Reklamace šlehačky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.1.13 23:26

reklamace šlehačky?

Ahoj, omlouvám se, že kvůli takové blbosti zakládám téma, ale… :oops: na podzim jsem si koupila šlehačku(smetanu ke šlehání), a když jsem ji chtěla použít do omáčky, tak jsem zjistila, že v í vůbec nešpllouchá, a když jsem ji otevřela, tak byla úplně tuhá, ušlehaná, skoro jak máslo. tehdy jem to hodla za hlavu, šlo o 1 šlehačku. Ale teď mám doma 3 takový, zítra končí, tak jem plánovala, jak ze 2 udělám máslo, a 1 dám do jídla, ale když jsem je vzala, tak v nich zase nešplouchá, když krabičku vezmu a zatřepu, tak nic. Ani jsem je neotevřela. Účtenku nemám, ale prý stačí prokázat, kde člověk výrobek koupil, a tady jde o privátní značku Lidlu, takže to by neměl být problém. A přece jenom jsem za ty 3 šlehačky dala přes 50 kč, a do kapsy hluboko, tak jsem se chtěla zeptat, šli byste je zítra reklamovat? musí mi vrátit peníze?(zítra končí-prošlé tudíž ještě nebudou)
Díky za reakce, a omlouvám se za hloupý dotaz :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
bara 1
2.1.13 23:29

Já bych je reklamovat šla, ale teda nevim jestli ti je vezmou. Víš jaký jsou a umějí to okecat. Je fakt, že se mi to taky stalo ( v Albertu) Já bych to zkusila a když ti to nevezmou tak se nedá nic dělat no…

• Citovat
  • Upravit
323
2.1.13 23:32

Ja bych tam šla udělat humbuk při nejhoršim bych jim ju hodila na zem a odešla :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kolem_dokola
2.1.13 23:34

To je nejaka recese, zejo? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
22614
2.1.13 23:36
@Anonymní píše:
Ahoj, omlouvám se, že kvůli takové blbosti zakládám téma, ale… :oops: na podzim jsem si koupila šlehačku(smetanu ke šlehání), a když jsem ji chtěla použít do omáčky, tak jsem zjistila, že v í vůbec nešpllouchá, a když jsem ji otevřela, tak byla úplně tuhá, ušlehaná, skoro jak máslo. tehdy jem to hodla za hlavu, šlo o 1 šlehačku. Ale teď mám doma 3 takový, zítra končí, tak jem plánovala, jak ze 2 udělám máslo, a 1 dám do jídla, ale když jsem je vzala, tak v nich zase nešplouchá, když krabičku vezmu a zatřepu, tak nic. Ani jsem je neotevřela. Účtenku nemám, ale prý stačí prokázat, kde člověk výrobek koupil, a tady jde o privátní značku Lidlu, takže to by neměl být problém. A přece jenom jsem za ty 3 šlehačky dala přes 50 kč, a do kapsy hluboko, tak jsem se chtěla zeptat, šli byste je zítra reklamovat? musí mi vrátit peníze?(zítra končí-prošlé tudíž ještě nebudou)
Díky za reakce, a omlouvám se za hloupý dotaz :oops:

a ochutnala jsi ji? mozna ze ji nic neni a pouzit by sla… ale nevim.. reklamovat bych je nesla, delala jsem v jednom obchdnim retezci zástupce vedoucí(tudéž jsem resila i reklamace) a z vl. zkusenosti ti rikam, ze sanci mas mizivou, pokud nemas uctenku. :nevim: protoze kolikrat mensi obchodnici kupujou v Lidlu, penny, kauflandu, tescu… jejich výrobky ve větším množství a pak je prodávají ve svých obchůdcích. já bych ti reklamaci neuznala.
ale je pravda, ze zalezi, na koho narazis, zkusit to muzes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594

Nevím, myslím, že každá prodejna má svého vedoucího, takže logicky každá prodejna jinak skladuje, objednává - bála bych se, že bez účtenky se na mě vyprdnou, protože by se asi mělo reklamovat tam, kdes to koupila.
Jinak stalo se mi to taky, ale u šlehačky kunín, takže to asi nebude značkou, spíš způsobem převozu, když s tím moc klepou, tak se holt našlehá už v obalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947

SDojdi to vratit, skoro nikde uz to s tebou resit nebudou, vrati ti penize a budou s myslet svy!! Ale nejaky humbuk si odmysli, nemuze za to PRODAVAJICI ale VYROBCE!!!
Delala jsem v Lidlu a dneska bych vam dala penize a nic s vami neresila!! Akorat se bude resit to, ze nemate uctenku. Za pokus nic nedate!!

Příspěvek upraven 02.01.13 v 23:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
2.1.13 23:37

Tak je evidentni, ze je to kvalitni slehacka a zadny naredeny svinstvo! :mrgreen:
Ja takovy vybiram lzickou :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6885

A to jako vazne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
@kolem_dokola píše:
To je nejaka recese, zejo? :mrgreen:

Recese? Proč? Když chci tekutou šlehačku do omáčky a vypadne na mě hrouda, tak to naštve, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
2.1.13 23:39

Tuším, že trvanlivé potraviny lze reklamovat jen do osmu dnů od nákupu :( Ale je možné, že ten který řetězec může mít jiné podmínky. Třeba Albert uvádí, že reklamace vyřizuje po celou dobu minimální trvanlivosti. Ale obávám se, že když tam zítra naklušeš se šlehačkou, která právě prošla, tak moc nadějí na úspěch mít nebudeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kolem_dokola
2.1.13 23:39
@Gladys píše:
Recese? Proč? Když chci tekutou šlehačku do omáčky a vypadne na mě hrouda, tak to naštve, ne?

To ano.
Ale když chci čerstvou šlehačku (na našlehání, do omáčky), nevybírám si ty, kterým končí spotřeba další den (viz úvodní příspěvek).

Šlehačka časem pracuje, tuhne (alespoň ta kvalitní, ne ty, co jsou pouze obarvená voda).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.1.13 23:40
@atominnka píše:
a ochutnala jsi ji? mozna ze ji nic neni a pouzit by sla… ale nevim.. reklamovat bych je nesla, delala jsem v jednom obchdnim retezci zástupce vedoucí(tudéž jsem resila i reklamace) a z vl. zkusenosti ti rikam, ze sanci mas mizivou, pokud nemas uctenku. :nevim: protoze kolikrat mensi obchodnici kupujou v Lidlu, penny, kauflandu, tescu… jejich výrobky ve větším množství a pak je prodávají ve svých obchůdcích. já bych ti reklamaci neuznala.
ale je pravda, ze zalezi, na koho narazis, zkusit to muzes

to je sice hezký, že jí možá nic není, ale jak jsem psala, ze 2 jsem chtěla udělat máslo( ale s odděleným podmáslím :lol: ), a 1 do omáčky, což taky nejde :( ale díky všem za rady, asi to zítra zkusím :)

• Citovat
  • Upravit
29730
2.1.13 23:42
@Anonymní píše:
to je sice hezký, že jí možá nic není, ale jak jsem psala, ze 2 jsem chtěla udělat máslo( ale s odděleným podmáslím :lol: ), a 1 do omáčky, což taky nejde :( ale díky všem za rady, asi to zítra zkusím :)

Tak to dej vedet, jak jsi dopadla!
Taky by mne zajimalo, jak se na to budou tvarit… prece jen sis to mohla naklepat sama cestou 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
2.1.13 23:42
@Anonymní píše:
to je sice hezký, že jí možá nic není, ale jak jsem psala, ze 2 jsem chtěla udělat máslo( ale s odděleným podmáslím :lol: ), a 1 do omáčky, což taky nejde :( ale díky všem za rady, asi to zítra zkusím :)

jo tak.. a na nic jinýho použít nepůjde?
a zítra končí, jo? No myslím, že ti reklamaci neuznají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný