New Yorker a Orsay - sepraná trička
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
newyorker a orsey
Maminy, jakou máte zkušenost s touto značkou-trička se mi sepraly, tílka se mi vytahala, to je nemám ani 1 měsíc…
Kde mám tedy nakupovat, když ani na značku není spolehnutí? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Kolik stály?
já ted chodím pro trika např. do Terranova. Nevydrží celý rok, ale za tu stovku či dvě mi to nevadí ![]()
- Citovat
- Upravit
Ja mam teda z Orsay tricka uz ekolik let, mam je moc rada, uz to na nich i videt je ale bavlna je porad silna, pevna, spis ze jsou jako oprany trosku..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem kdysi v orsay hodně nakupovala a věci to byly kvalitní a něco vydržely, neztrácely tvar. Ale už je to pár let zpátky, mohly se pohoršit… New Yorker mi přijde tak nastejno ![]()
- Citovat
- Upravit
To už je lepší nakupovat v H&M, aspoň mně to přijde kvalitnější jak NY nebo Orsay…
- Citovat
- Upravit
Osobne mam velke pouceni a pomucku, ktera pomaha, a to, ze jakmile je material z velke casti z VISKOZY = ne ku po vat. Diky viskoze je kousek zmolkaty casto uz v obchode.
Zkus vybirat podle materialu.
- Citovat
- Upravit
Především fakt New Yorker ani Orsay nejsou žádné značky… a za tu cenu to fakt nemůže být žádná kvalita. Ale na druhou stranu - mám z Orsay nějaké košile s krátkým rukávem a drží opravdu dlouho. Ale bavlněné tričko bych tam nekoupila… připomíná mi to obyčejné hadry už na omak na ramínku… a že se to vytáhne je jasný, když to osaháš. A NY je na tom s kvalitou ještě hůř.
- Citovat
- Upravit
Já jsem s těmito značkami plus ještě s CA a HM docela spokojená, je to tam dost levné, tak ani nečekám, že mi ty věci vydrží dýl než jednu sezonu, miluju adidas a tam za tu cenu už čekám víc ale dýl jak dva roky mi stejně nikdy nic nevydrželo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oba obchody jsou hadrárny, jako drtivá většina těchto levnějších obchodů, ale dá se i v nich narazit na kvalitnější kousek. Teď jsem zrovna řešila bavlněná trička - koupila jsem jedno v Camaieu asi za 140 korun, je ze silnější bavlny a vypadá, že chvilku vydrží a pak 2 v Tescu dohromady za 185 korun, ty jsou ze slabší bavlny. Za ty peníze si od nich vůbec nic neslibuji, to bych musela připlatit a jít někam jinam.
- Citovat
- Upravit
Taky si myslím, že zrovna tohle jsou hadrárny největšího kalibru, kolikrát i v HM najdeš fakt nekvalitní věci, křivě střižené z bavlny, krz kterou bys mohla zhlídnout celovečerní film ![]()
Pokud si tam něco koupím, nepočítám, že to vydrží. Celkem dobrou zkušenost mám s výrobky z biobavlny z Tesca, CA, HM, fakt mi to přijde kvalitnější, látka bývá silnější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já tedy nakupuji jedině v Orsay, v New Yorkeru také. S ORSAY JSEM NADMÍRU SPOKOJENÉ, JSEM I V KLUBU, DOST ČASTO MAJÍ SLEVY, posílají různé slevové kupony, takže se to vyplatí. A zatím všechny věci, co jsem tam počídila vydržely.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1miss1 Mikina byla ve slevě, původně 600, nyní 180, asi věděli, proč ji zlevnit. Po vyprání je celá flekatá a to jsem ji přemáchla jen v ruce. Trička od 180-450kč. to jedno můžu po vyprání vyhodit, jinak ty dražší drží. Už nebudu šetřit a raději koupím něco kvalitnějšího.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě to tam zas tak levné nepřišlo
teda ale nejsem zvyklá na drahé hadry… bavlněná trička jsem odtud neměla, ale vcelku dost společenských kalhot a halenek, ty jsem nosila hodně a ještě je nedávno prodala.. pak mám už asi šest let zimní kabát, nosím ho hodně, peru sama a je pořád jako nový.
bavlněná trička jsem teda odtamtud neměla, ale pokud je to čistá bavlna bez elastanu, tak to se vytáhne vždy, ale nemělo by teda hned
camaieu mě se napohled hrozně líbí, ale mám špatnou zkušenost, na můj vkus celkem drahý kalhoty se mi opraly po druhým praní a úplně ztratily barvu ![]()
nedávno jsem byla v CA a nic bych si tam nevybrala, takové na pohled divný věci ![]()
- Citovat
- Upravit
Camaieu mě taky zklamalo, asi se musí opravdu vybírat podle materiálu, docela jsem si zvykla poslední dobou chodit do sportu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivodička píše:
@1miss1 Mikina byla ve slevě, původně 600, nyní 180, asi věděli, proč ji zlevnit. Po vyprání je celá flekatá a to jsem ji přemáchla jen v ruce. Trička od 180-450kč. to jedno můžu po vyprání vyhodit, jinak ty dražší drží. Už nebudu šetřit a raději koupím něco kvalitnějšího.
bych to reklamovala ![]()
- Citovat
- Upravit