Za kolik Kč prodáváte věcičky po dětech?

3701
31.5.12 09:35

Za kolik Kč prodáváte věcičky po dětech?

Ahoj maminky, omlouvám se za toto téma, ale potřebuji být trochu v obraze. Jde o to, že mám dost věciček po 2 dětech a teď za mnou přišla jedna paní, která bydlí v naší ulici, jestli bych jí neprodala nějaké věci po dětech.Že čekají miminko.Já mám dost věciček nových, ale žádná značka, tak nevím za kolik to prodávat.Jak se pohybují ceny obnošených, neponičených věciček?Kolik Kč za pytel třeba?
Moc děkuji za radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9454
31.5.12 09:38

podivej se na na nejaky bazar..zalezi co mas…neznackovy veci davam bud zdarma nebo za symbolicky ceny…znackovy veci cca za polovinu puvodni ceny..zalezi samozrejme na stavu veci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
31.5.12 09:39

většinou se dává 500kč za pytel co slýchám od holek… já jsem prodávala věci po kusech kde u nových skoro nenošených jsem si řekla od 10-50kč/kus značkové i neznačkové ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
31.5.12 09:39

Já to dávám většinou za 1/3 nákupní ceny s ohledem na obnošenost.
Ale snažím se kupovat věci v akci,takže třeba koupím tričko v Tescu za 100kč, prodám za cca 30-40kč, kalhoty kolem 100kč, mikiny, svetry za 80.
Vem to podle sebe, že ty bys kupovala oblečení po někom, kolik bys byla ochotna za něj dát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
31.5.12 09:40

Já neprodávám, ale kupuju - 30-40Kč za body/triko/dupačky… nějaké lepší mikinky, kalhoty, bundičky do stovky… Někdy i více, když je to fakt kvalitní materiál a je to skoro nenošené. Pak na větší děti už ty ceny za bundy, kalhoty trochu rostou, to je jasné.
Teď nedávno jsem brala obyčejná trika a tepláky na zahradu po 10Kč/ks…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
31.5.12 09:47

Ja davam za tretinovou cenu i mensi. Myslim znackove veci. Prijde mi divne davat to za polovinu. To by si to ten novy kupujici clovek mohl rovnou koupit nove a pak prodat za polovinu a byl by na tom co se tyce ceny stejne, jen by si uzil veci nove a ne obnosene. Takze ja davam za nizsi ceny. I vzhledem k tomu, ze chci prodat a ne to skladovat doma, radsi snizim cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LL
1057
31.5.12 09:50

Myslím, že body vyjde tak na 10 - 40 Kč kus záleží v jakém je stavu, a overaly asi 30 - 50 Kč. Jasně, že pokud máš nějaké fajnové a drahé, tak i vyšší cena. Když jsem kupovala celý pakl věcí, tak myslím to vyšlo na 30 - 40 Kč kus. Ale třeba holky napíší jinak. Sama jsem zvědavá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Magda L
31.5.12 09:57

Já prodávala věci po kusech na MMB a moc to nejede,ale teď jsem zkusila dát víc věcí za jednu cenu, tak uvidíme jakou to bude mít úspěšnost :think: :think: :think: :think:
a taky to dávám, tak aby se to prodalo. taky se chci toho zbavit.

• Citovat
  • Upravit
Ema N.
31.5.12 09:58

ja jsem prodavala veci kamaradce po dvojcatech (take nevedela) a prodavala je podle obnosenosti a druhu:

tricka v dobrem stavu - 30.- - 50.-
tricka obnosena 10.- - 20.- nebo zadarmo k objednavce (kdyz skvrnka, ale jinak pekna).
kalhoty v dobrem stavu 50.- - 70.-
kalhoty obnosene 30.- - 50.-
zaptelene kalhoty 70.- - 90.-
bundy v poradku 50.- - 100.-
kratasy, punchochace, cepice 10.- - 30.-
boty v dobrem stavu 50.- - 80.-
ponozky 5.- - 10.-
overaly 20.- - 50.- (podle stavu)

nevim, jestli jsem neco zapomnela, ale bylo to cca za takovou cenu.

A co se tyka „pytle“, tak bych to udelala tak, ze bych spocitala, kolik bys dala za jednotlive veci (prodala) a potom tu cenu upravila tak, aby byla primerena. (celkova cena za jednotlive veci cca 680.-, za pytel bych dala cenu 500.- - 600.-). To je jenom navrh… ;)

Tak jsem snad pomohla… ;)

• Citovat
  • Upravit
536
31.5.12 10:05

Kolik si myslíte, že by mohla být cena nepoužitých pletených věciček? Nestihli jsme unosit.

Příspěvek upraven 31.05.12 v 10:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
31.5.12 10:09

mrkni se na fler za kolik to prodávají, já to většinou darovala dál - sestra čekala dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
31.5.12 10:13

@strelish pletene veci od babicek apod davam zdarma..kdyz je to neco hodne povedeneho tak treba 30 kc za komplet apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19746
31.5.12 10:28

Vzhledem k tomu, že je to neznačkové a po dvou dětech, dala bych nějaký mix věciček - balík (trička, dupačky, čepičky apod.), tak za 200Kč.
Bundičku, kombinézu, pytel nebo věci „na parádu“ typu riflíky, lacláčky apod. bych paní prodala zvlášť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
31.5.12 10:32
@strelish píše:
Kolik si myslíte, že by mohla být cena nepoužitých pletených věciček? Nestihli jsme unosit.Příspěvek upraven 31.05.12 v 10:12

V mém okolí neznám nikoho, kdo dává tyhle svetříky dětem. Také mě babička zazásobila ručně pletenými čepičkami a svetříky, tak jsem to potom darovala na bazárku paní, která to chtěla :mavam: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
31.5.12 10:56

Tak ne že bych byla nějaká obstarožní, ale pletené svetry na zimu nebyly marné. Akorát tyhle byly trošku velikostně mimo (na léto k ničemu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat