Reklamace trička

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8566
24.6.12 10:57
@RadkaOR píše:
Já myslím, že záleží na domluvě, mohla by jsi říct, že dostala ještě jedno žluté ať ti ho vymění za jiné, to by neměl být problém, ale bez cedulek asi těžko. Vyprání by se snad nepoznalo kdyby se nechalo venku pořádně vyčichnout, ale ty cedulky to vyřešily. Takže smůla.

Naopak si myslím, že ustřižené cedulky nejsou zas až takový problém - pokud neostříhala přímo ty z trička (za krkem atd.). Ale to vyprání, nevím nevím.. Plus ta dírka.. :think: Jako zkusit to může, přijít třeba s tím, že se rozpáralo ve švu a chtěla by ho vyměnit za jiné, a jestli by šlo teda rovnou vyměnit za jinou barvu, že se jí sešly žluté dvě..je to především na podmínkách obchodu (jestli vyměňují a za jakých podmínek) a na ochotě prodavačky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
24.6.12 10:58
@Kallkapa píše:
Taky mám mimo jiné i žluté cyklo triko a hmyz na mě při jízdě nelítá..

dcera má také letní trička i ve žluté i sukni a nelítá to na ni. O to víc mě to právě překvapilo jak hned to na tohle posedalo.
Napadlo mě napsat jim mail, přeci jenom je to lepší než tam jít osobně tak uvidím co odepíší. Za zeptání nic nedám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
24.6.12 11:00
@Enoulik píše:
dcera má také letní trička i ve žluté i sukni a nelítá to na ni. O to víc mě to právě překvapilo jak hned to na tohle posedalo.
Napadlo mě napsat jim mail, přeci jenom je to lepší než tam jít osobně tak uvidím co odepíší. Za zeptání nic nedám :)

A nebylo to třeba přemnoženýma nějakýma muškama v místě. Jestli v tom jenom vyšla před barák posedalo to na ní a už to nechtěla tak to valila vysvléct tak bych to ještě zkusila.. :think: Jinak bych tam teda zašla osobně, s tím co jsem napsala v posledním příspěvku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lightsun
24.6.12 13:36

Repelent?

• Citovat
  • Upravit
970
24.6.12 14:15

Chodila v tom venku po zahradě než jsme se nachystali na výlet, ona si ho chtěla nechat, ale já jsem odmítla, protože jí fakt mušky nebo brouci nebo co to bylo lítalo kolem hlavy. Nechala jsem ho potom i jinde položené na lavce a to samé.
Ale zkusím to tím repelentem postříkat, to by mohlo klapnout :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
25.6.12 09:44

@RadkaOR Já jsem našla díru ve švu přímo v obchodě a řekla jsem, že si to koupím se slevou a neprodali mi to. Měli to samé ve stejné velikosti a to s dírou prý pošlou na opravu. Přítel si teď v New Yorkeru koupil kraťasy a až doma jsme zjistili, že nemá jeden druk. A v pohodě nám je vyměnili za jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3587
27.9.16 11:17

Nechci zakládat diskuzi se stejným názvem, tak oživuji tuto.

Zkoušela jste některá reklamovat triko z důvodu přetočených švů?

Koupila jsem muži triko a po jednom vyprání na 30st. je boční šev posunutý takovým způsobem, že triko už nejde vyžehlit a vlastně ani nosit, je to vidět. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
27.9.16 11:32

Záleží kde jste kupovala a jak se k tomu obchodník postaví. pokud máte účtenku zkuste, kamarádka takhle normálně reklamuje a celkem úspěšně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3587
27.9.16 11:35

@smudlinky Je to Timeout a účtenku mám, je to týden, co jsem ho koupila. Už se mi to stalo teda x krát a nikdy jsem to neřešila, ale zrovna v tomto obchodě jsem myslela, že koupím kvalitní oblečení (alespoň dle ceny), no to jsem se bohužel spletla. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
27.9.16 12:00

@Avele dejte vědět jak to dopadlo ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
27.9.16 12:08

Ahoj, stejný problém řeším u většiny triček, které si koupím a nutno podotknout, že nakupuji v „lepších“ obchodech typu Timeout, Esprit (tam mám zkušenost snad s nejhorší kvalitou) apod. Veškeré oblečení peru na 30, nedávám do sušičky a stejně mám problém se švy a srážením. Nechápu… Nikdy jsem nic nereklamovala z tohoto důvodu, ale začnu. Dejte vědět, jak jste dopadla, dala jste mi odhodlání:-). Nebo kde vy ostatní nakupujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3587
27.9.16 12:12

@P59N Já ten den toho manželovi nakoupila víc, žádné triko z C&A ani Lidlu to neudělalo, jen tohle z Timeout, které bylo nejdražší. :lol: Sama jsem zvědavá, dám vědět. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26850
27.9.16 14:12

*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
27.9.16 15:05

Já bych to zkusila, za to nic nedáš :-) hlavně učtenku s sebou :-) hodně štěstííí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
27.9.16 21:05
@Avele píše:
Nechci zakládat diskuzi se stejným názvem, tak oživuji tuto.

Zkoušela jste některá reklamovat triko z důvodu přetočených švů?

Koupila jsem muži triko a po jednom vyprání na 30st. je boční šev posunutý takovým způsobem, že triko už nejde vyžehlit a vlastně ani nosit, je to vidět. Díky.

Kdysi nám jeden výrobce upletů říkal, že je povoleno tuším 3-5%, tj. 3-5 cm na metr délky. To znamená, že pokud by to triko mělo 1 metr dlouhý šev, tak když ho složíš může ten šev být pootočen o 3-5 cm (přesně si to už nepamatuji, ale těch 5 cm je maximum).
Takže za mne, obzvlášť pokud to nebylo triko za pár korun, tak určitě bych reklamovala. Ten materiál byl při výrobě špatně zafixován.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat