Body vs. tričko
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@MishaSAD Mě to teprve čeká, ale na polodupačkách, ani na dupačkách nic „nechutného“ nevidím. Navíc, když vidím občas fotky miminek, které si maminky vezou z porodnice v RYFLÍCH do pasu s gumou, na nohou capáky, nechápu to, přece tomu dítěti je uplně jedno, jak vypadá, a pokud není oblečení po 6ti starších příbuzných, smradlavé a špinavé, tak ti přece nemůže nikdo nic říct, že máš novorozence v dupkách nebo v polodupkách, na tom nic zlého nevidím…Jistě, chtějí se pochlubit, jak je mimčo sladké v roztomilých ryflíkách, šatečkách co škrábou a tak…Neřeš to
Jsi normální, anebo jsme divné spolu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já třeba dupačky nesnáším, malej je měl jen v porodnici, přijde mi to nepraktické a prostě se mi to nelíbí. Ale je to popdle mě každhé věc, do čeho svoje dítko oblíká ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme ty overalky hodně využili jako pyžámko. V zimu body s krátkým a ten overalek.
Taky už jsem viděla 3-letou holčičku v pantoflíčkách na podpatku v pohodě cupkat po městě. Kam se poděl rozum a botičky s žirafou ???!!!
- Citovat
- Upravit
Jak už bylo psáno - v létě když je pařák je to jedno a když je chladněji, tak pod ty trička dávám tílková bodýčka. Taky mě štvalo, jak mu ty záda lezou a takhle tohle bylo vyřešeno. V zimě jsem trika oblíkala normálně na body s dlouhým rukávem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lyrica určitě je každého věc, co miminku oblíkne … rozhodně netvrdím, že ne!
Jen mi příjde sobecké trápit miminko v riflíkách, jen aby maminka měla pohodlí a nevím co ![]()
- Citovat
- Upravit
@gabi.design teď jsem viděla většího chlapečka (10m) a měl krásnou košili a manšestráčky … až pak mi jeho maminka ukázala, že to je košilo-body! Nádhera, nikdy jsem to neviděla. Kde to kupujute?
- Citovat
- Upravit
@MishaSAD A jak víš, že se to miminko v tom trápí? My máme třeba rifličky se stejnou gumou v pase, jako mají polodupky a tak..Já si na to třeba potrpím, aby byl malej fešák (jasně, jemu to je jedno, ale mě ne). Ráda oblíkám sama sebe a tak i malého..
Mě třeba zase přijde ujeté mít dvouleťáka v dupačkách ![]()
Nás se zase všichni ptají..a vy nenosíte dupačky? Pořáááád dokola.. : ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MishaSAD Já je mám, košilo-body, od Nextu a koupila jsem na laclíku za 45.- ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já dupačky třeba taky nevedla. Kromě jedněch, který jsme dostali a malej je měl na sobě jednou. Jednak se mi to zkrátka nelíbí, není to můj vkus a hlavně mě neuvěřitelně štvaly. Když jsem ho chtěla přebalit, musela jsem mu to soukat až z ramen nebo případně rozepnout milion knoflíků mezi nohama. Už v porodnici jsem z toho byla na mrtvici. A o tom, že mu ty lacly z ramen pořád padaly, ani nemluvím. Takže ano, moje dítě je to od miminka teplákové a kalhotové, ale rozhodně nikdy nebylo trápeno. A je mi úplně šumák, jestli má něčí mimino na sobě dupačky nebo rifle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MishaSAD píše:
@gabi.design jééé, já jsem tě špatně pochopila. Sorry !
Nevadí.
Ale jak už psala Lyrica - mají je třeba v tom Nextu. ![]()
http://www.halens.cz/…m425826.html
http://www.halens.cz/…4/index.html
Příspěvek upraven 11.05.12 v 10:02
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak k tričku jsou ideální dupačky nebo lacláky, zkrátka něco, co udrží ty záda zakrytá, i když se tríčo povytáhne. A nad nějakých 23stupňů už odhalený záda neřeším, pokud neleží na holý plovoučce nebo dlaždicích
A v létě mi přišlo tričko lepší, byl v tričku, plíně, maximálně na nohy návlečky a přebalování bylo brnkačka, měl látku, přebalovala jsem po každém vyčurání a šlo to krásně šup šup.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MishaSAD píše:
A ještě ze zeptám na jeden váš názor.
Teď jsem byla s malou na cvičení a trochu jsme se s maminama zakecaly o tom, co oblíknout miminku. Já jsem řekla, že my jsme do tří měsíců měli jen body + dupačky a najednou se na mě všechny koukaly skoro jako by jsme měly lepru!
Tak mě tedy dupačky vzhledově nevadí, ale já bych se zas trošku divila proč si tak zbytečně přiděláváš práci… malý měl buď pouze bodíčko, pokud bylo vedro ale častěji měl celorozepínací overálek, proč na něj zbytečně oblékat něco co se musí cpát přes hlavu nebo natahovat přes zadeček, na overálek jsem ho položila a zapla ![]()
Jo a pak jsem ještě nechápala maminky, co přijeli a kontrolu na kyčle (autem) a dítko na sobě mělo bodíčko, punčocháčky, mikinku, tepláčky či dupačky, ponožtičky, svetřík, kombinézku… a pak tam půl hodiny zabírali přebalovák ![]()
My měli jen tričko a teplou kombinézu a byli jsme za exoty ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit