6.14 11:53

@Raduš.ka44 AHa, tak pardon :kytka: My jsme měli ty odpařovací ve starém bytě, nesmrděly, ale mamce se strašně zhoršilo astma, jakmile odtud vypadla do jiného bytu, začalo se to zase lepšit. V tomhle bytě nebyly žádné, teplo se rozpočítávalo, ale ted se konečně prosadila změna, tak se budou instalovat. Dík za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.10.14 08:47

Dobré ráno,
minulý týden nám dali na radiátory měřáky. Prý digitální s dálkovým odečtem, nebude nutný vstup do bytu k zápisu stavu. Je tam malý display. Chci se zeptat, zda na něm máte něco vidět. Já mám display na všech radiátorech čistý, žádná čísla, žádné údaje. Je to v pořádku? Paní z vedlejšího domu mi řekla, že tam také nic nemá, ale že má měřáky funkční a pán z jiného města mi řekl, že mu tam svítí červená čísla. Jak to tedy má být??? Předem děkuji za odpověďi. :) :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
21.10.14 08:55

@Toivon mame siemens s dalkovym odectem a normalne se nam na displeji stridaji ctyri cerna cisla.
Ptala bych se tech co to montovali, pripadne ted u nejakeho spravce.
Zrejme to bude vsude jinak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
21.10.14 08:55

Nám tam blikají nuly :) možná to zapnou až od toho 1.1.2015?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
21.10.14 09:14

Napiš typ měřáku, nebo vlož foto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
21.10.14 10:29

U nás svítí čísla jen když zmáčkneš tlačítko na tom měřáku. Jinak tam taky nic není vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.10.14 17:02

Mockrát děkuji. Zkusila jsem to tlačítko a jsou tam čísílka. :D :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný