Body vs. tričko
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@hany18 určitě je jednodušší svlíknout, navíc maličký miminka čůrají a kadí především když jim sundáš plínu, takže když jsem rozepla jen cvočky, tak mi malej často počural ty „nožičky“ co jsem měla shrnutý jen do stran ![]()
pokud nechceš nakupovat, když máš věcí dost, tak je tohle asi nejjednodušší rada. Jinak se prodávají i návleky na nožičky, hodně to používají látkující maminky.
Ale nemám zkušenost s miminkem na léto, tak nevím, jak to mají s termoregulací a jestli by jim třeba jen v body s fuseklích nebylo chladno na nožky… ![]()
takže za mě, když nechceš nic do pasu, tak ti mnoho možností nezbývá, než body s dupkama a nebo overal ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já letní mimino měla, malej je narozený v půlce června a doma býval buď v tom overálku, bodýčku, ponožkách a tepláčkách nebo když byly fakt hice, tak jen v triku/bodýnku a plínce. A jinak doma v džínách malej fakt nechodí, nejsem padlá na hlavu.
Doma chodím i já jak největší šupák. Právě mam na sobě strašně sexy vytahaný fialový tílko.
Malej má většinou body a k tomu tepláky nebo punčochy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tady jsem zrovna vyhrabala jednu, když měl malej 9 dní. Nijak moc jsem ho fakt nenavlíkala. Když jsem kolem sebe viděla některé stejně staré děti, tak naše dítě bylo proti nim jak nahé. Ale rozhodně jsem to s oblíkáním nepřeháněla, malej se hodně potil. A nemocný byl dvakrát a to v listopadu v 5 měs. běžná viróza - rýma, zvýšená teplota a pak v 9 měs. jsme si odbyli pátou nemoc. Jako úplné mimino jsme byli zdraví jak řípa. Ono v tom létě je i někdy méně více.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gabi.design bobánek krásnej … moc mu to tam sluší a myslím, že na léto je to i pro takhle malé mimi dost. Lepší než mít navlečené, propocené … pak ho někde ofoukne a je nemocné.
- Citovat
- Upravit
@gabi.design jééé, no fakt je bobík krásnej - taky máme zelený kočárek i rychlozavinovačku, jen v ní bude ležet „růžovka“
díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aby jste si nemyslely, že mám dítě oblíkané kdoví do čeho … ![]()
- Citovat
- Upravit
@MishaSAD píše:
ale to mimi pak musí ležet na těch „sponách“ a určitě ho to tlačí … já jsem v tomhle strašně „staromódní“ ale myslím, že by miminku mělo být co nejpohodlnějí … hlavně když je ještě „ležák“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MishaSAD píše:
A ještě ze zeptám na jeden váš názor.
Teď jsem byla s malou na cvičení a trochu jsme se s maminama zakecaly o tom, co oblíknout miminku. Já jsem řekla, že my jsme do tří měsíců měli jen body + dupačky a najednou se na mě všechny koukaly skoro jako by jsme měly lepru! Ony by tefa dupačky miminku nedaly, je to hnusné a já nevím co ještě. I polodupačky jsou prý nechutné! Jejich děti měly od narozeniny tepláčky a ponožky, nejlíp i na doma riflíky!!!
Tak nějak nevím … naše malá je načančaná i doma, je tolik krásných dupaček! A příjde mi naprosto mimo, když ležící miminko tlačí guma z riflíků a ještě ponožky.
Navíc, když měla malá prdíky, tak polodupačky i ponožky vždycky zkopala. Teď už na ven tepláčky ( i riflíky) nosíme, ale na doma většinou ještě dupačky.Tak nevím, jsem fakt tak divná a staromodní?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lyrica píše:
@Mar__tanka1983 tak pochopitelně doma nosí tepláky, nebo je jen v tričkuA bohužel malej mi vydržel jako nepohyblivé miminko cca první měsíc, pak už začal cestovat po postýlce, rozhodně není ležák (v pěti měsících se sám posadil, teď už leze..)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mar__tanka1983 píše:
tak misha psala o maminkách na cvičení, co měly děti i doma nejlépe v riflích…ale jo, ať si dítko každý oblíká dle svého uvážení…
ale speciálně ty džíny, tak i když jsem měla hodně měkkoučké, tak byly stejně oproti bavlně prostě tvrdý jak beton…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1024 píše:
Já bych dupačky klidně nosila. V 15-ti mi máma sehnala klasický bavlněný punčocháče bez ťapek a panejo,nic krom toho jsem nechtěla nosit a to jsem byla skoro na vdávání
No jo, tak se teda přiznám, že jsem asi v devatenácti taky měla dupačkový overal - nosila jsem to na spaní a přišlo mi to děsně vtipný, jenže mamka to nějak nemohla vydýchat, tak se mi to prostě jednoho dne záhadně ztratilo v praní ![]()
- Citovat
- Upravit
@Amber_1977 píše:No jo, tak se teda přiznám, že jsem asi v devatenácti taky měla dupačkový overal - nosila jsem to na spaní a přišlo mi to děsně vtipný, jenže mamka to nějak nemohla vydýchat, tak se mi to prostě jednoho dne záhadně ztratilo v praní
Já ho měla taky v 25 stejný s dcerkou
,ale pak jsem ho několikrát v noci po.. a tak letěl
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1024 píše:
Já ho měla taky v 25 stejný s dcerkou,ale pak jsem ho několikrát v noci po.. a tak letěl
po.. co si ho??? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mar__tanka1983 píše:
po.. co si ho???
No než se z toho vymotáš,nebo nepřidržíš pořádně rukávy hned je nehoda na světě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit