Body vs. tričko

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2969
11.5.12 10:23

No já teda oblékám na doma malýmu /21.měs./ dupajdy,mám je ve vel. 98 a nedám na ně dopustit. Jediné co mi teda vadí,že se nedělají v této velikosti i s přebalem,ale tak co,holt mu je sundám uplně. Vystylované mimina se mi též nelíbí. Jednou jsem narychlo jela do nák.centra tak jak malej byl,v dupajdách a bodynu,no byla jsem v ledáčku všech okolo jdoucích maminek. Jinak také se snažím na ven riflíky a lepší body. Ale na písek tepláky a mikinu,dokonce mám i tepláky s laclem po manželovi,tzn. 35 let staré a co na písku je totálně oddělá,tak za ně dávat 2stovky je prostě líto. A ty dupačky taky stály 130Kč,žádná levnota. POlodupačky mám také ráda,ale prcek je hubenej a padaly mu.

@Amber_1977 Já bych dupačky klidně nosila. V 15-ti mi máma sehnala klasický bavlněný punčocháče bez ťapek a panejo,nic krom toho jsem nechtěla nosit a to jsem byla skoro na vdávání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
11.5.12 10:23

@Mar__tanka1983 tak pochopitelně doma nosí tepláky, nebo je jen v tričku :roll:

A bohužel malej mi vydržel jako nepohyblivé miminko cca první měsíc, pak už začal cestovat po postýlce, rozhodně není ležák (v pěti měsících se sám posadil, teď už leze..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
11.5.12 10:25

@1024 malej je krásně okatej..ale bez dupek by to bylo ještě lepší :palec: (ber to s nadhledem, nerejpu :kytka: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31272
11.5.12 10:34

tak misha psala o maminkách na cvičení, co měly děti i doma nejlépe v riflích…

ale jo, ať si dítko každý oblíká dle svého uvážení…
ale speciálně ty džíny, tak i když jsem měla hodně měkkoučké, tak byly stejně oproti bavlně prostě tvrdý jak beton…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969

@lyrica Beru,neboj :P .Oni mu tepláky většinou padají,což u těchto není problém :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MishaSAD
@1024 píše:
No já teda oblékám na doma malýmu /21.měs./ dupajdy,mám je ve vel. 98 a nedám na ně dopustit. Jediné co mi teda vadí,že se nedělají v této velikosti i s přebalem,ale tak co,holt mu je sundám uplně. Vystylované mimina se mi též nelíbí. Jednou jsem narychlo jela do nák.centra tak jak malej byl,v dupajdách a bodynu,no byla jsem v ledáčku všech okolo jdoucích maminek. Jinak také se snažím na ven riflíky a lepší body. Ale na písek tepláky a mikinu,dokonce mám i tepláky s laclem po manželovi,tzn. 35 let staré a co na písku je totálně oddělá,tak za ně dávat 2stovky je prostě líto. A ty dupačky taky stály 130Kč,žádná levnota. POlodupačky mám také ráda,ale prcek je hubenej a padaly mu.@Amber_1977 Já bych dupačky klidně nosila. V 15-ti mi máma sehnala klasický bavlněný punčocháče bez ťapek a panejo,nic krom toho jsem nechtěla nosit a to jsem byla skoro na vdávání :mrgreen:

podle fotky mi to skoro nepříjde jako dupačky, ale jako tepláčky s lackem … šikovné, aspoň mu netáhne na záda, když se ohne :palec:

• Citovat
  • Upravit
31272
11.5.12 10:36

@1024 tak je pravda, že u takhle velkýho kluka mi ty dupajdy už taky přijdou moc… :nevim:
to už bych mu radši dala tepláky na kšandy 8)
můj partner je „bezprdelní“, všechny kalhoty mu padaj a věčně mu čumí půl zadku, ani pásek nepomáhá - takže jestli bude malej po něm, tak to bude taky ouvej…a kšandy budou náš největší kámoš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
11.5.12 10:38

Já jsem teda na to oblečení fakt úchyl.. :roll: :mrgreen:
Ale doma taky dávám třeba bodýčko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31272
11.5.12 10:42
@lyrica píše:
@Mar__tanka1983
A bohužel malej mi vydržel jako nepohyblivé miminko cca první měsíc, pak už začal cestovat po postýlce, rozhodně není ležák (v pěti měsících se sám posadil, teď už leze..)

to zase můžeš být na druhou stranu ráda, já mám doma lenocha, poprvé sám od sebe se na bříško otočil včerááá (hurá hurá hurá vyvěsila sem prápory), já už začala mít obavy o jeho vývoj (i když spoustu jiných věcí zvládá bravurně)… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31272
11.5.12 10:44
@lyrica píše:
Já jsem teda na to oblečení fakt úchyl.. :roll: :mrgreen:
Ale doma taky dávám třeba bodýčko..

no prosim tě - ten šátek má jako součást outfitu nebo jako slinták? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
11.5.12 10:47

@Mar__tanka1983 Kšandy jsme zkoušeli taky,vydrželi cca minutu,než malej přišel na to,jak je otevřít a pak běhal s kšandama za sebou. Kolík rozlouskne do půl minuty na tři dílky,já pak nemám čím věšet :lol: . Prostě vše co je oddělitelné,tak sundá. Dokonce se naučil i u riflí lacláčů sundat kšandy,protože ty cvočky jsou opravdu lehce oddělitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
11.5.12 10:50

No, můj syn nosil tak do 4-6 měsíců převážně bodyčka a overaly. Trička jsem dávala jenom v teplém počasí. Tak od roka jsem je úplně zrušila a začala dávat jenom trička a na noc dvoudílné pyžamo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
11.5.12 10:50

Ahoj holky, tak jsem to tu pročetla, zaujal mě název diskuse. Čekáme v červnu holčičku, oblečení máme vše poděděné, nekoupila jsem ani kousek, protože jsme toho dostali fakt hrozně moc. A právě jsem pořád řešila, jak budu malou přes léto oblékat. Jako co jí dám k bodýčku na nožičky. Přišlo mi totiž ujeté dávat novorozenci cokoli do pasu. Tak jsem si říkala, že asi k body právě přidám dupačky. Ale zase si říkám, jestli těch patentů mezi nohama nebude mít až moc..... tohle samo řeším pro případ, že nebude 30 stupňů ve stínu, pak to vidím na body plus max plínka přes nohy. Jinak mi teda nejlepší přijdou overálky, ale nějak mi někdo vsugeroval, že je to na spaní a já si pořád říkám, jako proč bych ho nemohla dávat i přes den… :) Ani nevím, jestli čerstvouš zvládne i ve vedru jen body…přeci jen, termoregulační systém nebude mít ještě úplně nastavený, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31272
11.5.12 11:05

@hany18
tak já měla radši dupačky bez cvoků mezi nohama, přišlo mi rychlejší mu to stáhnout z ramen, než se prdlit s osmi cvočkama…
jinak bych šla s klidem do toho overalu…jen na spaní? no myslím, že tě nebude dlouho bavit dítko každé ráno a večer oblíkat/svlíkat z overalu jen proto, že není noc…já teda malýho převlíkala, když se poblinkal a pod. jinak sem moc neřešila v čem spí nebo naopak v čem je přes den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
11.5.12 11:13

@Mar__tanka1983 Tak super, koneckonců, i dupačky, co mají cvoky mezi nohama můžu stáhnout z ramen ;) (myslím, že většina těch, co mám má cvoky i na ramenou) Já si vždycky totiž říkala, že je snažší „operovat“ co nejblíž plíně, než cokoli slíkat - neumím si představit, jak budu toho malýho drobka vůbec obsluhovat. Takže, nebude-li přímo pařák, overal to vyhraje :potlesk: Díky ti za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat