Softshell bunda Ó style

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1946
22.5.12 13:40

Softs hell bunda Ó style

Ahoj holky,nemáte nektera pro svého prcka tuhle bundu?uvazuju nad ni,tak bych chtela znat zkušenosti. Díky moc.
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
430
22.5.12 13:52

Tuto ne, syn má softshell bundu z vecicky.cz. Cena je velmi podobná, materiál super, už v ní i několikrát zmoknul, šel s námi turistickou trasu za větrného počasí na horách, vše bez problémů a v teple.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
22.5.12 14:08

Taky mám pro prcky jiný typ od Ó style. Máme i s manželem, a fakt jsou tyto bundy a vůbec všechno od této značky kvalitně propracované, funkční a navíc velice příjemně se nosí. Fakt můžu na tuto značku pět jen chválu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
22.5.12 14:12
@Katrinka píše:
Taky mám pro prcky jiný typ od Ó style. Máme i s manželem, a fakt jsou tyto bundy a vůbec všechno od této značky kvalitně propracované, funkční a navíc velice příjemně se nosí. Fakt můžu na tuto značku pět jen chválu :D

No super,presne na tenhle příspěvek jsem čekala ;D
Jak to maji s velikostní? Váhám,jestli nevzit tu větší 4-5 let. Jestli neohrnout rukáv ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
22.5.12 14:16

Beru o velikost větší, číslování se malinko liší od našeho běžného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
22.5.12 14:18

Aha,takze myslíš tu velikost 4-5 let. Malé budou 3 v lete,ale na tento podzim bundu ještě ma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
22.5.12 14:25

My jsme třeba obříci, takže malé je 3,5 let, ale bundu jsem brala 5-6 let, rukávy jsem malinko zahla a přes břicho a na délku je akorát, bude mít dobrou ještě na podzim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
22.5.12 14:47

A mohla bych te ještě poprosit,jaky typ máš ty? Díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
22.5.12 14:51

Je dobře pogumovaná kolem zipu? Mám sama jednu softshellku jiné značky teda a nemá krytí přes zip, při lijáku mi tudy promokne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
22.5.12 14:55

Pani pise,že ano ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
22.5.12 15:47

Já mám tento typ: http://www.interimex.cz/…-b_A1-2.html?…

• černou variantu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
22.5.12 22:57

Tak ti mockrát děkuju za rady ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.12 21:09

no ja nevim, ja bych koukla radsi jinde, pribuzna v te firme dela a mame od nich hodne veci - softshelovou bundu teda primo ne. Ale co se tyce kvality, tak jejich obleceni neni nic moc, bohuzel. Mam uz od nich hodne veci a jen maloco nosim nejak dlouho.

ted nevim jestli segra, ale mela od nich kalhoty a vracela je, protoze se zatrhl zip, ja mam nejake sportovni lehke gate, jsou super, ale velmi rychle se zacaly parat v rozkroku.

radsi anonymne.

• Citovat
  • Upravit
1946
28.5.12 21:49
@Anonymní píše:
no ja nevim, ja bych koukla radsi jinde, pribuzna v te firme dela a mame od nich hodne veci - softshelovou bundu teda primo ne. Ale co se tyce kvality, tak jejich obleceni neni nic moc, bohuzel. Mam uz od nich hodne veci a jen maloco nosim nejak dlouho.

ted nevim jestli segra, ale mela od nich kalhoty a vracela je, protoze se zatrhl zip, ja mam nejake sportovni lehke gate, jsou super, ale velmi rychle se zacaly parat v rozkroku.

radsi anonymne.

Pozdě :) už ji mám doma, zatím vypadá dobře, ale malá ji dostane až v cervenci k narozkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat