Sekáč - České Budějovice

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
124
4.6.12 08:02

Sekáč - České Budějovice

Ahojky holky :mavam:

prosím o radu nevíte o nějakém dobrém " sekáči" v okolí ČB :think: , potřebuji nakouupit nějaké věcičky na ven na písek atak - na 2,5letého chlapečka :)

Dík za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1285
4.6.12 08:18

Napadá mě sekáč U létajícího slona. Tam určitě nějaké oblečení na ven vybereš.
 http://www.mujsekac.cz/…e-budejovice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2586
4.6.12 08:25

AHoj, já vím o dětském bazárku U Zuziček v Mladým u Dopravního podniku na Novohradský. Ale ještě jsem tam nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renčí2
4.6.12 08:43

anebo dětský bazárek U myšáka na sídl. Vltava

• Citovat
  • Upravit
4091
4.6.12 09:31

Ahojky sekáč na Lanovce hned nahoře kousek od vlakáče pak ten samej u Černé věže…ale spíš ti doporučuju bazárky…V Chelčického ulici od Rudolfovské je bazárek Saxana.V Čechově ulici(za Pozemníma stavbama) je Dráček-tam chodím já.A tady na Máji je Brouček sem také-je to kamarádky a dají se tam sehnat značkové jo a ještě u pošty hned vedle je další dětský seconhand…Další je na Pražské hned u spořitelny ale tam jsme ještě nebyla… :think: Pak ti doporučuju bývá tu na Máji v Mateřském centru burza,zde se taky dá super nakoupit!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
26.6.12 14:29

V Sucháči jsou taky dva. Ono toho tu je po Budějkách celkem dost koukám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
10.9.12 13:03
@jesenka33 píše:
Ahojky sekáč na Lanovce hned nahoře kousek od vlakáče pak ten samej u Černé věže…ale spíš ti doporučuju bazárky…V Chelčického ulici od Rudolfovské je bazárek Saxana.V Čechově ulici(za Pozemníma stavbama) je Dráček-tam chodím já.A tady na Máji je Brouček sem také-je to kamarádky a dají se tam sehnat značkové jo a ještě u pošty hned vedle je další dětský seconhand…Další je na Pražské hned u spořitelny ale tam jsme ještě nebyla… :think: Pak ti doporučuju bývá tu na Máji v Mateřském centru burza,zde se taky dá super nakoupit!!!!!

Ahoj, prosim tě, kde zjistím, kdy bude probíhat burza oblečení v mateřském centru, jak si psala? děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
10.9.12 17:31

@karolec ahoj burza je 21.9 a22.9. jestli chceš něco prodat je třeba si dojít pro formulář…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
10.9.12 19:45

@jesenka33
ahojky, a kde to tam prosím je, na Máji? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
10.9.12 20:03

@mekkinka jak je služebna M. Policie..naproti Cinestáru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
12.9.12 11:46
@jesenka33 píše:
@mekkinka jak je služebna M. Policie..naproti Cinestáru :mrgreen:

Už vím, děkuji! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
12.9.12 11:48

A nevíte prosím někdo od kolika je ta burza v pátek? toho 21.9.? Děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
12.9.12 14:05

Skočím tam zítra ale myslím že prodej dopoledne je od 10h do 11h..a pak až odpoledne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
30.11.12 11:07

Ahojky, nevíte prosím, jestli zas někdy nebude ta burza v mateřském centru?? :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
30.11.12 11:13

Ahoj, ten sekáč (SLON) směr Rudolfof, ten je super. Jezdím tam už několik let. Mají tam věci na váhu. Někdy se sice stane, že se zrovna trefím špatně a nedá se tam nic vybrat, ale zase naopak, někdy tam vyberete spousty věcí za pár korun. Stačí mít štěstí. Ale sehnala jsem tam vždy jen dětské oblečení, pro dospělé to bylo dost fuj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat