Softshell bunda Ó style
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Softs hell bunda Ó style
Ahoj holky,nemáte nektera pro svého prcka tuhle bundu?uvazuju nad ni,tak bych chtela znat zkušenosti. Díky moc.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tuto ne, syn má softshell bundu z vecicky.cz. Cena je velmi podobná, materiál super, už v ní i několikrát zmoknul, šel s námi turistickou trasu za větrného počasí na horách, vše bez problémů a v teple.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky mám pro prcky jiný typ od Ó style. Máme i s manželem, a fakt jsou tyto bundy a vůbec všechno od této značky kvalitně propracované, funkční a navíc velice příjemně se nosí. Fakt můžu na tuto značku pět jen chválu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katrinka píše:
Taky mám pro prcky jiný typ od Ó style. Máme i s manželem, a fakt jsou tyto bundy a vůbec všechno od této značky kvalitně propracované, funkční a navíc velice příjemně se nosí. Fakt můžu na tuto značku pět jen chválu
No super,presne na tenhle příspěvek jsem čekala ;D
Jak to maji s velikostní? Váhám,jestli nevzit tu větší 4-5 let. Jestli neohrnout rukáv ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Beru o velikost větší, číslování se malinko liší od našeho běžného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha,takze myslíš tu velikost 4-5 let. Malé budou 3 v lete,ale na tento podzim bundu ještě ma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme třeba obříci, takže malé je 3,5 let, ale bundu jsem brala 5-6 let, rukávy jsem malinko zahla a přes břicho a na délku je akorát, bude mít dobrou ještě na podzim
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je dobře pogumovaná kolem zipu? Mám sama jednu softshellku jiné značky teda a nemá krytí přes zip, při lijáku mi tudy promokne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám tento typ: http://www.interimex.cz/…-b_A1-2.html?…
- černou variantu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no ja nevim, ja bych koukla radsi jinde, pribuzna v te firme dela a mame od nich hodne veci - softshelovou bundu teda primo ne. Ale co se tyce kvality, tak jejich obleceni neni nic moc, bohuzel. Mam uz od nich hodne veci a jen maloco nosim nejak dlouho.
ted nevim jestli segra, ale mela od nich kalhoty a vracela je, protoze se zatrhl zip, ja mam nejake sportovni lehke gate, jsou super, ale velmi rychle se zacaly parat v rozkroku.
radsi anonymne.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
no ja nevim, ja bych koukla radsi jinde, pribuzna v te firme dela a mame od nich hodne veci - softshelovou bundu teda primo ne. Ale co se tyce kvality, tak jejich obleceni neni nic moc, bohuzel. Mam uz od nich hodne veci a jen maloco nosim nejak dlouho.ted nevim jestli segra, ale mela od nich kalhoty a vracela je, protoze se zatrhl zip, ja mam nejake sportovni lehke gate, jsou super, ale velmi rychle se zacaly parat v rozkroku.
radsi anonymne.
Pozdě
už ji mám doma, zatím vypadá dobře, ale malá ji dostane až v cervenci k narozkám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit