Značka Frog na oblečení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Značka FROG na oblečení
Holky, čí je prosím tato značka ??
Nejsou to wietnamci ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@mamaho píše:
Holky, čí je prosím tato značka ??
Nejsou to wietnamci ?
To nevím, včera jsem od nich dostala darem bodynko, dupky a kabátek… uvidíme kolik toho vydrží..ale jsem taky zvědavá..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tatumi píše:
Frog prodávají i Vietnamci, ale kvalita není nejhorší.
Tzn.?? koupila bych od nich něco víc, ale nechci aby to bylo jako např. Tesco - co se po dvou vypráních bohužel ochlupatí, ožmolkuje a vypadá to jak po třech dětech.. navíc pak z toho ani fleky vyprat nejdou.. ![]()
Jinak zakladatelko promiň, že jsem se do diskuze přimíchala.. doufám, že nevadí.
![]()
Příspěvek upraven 14.05.12 v 15:20
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No skoro vše je čína, jen záleží, kdo si objedná… frog není nejhorší a nám to většinou vydrželo i na druhé dítě..
- Citovat
- Upravit
Mame par veci, dostali jsme, tak nevim, jestli je to od Vietnamcu, ale uz mi nekdo rikal, ze jo. Ale kvalita docela dobra ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oblečení od Froga nám vydrželo i na druhé mimčo. Nezpozorovala jsem nějaké extra žmolky nebo vady. To, co jsme měli byla dokonce i 100% bavlna. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
frog jsem viděla u vietnamců. Nekupuju u nich pravidelně, ale třeba frog tepláčky naprosto miluju a bodýčka taky byly fajn.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já sem s frogem spokojená, vietnamci často prodávají třeba polské oblečení, co jsem slyšela…
a jsem s tím spokojená…
dostala jsem pár oblečků po kamarádky dítěti a vypadá to dobře, žádná vytahanina, prostě pohoda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Frog i Wolf je rozumná kvalita ze dobrou cenu.. Třeba s tepláčky lacláčky od Froga jsem byla strašně spokojená a těžko je sháněla..třeba i u Vietnamců.
Ale mají je i některé kamenné prodejny s dětským oblečením.
To co prodávají Vietnamci je kolikrát z té samé továrny, kde šije nějaká proslulá fajnová značka.. Všichni teď šijou na východě s levnou pracovní silou - Vietnam, Čína atp.
- Citovat
- Upravit
ano je to často ze stánku, ale s kvalitou jsem spokojená. Mám tuto značku i po neteři a synovci a věci vypadají stále dobře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
řekla bych že je to jako wolf.Kupuji od nich ráda věci na lítačku,jsou pekný,kvalita slušná a cena taky.Nakupiji od wolf pyžamka do školky a max spokojenost.od wolf nejsem úplně odvařená z bodynek co jse pár kousků dostala.Přišly mi široký.řekla bych,že obě značky jsou dobrá střední cesta
.Mají hezký mikče. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dneska je všechno made in China
i telefony
.My jsme ze znoučkou Frog spokojený ![]()
- Citovat
- Upravit