Za kolik Kč prodáváte věcičky po dětech?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21911
10.10.16 15:55

Zalezi na znacce a porizovaci cene. Nikdy jsem nemela problem prodat bundy a kombinezy. Takze treba kombinezu, ktera stala 1200 Kc, jsem prodala v top stavu za 600 atd. Drahe veci se prodavaji lip, nez treba bunda, kterou koupis za 400.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
10.10.16 16:33

Nemá to cenu. Prodávám lepší věci bundy a boty. Ale lacino, aby to zmizlo hned a zbytek rozdávám. Membránový boty i bundy max. kolem 300 Kč jinak to tam bude viset věčnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
10.10.16 16:52
@Mar__tanka1983 píše:
@tasa hodně záleží na stavu a na značce. Třeba Superfity v pěkném stavu za pětistovku prodáš určitě.
Kombinéza a bunda záleží, značková za několik stovek, neznačková sotva za stovku a ještě se budeš handrkovat.
za požité Kugo softky bych víc než stovku nedala. Flísku z Lídlu tak za pade? A to max.
Povlečení neporadím, to sem nikdy nekupovala.
Ono je to těžké, ceny se tlačí dolů až tak, že se to pak nevyplatí prodávat, hlavně u triček je to hodně znát, tam jsou ceny v Lidlu, Pepcu a pod. tak nízko, že použité po netu koupí málokdo (nebo toho musíš mít víc, že triček po třeba 20-30,– Kč za jedno poštovné člověk koupí třeba pět). Ale když pak sháním z druhé ruky tepláky, tak nikde nejsou (páč ty kluci to prostě oddělají).Já kupuju z druhé ruky hodně. Respektive, do věku cca 3 roky jsem nakupovala jen použité (buď aby toho bylo víc najednou, aby se vyplatilo poštovné, nebo FB bazar z našeho města), dnes je malýmu pět a už není moc z čeho vybírat. Děti toho hodně zničí a když je to málo nošené, tak si za to leckdy maminky řeknou takovou částku, že se to nevyplatí :nevim:
Třeba dát za použitou softku bundu z Lidlu tři stovky??? Když za 360,– koupím novou Topolino? atd.

kombinéza YDI, např., co asi není extra značka, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
10.10.16 17:00

@tasa Oblečení jsou všude tuny, skoro se to nevyplatí prodávat, pokud to není opravdu dražší značka. Zkus na facebooku pohledat bazarovou skupinu vaší městské části, když se neplatí poštovné a maminky si to můžou někde vyzvednout, tak se prodává líp. Ale stejně je to za pár šupů, každá by to chtěla pomalu zadarmo. Ale u nás na městě právě takový bazárek docela funguje, prodají se i levnější věci, sejdem se na náměstí, někdy proběhne i kafe a pokec.

• Citovat
  • Upravit
10726
10.10.16 17:09
@tasa píše:
kombinéza YDI, např., co asi není extra značka, ne?

north stars je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
10.10.16 17:10
@Elenloth píše:
@tasa Oblečení jsou všude tuny, skoro se to nevyplatí prodávat, pokud to není opravdu dražší značka. Zkus na facebooku pohledat bazarovou skupinu vaší městské části, když se neplatí poštovné a maminky si to můžou někde vyzvednout, tak se prodává líp. Ale stejně je to za pár šupů, každá by to chtěla pomalu zadarmo. Ale u nás na městě právě takový bazárek docela funguje, prodají se i levnější věci, sejdem se na náměstí, někdy proběhne i kafe a pokec.

tak se zaměřením na městskou část bych to mohla zkusit, dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
10.10.16 17:41

Já nevím, ale mně se vlastně prodává téměř všechno. Od botiček, přes potřeby pro mimina (podložky, prostěradla,…)až po to oblečení. Zrovna tento měsíc už jsem prodala fusak Kaiser za 500Kč, nepromokavou soupravu z Lidlu za 300Kč, svátečný šatičky GAP vel.62 za 150Kč a neznačkovou podložku do kočárku za 120Kč. Tohle na mimibazaru. Potom fotím balíky po 20-30ks na aukro po velikostech a prodává se to za 300-600Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
10.10.16 17:54

@Mar__tanka1983 A kde koupis novou soft Topolino za 360? Diky za radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9492
10.10.16 18:57

@Genovesa třeba tady
http://www.mimibazar.cz/…-jarni-n-ova
Na mmb se dá sehnat prakticky nové oblečení i boty za plovinu ceny, dobře se tam nakupuje, ale hůř prodává.
Mně se tam letos povedlo koupit úplně nové Superfity, s cedulkou, dítě si je zkusilo doma na koberci a byly malé za 790 kč-původná cena 1600. Takže i když je malá bude nosit celou zimu, tak za 400 je určitě prodam. Zrovna tak oblečení, osobně raději koupím kvalitní značkový oblečení, nové nebo v super stavu než za stejný peníze nový v lidlu. Už jenom proto, že v tom po akci přijde půlka třídy.
Takže na MMB se oblečení určitě prodává dobře, ale musí být nějaká kvalitnější dražší značka a dát to levně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
10.10.16 19:22
@MisaHanuska píše:
Já nevím, ale mně se vlastně prodává téměř všechno. Od botiček, přes potřeby pro mimina (podložky, prostěradla,…)až po to oblečení. Zrovna tento měsíc už jsem prodala fusak Kaiser za 500Kč, nepromokavou soupravu z Lidlu za 300Kč, svátečný šatičky GAP vel.62 za 150Kč a neznačkovou podložku do kočárku za 120Kč. Tohle na mimibazaru. Potom fotím balíky po 20-30ks na aukro po velikostech a prodává se to za 300-600Kč.

tak máš asi štěstí nebo super věci. I když těch super věcí je taky hodně, tak máš asi to štěstí, nebo nevím. Možná je to náhoda. Ale spíš to štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
10.10.16 19:23

Podle mě se prodávají jen určité značky. Já třeba zatím prodala skoro všechny věci z Nextu, ale například věci z Marks Spencer, který je taky dost drahý se v podstatě neprodali žádné. A pod cenou se mi to taky prodávat nechce, když to měla malá párkrát na sobě. Minulý týden jsem například koupila v HM 2 trička s dlouhým rukávěm za 70 Kč. Slevněno z 299 Kč. Takže mě jedno tričko vyšlo na 35 Kč :D. Já když už kupuji dražší věci, tak už rovnou přemýšlé zda se to prodá nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
11.10.16 08:03

Podle mě se taky lépe prodaji značky jsou sice dražší ale většinou se mi prodají ale taky se jedné bundičky Next nemužu zbavit :nevim:.Co prodavám švagrové zimní komplety od větnamcu či odkud bez obrázku nějaké číslo nikdo to nechce a sama to nedávam mam ráda veselé věcičky. Např. zimní bundy syn ma next s dinosaury byla dražší a vím že ji pak slušně prodám už kvuli motivu dino. Dcera Topolino, bunda jiná nikdo ji nemá tim že je přes net.taky se lépe prodá. Trika už beru taky jen přes net.NKD cena dobrá, obrázky se neloupou opět lidé to nikde nevidí tak koupi i bazarové a když je větší výběr, vemou více a poštovné nebolí. Někdy píši i poř. cenu lidé si to na netu ověří a pak jdou do toho. Např. Lidl, bundičky maji v okolí hodně zase beru to cena dobrá pro ty co si nemužou dovolit drahou ale pak se ji zbavit musi být docela problém. Jinak tepláčky, kupuji z druhé ruky na MMB.(HM, CA)a kvalita tam je ještě je pak prodám dále, nežmolkovatí, jsou totiž maminky které maji věciček hodně a děti to moc nevynosí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
11.10.16 08:16

@sevilla 122 Zbavit se bund z Lidlu není vůbec problém, jen musí mít člověk trochu soudnost. Já teď komplet do deště (kalhoty a bundu) prodala za 299Kč, PC byla 598Kč.

Jinak o značkách to určitě je. Next se prodává stále dobře, i když kvalita za poslední roky šla hodně dolů, takže vlastně starší věci, i když nošené jsou kvalitnější. To samé třeba body z HM. Jak já jsem ráda, že mám schované věci po starších dětech narozených 2009 a 2010. Topolino je taky super v poměru cena/kvalita. U bot jasně vedou Superfit, ty se prodají snad vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
11.10.16 08:36

Já to dělam tak, že když prodávám dražší věci (bundu co stála litra, boty co stály 1200, atd), tak ty nafotim zvlášť a prodávám zvlᚍ. A ono se to většinou prodá. Míváme věci fakt v pěknym stavu, takže se nestydim říct si za boty o 300-400, to samý za bundu. Jako když je to opravdu hezký, nezničený, udělá to parádu a navíc je to funkční tak proč ne? A pak jsou tu věci jako trika, mikiny, kalhoty…Ty většinou rozdělim podle velikosti, udělam balík, nafotim a prodam jako celek. Teď jsem prodala jedný holčině balík věcí, troje kalhoty, asi sedm triček, tři bundy na podzim, 3 svetříky, dvě pyžama a asi čtvery tepláky. Nedodělaný, pěkný věci za 500. než se s tim crcat a fotit po kusu, tak radši tu cenu srazim a prodam jako celek. A k tomu sem ji dala za petikilo kombinezu co sem kupovala za 1700. Myslim si že nejsem vydřiduch :D

A co jsem zjistila, když hodim na fb bazar cokoliv co má tři pruhy (chápejte - Adidas), tak to zmizí rychlostí blesku. Kupujou to cikáni. Jsou tim úplně posedlý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
11.10.16 09:09
@Genovesa píše:
@Mar__tanka1983 A kde koupis novou soft Topolino za 360? Diky za radu :)

kupovala sem ji loni na mimibazaru. Co sem tak pochopila dle dalších inzerátů, tak šlo o výprodejové kusy z německa…zkusím ti to dohledat :)
edit:
 http://www.mimibazar.cz/…lino-skladem

Koukám, že se ty bundy tam pohybují mezi 450,– a 700,–, takže fakt záleží, co splaší. Já měla loni tu zelenočernou do 400,– (s těma 360,– sem to asi přehnala, ale určitě to bylo do čtyř stovek, víc bych za to nedala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat