Máte tyto capáčky? Zkušenost?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Máte tyto capáčky? zkušenost?
Ahoj,nemůžu se rozhodnot,které capáčky vybrat.Chtěla bych je na ven na lezení,nebo na doma,vybírám z těchto http://www.nanozicky.cz/…adoos-klokan a tyto http://www.capacky.cz/…-opicak.html?… má vyšší nárt,tak se chci zeptat na vaše zkušenosti,jestli jdou dobře obouvat a drží na nožičce.Popř. jestli máte lepší tip,díky za názory ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
měli jsme je když malý lezo-chodil
a byly super…můžu je jen doporučit. Dobře se obouvalí a vyzouvají, nekloužou… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak naše malá má dadoos a za nás velká spokojenost. Obouvají se dobře (vzadu mají gumičku), na noze taky drží hezky…s tím vyšším nártem nevím, ale malá tam má ještě vůli a v zimě v nich měla i ty merino vložky, takže by to snad mělo být v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@werro píše:
měli jsme je když malý lezo-chodila byly super…můžu je jen doporučit. Dobře se obouvalí a vyzouvají, nekloužou…
Ale který jste měli? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neměli jsme ani jedny z těchto.Ale vyber si ty vyšší.Dostali jsme podobné jak ty nízké a na noze mu dlouho nevydrželi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám oboje. Dadoos jsou bezva, je tam ta vrstva bambusu (jen se trochu bojím, jak dlouho vydrží), odvádí vlhkost, jsou měkké. Spíš na užší nožku (nižší nárt). Noleny jsou víc volné, dcera je obleče i na hodně tustou vlněnou ponožku. Nejsou ale tak jemné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@luciezesvetic píše:
Ale který jste měli?
nolen s opičkama
nějak jsem to zapoměla dodat
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, dadoosky používáme co se mi Anička začala stavět a lézt, zprvu hlavně kvůli tomu aby jí nebyla zima na nohy a neklouzalo se jí to, protože protiskluzové ponožky si vysvlékla, tyhle super drží, ted co Anička chodí tak jí je dávám na doma když je chladno a ted ven na zahradu, takže to supluje chůzi na boso což je pro děti v tomto věku nejlepší ( dle slov fyzioterapeutky) zkoušela jsem i jiné capáčky a za mně jednoznačně dadoosky ( i v porovnání s nolenama) bambusové froté je opravdu super, odvádí vlhkost a kůže je velmi měkká a kvalitní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
capáčky
Dadoosky jsme měli jak větší (dělaný na míru pro staršího na doma), tak menší a spokojenost ![]()
dobře drží a s pocením taky problém nebyl, je tam uvnitř ten bambus…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj. No, my jsme vyzkoušeli capáčků několik a za mě asi nejlepší Dadoosky. Pro nás vhodné, díky více vrstvám podrážky i na tvrdý povrch- plovoučka. I přes více vrstev jsou krásně tenoučké a měkké. Nepadají z nožky, nekloužou. Ke všemu je ten materiál opravdu kvalitní a bambusová vrstva uvnitř je taky plus- hezky saje pot. Máme Dadoosky už ve druhé velikosti. Ty druhé neznám, neměli jsme, tak ohledně nich neporadím. Ale podle mě jsou určitě na doma vhodnější capáčky, které mají podrážku z více vrstev, lépe pak chrání nožičku proti nárazům, i koberec doma je totiž pořád tvrdá plocha. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit