Střih na šaty
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
střih na šaty
Ahoj, líbí se mi maxi šaty. Chtěla jsem si je koupit, ale v mé velikosti jsou dlouhé. Mamka mi nabídla, že mi je ušije, ale potřebuje střih. Nevíte, kde bych ho mohla sehnat? Děkuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tam kde prodávají látky mají i jednotlivé střihy
, ale spolu s látkou se připrav, že tě šaty možná vyjdou dráže, než kupované a zkrácené maminkou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mamka má docela pěknou látku doma a je trochu pošuk, pořád by něco šila.
Zkrátit by šly, ale přišla bych o vzor, kvůli kterému se mi tak moc líbí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechat narýsovat od dámské krejčové
(pokud neseženeš přesně to co myslíš)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zkus burda.cz prodávají tam jednotlivé střihy, ale trvá to tak 10dní, než to pošlou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jitulinaja Jen tě chci upozornit, že pokud jsou ti dlouhé a jsi drobná, tak na tobě asi nebudou vypadat moc dobře. Myslím, že sluší jen vysokým ženským, ale třeba je to jen můj názor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Spousta střihů zadarmo je na http://www.m-sewing.com/
stačí vytisknout na A4 a poslepovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ish píše:
Spousta střihů zadarmo je na http://www.m-sewing.com/stačí vytisknout na A4 a poslepovat.
To se bude hodit,dík ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@elfans píše:
@Jitulinaja Jen tě chci upozornit, že pokud jsou ti dlouhé a jsi drobná, tak na tobě asi nebudou vypadat moc dobře. Myslím, že sluší jen vysokým ženským, ale třeba je to jen můj názor.
ddrobna až tak nejsem, mám 169cm . Ale i tak jsou delší
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemáte někdo střih na kalhoty harémky? Mám pocit, že jsem je zahlídla dřív i v burdě, a le netuším ve které. Poradíte? Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, kdyby jsi si vzpoměla v jaké burdě byly, ozvi se a ja bych Ti ho klidně vytáhla podle velikosti. Mám všechny burdy od roku 2009..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit