Plavky Push Up
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Plavky Push - Up
Už víc jak týden se snažím koupit plavky a jsem zoufalá. Prsa mám velikosti lentilky pod kobercem a potřebuji plavky, abych v nich nevypadala, jak desetiletá holčička. Prostě pořádné vycpané. Rozhodně dvojdílné.
Prosím poraďte značku, stránky, kde hledat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ty hodne vycpane maji v New Yorkeru. Ja kupuju casto plavky tam protoze je u more stejne vzdycky znicim a na dalsi sezonu zase koupim nove. Taky mam male prsa a jsem drobna a stihla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdysi jsem si koupila victoria secret ( kupuju od nich podprdy jsou super) a za jednu sezonu dovolenkovani jsem je znicila:(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc hezké plavky má ROXY ale nevím jesli i push-up. já osobně bych do nich nešla-je to vidět a ne málo a vydrží dlouho mokré kuli těm vycpávkám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Diet: jeste nerodis?
roxy ma hezke ale je to fakt ten styl mladych holcicek a zakladatelka prave nechce bejt jak holcicka, navic nemaj moc vystuzenych.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ave, zkušela jsi plavky se zavazováním za krkem? Ony trošku na objemu přidají (vizuálně ze předu, z boku ne).
Musím souhlasit i s @dituleska, měla jsem plavky s vycpávkamy a byly dlouho mokré
.
Teď mám tankini se zavazováním za krk, mají bezva střih, schovají bříško (to já potřebuju)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dituleska píše:
Moc hezké plavky má ROXY ale nevím jesli i push-up. já osobně bych do nich nešla-je to vidět a ne málo a vydrží dlouho mokré kuli těm vycpávkám
Já naposledy kupovala plavky loni u vietnamců (jinak teda u nich nekoupím vůbec nic), ale plavky seděly skvěle a že jsou „vycpané“ fakt nebylo vidět.
Jasné, že vydrží déle mokré - no holt pro krásu se musí trpět
.
Mně už je jedno kolik budou stát. Ten New Yorker vyzkouším, tam jsem dlouho nebyla, ale teda podprsenkdy mi u nich moc nesedí. Já mám skoro všechny z H&M, ale plavky jsem si tam nevybrala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já loni koupila v Lindexu, střih přesně jako push-up podprsenky, ty jediné mi sedly, taky neoplývám plným dekoltem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
už tu myslím na to diskuze je.
Jinak Lindex - model BombShell http://www.lindex.com/…-bikini-top/?…
- Citovat
- Upravit
Někde jsem vyčetla, že opticky na objemu prsou přidají plavky s volánkama
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TessAg píše:
už tu myslím na to diskuze je.
Jinak Lindex - model BombShell http://www.lindex.com/…-bikini-top/?…
Tak ty jsou naprosto úžasný. Přesně takový potřebuju. Jen se asi se stránkama v angličtině nedomluvím. Nějaká česká verze není?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ave píše:
Tak ty jsou naprosto úžasný. Přesně takový potřebuju. Jen se asi se stránkama v angličtině nedomluvím. Nějaká česká verze není?
mají kamenné prodejny
: BRNO, CITY
BRNO, OLYMPIA
CESKÉ BUDEJOVICE, LANNOVA TRÍDA
CESKE BUDEJOVICE, IGY CENTER
HRADEC KRALOVE FUTURUM
KARLOVY VARY
LIBEREC, NISA
LIBEREC, FORUM
FÓRUM KAROLINA
OSTRAVA, FUTURUM
OSTRAVA, AVION
PLZEN
NOVODVORSKA
PRAGUE, CHODOV
PRAGUE, GALERIE HARFA ÚSTÍ NAD LABEM, FORUM
- Citovat
- Upravit
@ave ahoj, zkus značku sielei a lormar. Určitě se i na tvé prsa najdou
Pracovala jsem ve spodním prádle.. Jsou to italské značky právě na menší prsa ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Marko nebo Lorin. Hezké plavky za dobré ceny. Já nakupuju přes net na skvělém prádle.
- Citovat
- Upravit