Body vs. tričko

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
31269
11.5.12 10:07

@MishaSAD
tak jak už bylo napsáno, trička jsem používala v zimě jako „slabou mikinu“ a teď jak byly ty horka, tak měl jen triko s plínou.
Ale jinak převážně body - taky sem měla spoustu nádherných triček a neunosil je…

ad džíny na novorozenci…no já ti to řeknu takhle, nakoupila sem a dostala sem jich celkem asi 6 v 50-62…a pak horkotěžko vymýšlela, kam mu je oblíknout, páč aby se v tom válel doma, na všech těch švech, knoflících, záložkách a manžetách…to fakt né.
Jestli nějaká mamina potřebuje mít miminko ležící spící celý den vystajlovaný, tak ať si to dělá, ale podle mě to ty děti musí všemožně tlačit…

takže malej měl každý ty kalhoty na sobě jednou, dvakrát a to jsem ještě vymýšlela návštěvy, abych mu je mohla navlíct a měl je aspoň jednou na sobě, než letěly do krabice.

Moje mimino teda strávilo většinu svého dosavadního věku v body a (polo)dupačkách, měl pár overalů (na celý den, celkem nechápu nutnost měsíčního mimina na noc převlíkat jakože do „pyžamka“)

teď má většinou body s punčocháčema, polodupačky nemám už žádné, dupačky asi patery, ale už je moc nedávám, i kvůli teplu…no a už teda tahá i tepláky s fuseklema - ale věčně jednu nemá :mrgreen:

džíny má jedny, manžestráky taky, capáče asi patery (ach ty babičky!), tak ty mu dávám, jen když jezdíme po návštěvách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
11.5.12 10:08

@Mar__tanka1983 jéé, no tak závidím celoležící a spící miminko..to jsem nějak nepostřehla, že jsem ho měla.. :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MishaSAD
11.5.12 10:09

Mě příjdou dupačky strašně pohodlné :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:

• Citovat
  • Upravit
41882
11.5.12 10:10

@MishaSAD mají je i pro dospělé ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101477
11.5.12 10:11

@MishaSAD Mě přijdou strašně nepohodlné pro mě na přebalování :mrgreen: dokonce úplně maličké mimčo jsem měla pouze v tričku, plence a ponožkách, plus tedy v zavinovačce… nebylo třeba na přebalování nic rozepínat ani sundavat a dokud se nehýbal, tak mu ani triko nikam nelezlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MishaSAD
11.5.12 10:12
@lyrica píše:
@MishaSAD mají je i pro dospělé ;)

dobrýýýýý :palec:

• Citovat
  • Upravit
41882
11.5.12 10:13
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MishaSAD
11.5.12 10:13
@gabi.design píše:
Nevadí. :mrgreen: Ale jak už psala Lyrica - mají je třeba v tom Nextu. :mrgreen:

http://www.halens.cz/…m425826.html
http://www.halens.cz/…4/index.html

Příspěvek upraven 11.05.12 v 10:02

krása … dík :P

• Citovat
  • Upravit
101477
11.5.12 10:15
@lyrica píše:
@MishaSAD http://www.zbozi.cz/?…

Počkej, ale to nejsou dupačky, to je overal ne? A jinak jsou krásné, až na tu cenu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
11.5.12 10:15

@j.a.n.i1 No jmenují to Lazzzy dupačky pro dospělé..no na doma by byly super..ale kdyyb stáli tak do pětikilča, takhle nejsem blázen no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MishaSAD
11.5.12 10:16
@j.a.n.i1 píše:
Počkej, ale to nejsou dupačky, to je overal ne? A jinak jsou krásné, až na tu cenu…
… já přesto raději ty dětské :mrgreen: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
31269
11.5.12 10:17
@lyrica píše:
@Mar__tanka1983 jéé, no tak závidím celoležící a spící miminko..to jsem nějak nepostřehla, že jsem ho měla.. :think: :think: :think:

no tobě snad dítko ve dvou měsících lezlo?
já mluvila o novorozenci a malém miminku, tomu je podle mě nejlíp v body a (polo)dupkách nebo overalu, když valnou část dne prospí, nebo rozhodně celý den leží (ať už na zádech, břiše, v postýlce nebo na rameni)…

samozřejmě tím nemyslím, že by se roční prcek měl oblíkat (jen) do dupaček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MishaSAD
11.5.12 10:18
@Mar__tanka1983 píše:
no tobě snad dítko ve dvou měsících lezlo?
já mluvila o novorozenci a malém miminku, tomu je podle mě nejlíp v body a (polo)dupkách nebo overalu, když valnou část dne prospí, nebo rozhodně celý den leží (ať už na zádech, břiše, v postýlce nebo na rameni)…samozřejmě tím nemyslím, že by se roční prcek měl oblíkat (jen) do dupaček…

Souhlasím, taky jsem se bavila o miminku cca do 3-4 měsíců.

• Citovat
  • Upravit
31269
11.5.12 10:20
@lyrica píše:
@j.a.n.i1 No jmenují to Lazzzy dupačky pro dospělé..no na doma by byly super..ale kdyyb stáli tak do pětikilča, takhle nejsem blázen no..

hihihi, takže by si doma u televize ležela ty v dupačkách a dítko v džínách? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MishaSAD
11.5.12 10:22

a manžel bude volat na psychinu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat