Sekáč - České Budějovice
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Sekáč - České Budějovice
Ahojky holky ![]()
prosím o radu nevíte o nějakém dobrém " sekáči" v okolí ČB
, potřebuji nakouupit nějaké věcičky na ven na písek atak - na 2,5letého chlapečka ![]()
Dík za radu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Napadá mě sekáč U létajícího slona. Tam určitě nějaké oblečení na ven vybereš.
http://www.mujsekac.cz/…e-budejovice
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
AHoj, já vím o dětském bazárku U Zuziček v Mladým u Dopravního podniku na Novohradský. Ale ještě jsem tam nebyla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky sekáč na Lanovce hned nahoře kousek od vlakáče pak ten samej u Černé věže…ale spíš ti doporučuju bazárky…V Chelčického ulici od Rudolfovské je bazárek Saxana.V Čechově ulici(za Pozemníma stavbama) je Dráček-tam chodím já.A tady na Máji je Brouček sem také-je to kamarádky a dají se tam sehnat značkové jo a ještě u pošty hned vedle je další dětský seconhand…Další je na Pražské hned u spořitelny ale tam jsme ještě nebyla…
Pak ti doporučuju bývá tu na Máji v Mateřském centru burza,zde se taky dá super nakoupit!!!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Sucháči jsou taky dva. Ono toho tu je po Budějkách celkem dost koukám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jesenka33 píše:
Ahojky sekáč na Lanovce hned nahoře kousek od vlakáče pak ten samej u Černé věže…ale spíš ti doporučuju bazárky…V Chelčického ulici od Rudolfovské je bazárek Saxana.V Čechově ulici(za Pozemníma stavbama) je Dráček-tam chodím já.A tady na Máji je Brouček sem také-je to kamarádky a dají se tam sehnat značkové jo a ještě u pošty hned vedle je další dětský seconhand…Další je na Pražské hned u spořitelny ale tam jsme ještě nebyla…Pak ti doporučuju bývá tu na Máji v Mateřském centru burza,zde se taky dá super nakoupit!!!!!
Ahoj, prosim tě, kde zjistím, kdy bude probíhat burza oblečení v mateřském centru, jak si psala? děkuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@karolec ahoj burza je 21.9 a22.9. jestli chceš něco prodat je třeba si dojít pro formulář…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jesenka33 píše:
@mekkinka jak je služebna M. Policie..naproti Cinestáru
Už vím, děkuji! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nevíte prosím někdo od kolika je ta burza v pátek? toho 21.9.? Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Skočím tam zítra ale myslím že prodej dopoledne je od 10h do 11h..a pak až odpoledne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, nevíte prosím, jestli zas někdy nebude ta burza v mateřském centru??
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, ten sekáč (SLON) směr Rudolfof, ten je super. Jezdím tam už několik let. Mají tam věci na váhu. Někdy se sice stane, že se zrovna trefím špatně a nedá se tam nic vybrat, ale zase naopak, někdy tam vyberete spousty věcí za pár korun. Stačí mít štěstí. Ale sehnala jsem tam vždy jen dětské oblečení, pro dospělé to bylo dost fuj..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit