Body vs. tričko

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
MishaSAD
11.5.12 05:33

Body vs. tričko

Ahojky mám dotaz :mrgreen:
Zdědili popř. dostali jsme spoustu nádherných tričánek s dlouhým nebo krátkým rukávem, ale vůbec je teď nenosíme. V zimě jsem vždycky dala body s krátkým a na to tričko s dlouhým a tepláčky, ale teď je na to horko … když nedám body, tak jí lezou zádíčka. Řešily jste to nějak? Je na to fígl o kterém nevím? Ráda bych ty trička unosila (máme jich obrovskou hromadu) ale né na úkor ledvin. Malá má 4 měsíce.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5254
11.5.12 05:47

Myslim, ze v lete az bude horko, tak klidne muze byt v tricku a plence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catie
11.5.12 06:14

V lete hola zadicka vadit nebudou. Jinak ja jsem tricka davala na bodycka, ale to v chladnejsim pocasi - bodycko s dlouhym a na to trickon kratkym, nebo bodycko bez rukavu (ala kosilka) a na to tricko s dlouhym. Zada nelezou a dceri bylo teplo.

• Citovat
  • Upravit
872
11.5.12 06:34

presne jak pisou holky - v hicech jsem to neresila, ve 4m, kdyz lezel v kocaru a bylo temer 30 ve stinu mel kolikrat jen tilko a plinu......pokud svitilo slunko na nohy, tak jeste prehozenej „hadr“ pres ne, aby se nespalil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
11.5.12 06:41

My nosíme doma tričko,a do kočáru nebo vajíčka body,myslím,že body je pro mimčo pohodlnější.Taky mě nebaví to triko pořád spravovat,i když ho zapravím do tepláčku tak se vygasá.

• Citovat
  • Upravit
MishaSAD
11.5.12 06:47

tak děkuji :mrgreen:
@levmah28 ono nejen že se vykasá, ale naše malá si ho vzadu vyhrne, tím jak se posovou po zemi a ne bříšku ho chytí za okraj, vyhrne a nacpe do pusinky … takže efekt nula, nula nic :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
47103
11.5.12 07:09

Trika s kratkym jsem davala v zime na body s dlouhym. Dokud deti jen lezi, neni to moc prakticke, snad az pak do veder. Az ted, kdyz jsou tepla a deti lezou, sedi, stoji jsem zacala davat tricko jen tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
11.5.12 07:11

já jsem používala na trička tohle a bylo to super :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
11.5.12 07:19

taky mě sejří trička jak je musím pořád uiprtavovat a tak jsem na ně rezignovala a nosíme jen bodýčka, ale až bude vyloženě pařák tak nějaký tričko vytáhnem hlavně ono moc bodýček ve velikosti 80 už není.. ale spoň ne u nás v obchodech , amlýmu je sice teprv půlrok ale ještě nesedí a nosíme už 80-86..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
11.5.12 07:20

Máme to úplně stejně, v zimě jsem dávala přes body, teď ve vedru jen s plínkou.. Dokonce jsem si koupila i další ve větších velikostech, že to bude mít jako šatičky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MishaSAD
11.5.12 07:30

@Vera111 jako udělátko dobrý … ale zase bych se bála, že to bude miminko tlačit.
@Gabrielaaa nevím kde je kupovala, ale švagrová měla pro malého nádherná body i ve dvou letech. pak už neměl plínku a nebyly potřeba.

Já bych ty trička na mimi nekupovala, ale všechny jsme dostali, tak jsem je chtěla užít, jsou tak krásná !!!

• Citovat
  • Upravit
20777
11.5.12 07:39

Tak já nasadila trička až ve chvíli, kdy jsem začla „učit“ na nočníček, aby to dítě mělo jednodušší a nepočůralo si bodýčko :lol: Jinak jak píšete -tričko s krátkým rukávem přes bodýčko s dlouhým (u holčičky zas šatičky přes bodýčko) a s dlouhým rukávem jsem používala přes body s krátkým rukávem :nevim: Spoustu malých triček, co jsem dostala, teď děti navlíkají na panenky, není to tak těžké obléct a není mi toho líto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
11.5.12 07:40
@MishaSAD píše:
@Vera111 jako udělátko dobrý … ale zase bych se bála, že to bude miminko tlačit.
@Gabrielaaa nevím kde je kupovala, ale švagrová měla pro malého nádherná body i ve dvou letech. pak už neměl plínku a nebyly potřeba.Já bych ty trička na mimi nekupovala, ale všechny jsme dostali, tak jsem je chtěla užít, jsou tak krásná !!!

Teď vidím, jaká byla výhoda mít dítě na podzim. protože jsem dostala taky moc krásných triček s krátkým rukávem a takhle jsem je mohla využít. Ale my bydlíme v baráku, takže po ránu to u dětí vrstvím i teď :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
11.5.12 07:43

@Vera111 Proč se dají ty fixační pruhy pruhy použít jen v kombinaci s látkovkami? Podle fotek mi přijde, že by neměl být problém ani u jednorázovky… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
11.5.12 07:48

Já oblékám trička na body…třeba dlouhé body na to krátký rukáv tričko. A v létě bych se samotného trička nebála zvlášť pokud ti mimi ještě leží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat