Značka Frog na oblečení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
425
14.5.12 15:13

Značka FROG na oblečení

Holky, čí je prosím tato značka ??
Nejsou to wietnamci ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16631
14.5.12 15:15
@mamaho píše:
Holky, čí je prosím tato značka ??
Nejsou to wietnamci ?

To nevím, včera jsem od nich dostala darem bodynko, dupky a kabátek… uvidíme kolik toho vydrží..ale jsem taky zvědavá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
14.5.12 15:17

Frog prodávají i Vietnamci, ale kvalita není nejhorší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
14.5.12 15:19
@tatumi píše:
Frog prodávají i Vietnamci, ale kvalita není nejhorší.

Tzn.?? koupila bych od nich něco víc, ale nechci aby to bylo jako např. Tesco - co se po dvou vypráních bohužel ochlupatí, ožmolkuje a vypadá to jak po třech dětech.. navíc pak z toho ani fleky vyprat nejdou.. :roll:

Jinak zakladatelko promiň, že jsem se do diskuze přimíchala.. doufám, že nevadí. :hug: :hug:

Příspěvek upraven 14.05.12 v 15:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron

No skoro vše je čína, jen záleží, kdo si objedná… frog není nejhorší a nám to většinou vydrželo i na druhé dítě..

• Citovat
  • Upravit
1126

Mame par veci, dostali jsme, tak nevim, jestli je to od Vietnamcu, ale uz mi nekdo rikal, ze jo. Ale kvalita docela dobra :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
14.5.12 15:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
14.5.12 15:23

Oblečení od Froga nám vydrželo i na druhé mimčo. Nezpozorovala jsem nějaké extra žmolky nebo vady. To, co jsme měli byla dokonce i 100% bavlna. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
14.5.12 15:24

frog jsem viděla u vietnamců. Nekupuju u nich pravidelně, ale třeba frog tepláčky naprosto miluju a bodýčka taky byly fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31272

já sem s frogem spokojená, vietnamci často prodávají třeba polské oblečení, co jsem slyšela…
a jsem s tím spokojená… ;) dostala jsem pár oblečků po kamarádky dítěti a vypadá to dobře, žádná vytahanina, prostě pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Frog i Wolf je rozumná kvalita ze dobrou cenu.. Třeba s tepláčky lacláčky od Froga jsem byla strašně spokojená a těžko je sháněla..třeba i u Vietnamců. :) Ale mají je i některé kamenné prodejny s dětským oblečením.
To co prodávají Vietnamci je kolikrát z té samé továrny, kde šije nějaká proslulá fajnová značka.. Všichni teď šijou na východě s levnou pracovní silou - Vietnam, Čína atp.

• Citovat
  • Upravit
5301
14.5.12 15:26

ano je to často ze stánku, ale s kvalitou jsem spokojená. Mám tuto značku i po neteři a synovci a věci vypadají stále dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
14.5.12 15:28

řekla bych že je to jako wolf.Kupuji od nich ráda věci na lítačku,jsou pekný,kvalita slušná a cena taky.Nakupiji od wolf pyžamka do školky a max spokojenost.od wolf nejsem úplně odvařená z bodynek co jse pár kousků dostala.Přišly mi široký.řekla bych,že obě značky jsou dobrá střední cesta :) .Mají hezký mikče. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
14.5.12 15:29

ty bodynka jsem myslela od frog,ne wolf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
14.5.12 15:31

Dneska je všechno made in China 8) i telefony 8o .My jsme ze znoučkou Frog spokojený :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat