Šaty Ever Pretty
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Šaty Ever Pretty
Ahoj všem, ráda bych se zeptala majitelek šatů této značky, jak jste spokojené, jaká je kvalita a taky jak moc odpovídají obrázkům. Vypadají tak nadýchaně a luxusně, v menších obrázcích se mi zdají splihlé a nic extra. Prosím poraďte jestli stojí za to nebo mám raději hledat jinde. Míša
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Na obrázku opravdu vypadají lépe než ve skutečnosti. Mám tyhle modré a ve skutečnosti je barva trochu jiná (více světlá), střih pasuje více typům postavy. A hlavně pozor na velikost aby dobře padly
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupovala jsem si asi před třemi lety, a pořád vypadají úžasně. Koupila jsem úplně nové, na mimibazaru, za poloviční cenu
, a byla jsem maximálně spokojená - skvěle padly, příjemný materiál, pěkné detaily. Na akci, kde se to hemžilo černými koktejlkami, jsem byla za hvězdu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
taky mohu jen doporucit, jsem s touto znackou maximalne spokojena…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky moc děkuju za odpovědi, takže by se hodily i na svatbu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AngelinaBalerina Já bych si určitě vybrala
Mají různé střihy, typy, délky, tak nevidím problém
Máš už nějaké vytipované?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Emi, mám tyto zatím http://www.mimibazar.cz/foto.php?… . Seděla jsem u toho kus večera, tam je dodací lhůta dost dlouhá, tak abych případně měla čas to pořešit kdyby byl problém. Kdysi jsem je měla objednané na léto a nakonec mi přišly úplně jiné šaty a z paní jsem tahala peníze zpět a vůbec to nebylo příjemné nakonec s prodejem skončila, že jí posílají aušusy a jiné šaty než objednala. Takže jsem vám za zkušenosti vděčná, by mě právě zajímalo jestli jsou takové nadýchané nebo ne ale tady ty vypadají dobře i na figuríně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já mám tyhle růžové, užila jsem je na svatbě a na plesu, krásně schovají nedostatky. http://www.angelfashion.cz/…-pretty.html
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AngelinaBalerina Vypadají pěkně..Ty moje vypadaly ve skutečnosti jako na fotu, to nebyl problém. Spíš jestli na to spěcháš, tak bych taky váhala kvůli té dodací lhůtě a taky ti nemusí sedět…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@prudusinka píše:
Na obrázku opravdu vypadají lépe než ve skutečnosti. Mám tyhle modré a ve skutečnosti je barva trochu jiná (více světlá), střih pasuje více typům postavy. A hlavně pozor na velikost aby dobře padly
Taky jsem si objednala tyhle a hodně mě zklamaly a do ostatních mám strach jít
, vypadaly jako noční košile byly světlější a vůbec nedržely tak nadýchaně tenhle model za mě teda vůbec ![]()
ale kolegyně objednávali jiné a ty vypadali krásně
tak přeju šťastnou volbu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to hadr, vubec nesedeli a vsude koukali nite, nedoporucuji kupovat.Jsou to vyhozene penize, ja osobne u Angel fashion nekoupim nikdy nic a i me kamaradky ktere je videli, usetrim spoustu casu, nervu a penez.Za ty penize Vam sikovna krejcova usije krasne saty na miru a mate je hned, necekate mesic na tuto hruzu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovuji diskuzi. Jaké jsou vaše zkušenosti? Asi za tu cenu nemůžu počítat s bůhví jakou kvalitou, ale není to vyloženě hadra? Normálně nosím S-přes prsa a pas klidně XS, zadek větší, ale to vzhledem ke střihu šatů nevadí. Dle tabulky bych měla mít M, sedí tabulky?
Jdeme nečekaně na ples, je až na konci března, takže čas dodání mi nevadí. Ale zase nechci objednávat něco, co bude hrůza. V plánu mám i přešití starších šatů, ale švadlena má čas až za dlouho a navíc jsem si namyslila krajkový živůtek-styl nahé šaty, což nevím, jak se za prvné sežene a za druhé ceny krajek jsou hodně vysoké.
Líbí se mi tyto šaty:
http://www.trendy-obleceni.cz/…de-9998.html
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, jsem zvědavá co ti napíšou. disukzi jsem založila já a nakonec do toho nešla. Jsou pěkné což o to.. zjistila jsem že je třeba dokoupit ještě nějakou spodničku aby vzhled nebyl splihlý.. jen at víš, víc neporadím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit