Zvířecí overálky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
zvířecí overálky
Ahoj holky, vždy jste mi dokázaly skvěle poradit a pomoci, tak snad i teď se najde někdo, kdo bude vědět…
Nutně sháním pro dcerku na focení overálky, které znázorňují nějaké roztomilé zvíře
Viděla jsem opičku, králíka, méďu, prasátko, kočičku, myšku…Problém je, že se v blízké době z vesnice do žádného pořádného obchůdku nedostanu, tak bych potřebovala objednat přes internet. Bohužel na nic takového nemůžu nikde narazit. Brala bych ráda i lehce nošené, ale v bazárku jsem narazila jen na opravdu opelichané, prodřené, které již žádnou parádu neudělají, nebo v těch nejmenších velikostech. Já bych potřebovala minimálně velikost 74. Jestli teda někdo víte, kde by se dal objednat, nebo sami nějaký takový nabízíte, budu strašně vděčná
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Našla jsem tohle, cena myslím akorát ![]()
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Zkus tam pohledat, zadávala jsem normálně kostým opička, tak zkus další zvířátka…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Angu,
ty se ocividne nudis??!!! Nechces pridat prace/anebo deti/??
![]()
Pardon za OT
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@farska kuš babo, jsem se teď zhroutila - doprádlovala, donádobovala, docvičila, s cílem užít si nějakou nízkoprahovou zábavu
Já ráda vyhledávám - asi profesionální deformace ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hehehe.....si uzivej… ![]()
Mmch,ja jsem taky zavisla na vyhledavani .
![]()
Co cvicis? Ja squashuju,obde. UUUf
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Angua píše:
@farska kuš babo, jsem se teď zhroutila - doprádlovala, donádobovala, docvičila, s cílem užít si nějakou nízkoprahovou zábavuJá ráda vyhledávám - asi profesionální deformace
nechceš mi dát lekce jak se toto dělá? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanule píše:
nechceš mi dát lekce jak se toto dělá?
Musíš správně formulovat dotaz, pak už to jde samo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Angua Já myslela spíš to, mít doma vše hotovo. Toto umění mi drahně let uniká.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanule no to já jsem neměla zdaleka vše hotovo. To jen tak, abysme se v tom neutopili - pak jsem padla ![]()
@farska já běhám (no, zatím spíš rychle chodím
) a cvičím podle DVD Kynychové. Squash apod. se mnou nikdo hrát nechce - to by mě též bavilo… Ale moc to neumím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit