Jaké boty k šatům
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jaké boty k šatům
Holky, můžete mi poradit, které boty se víc hodí k těmto šatům? Jdeme přátelům na svatbu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jakou budeš mít kabelku - barvu?
Osobně se mi víc líbí vá varianta s bílými.
- Citovat
- Upravit
víc se mi líbí černé. taky podle toho, jestli budeš mít ještě nějaké doplňky, kabelku? jinak hezké šaty ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja bych volila cerne,ale zalezi na kabelce nebo spis psanicku asi by to melo byt ve stejne barve:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky bych to viděla podle doplňků - pokud ne kabelku, tak třeba nějaký šperk výrazný v barvě bot, aby to trochu ladilo… Pak, když to něčím doladíš, tak se budou hodit kterékoli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně se víc líbí černé, ale souhlasím, že záleží na barvě kabelky a popřípadě dalších doplňků ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já hlasuji pro bílé
Ale jestli bude černá kabelka, tak musí být i botky černé…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Me se vice libi taky ty cerne. Jinak mimochodem ty bile botky mam doma - mela jsem je na svy svatbe ![]()
- Citovat
- Upravit
Kabelku si půjčím od kamarádky podle toho, jaké boty to vyhrajou.
K tomu bych chtěla naušnice v barvě šatů, možná ještě nějaký náramek, na krk nic, já to moc nemůžu, jak mám něco na krku, tak se mi pak dělá špatně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alli_li píše:
Me se vice libi taky ty cerne. Jinak mimochodem ty bile botky mam doma - mela jsem je na svy svatbe
Já je mám taky ze své svatby, zamilovala jsem se do nich. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, oboje vypadají hezky (to jsi asi slyšet nechtela, že
).
Vzala bych si ty, které sladím s kabelkou, nebo třeba jestli budeš mít náhrdelník, náušnice - jak psaly holky výše…
mimochodem, teď už se nemusí nosit stejné boty s kabelkou. Klidně může být všechno jiná barva - kabelka, boty a korálky.
Alá já to taky raději ladím ![]()
tak hezkou svatbu! taky bych někam vyrazila…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit