Jaké boty k šatům
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Raduš.ka44 píše:
@K-a-č-i-k Jiné šaty už ne, doma mám černé, ty jsme měla už několikrát, takže jsem si dneska koupila tyhle. Teda to víš, že bych si koupila další, ale jaksi by mi to doma neprošlo.
jj, to chápu, černé by se už duplem nehodily. Jen mě napadlo, jestli nemáš náhodou i jiné. Ale pokud ne, tak není kromě doplňků co řešit ![]()
EDIT: Měla jsem namysli šaty v jiné barvě, kvůli doladění s botičkami. Jinak ti ty šaty podle mě taky sluší ![]()
Příspěvek upraven 14.05.12 v 14:16
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Raduš.ka44 Jo a ještě to chce opravdu vysoký podpatek. Ty šaty se mi na tobě líbí, ale vážně potřebuješ přizvednout. Boky sice máš, ale není to nic hrozného - fakt ne
Podpatek prodlouží nohy a odvede pozornost od těch boků.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojky,
tak vypadáš v šatičkách a bílých střevíčkách moc moc pěkně!!!!
Jsi světlovlasá, tak jednoznačně bílé či světlé doplňky!!
Ty černé botky „moc razí“ ![]()
Nemyslím si, že Tě něco na šatech rozšiřuje, navíc sis žádála jen o radu ohledně botek, co? Ale co už…
Za mě 1* ![]()
- Citovat
- Upravit
Bublanko tak to jsem ráda, že nejsem sama. Trojlístku já si myslím, že boky jsou naprosto v pořádku. Raduško máš postavu přesýpacích hodin, co by za to některé ženy daly. Jo a jak tu byli zmíněny ty červené boty, to by bylo úplně super, krásný kontrast. A že má kabelka ladit k botům, to už dávno neplatí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivik21 Taky si myslím, že ji nic nerozšiřuje. Jen jsou ty fotky zblízka foceny. A pokud nemáš jinou možnost, tak ty bílé a přidat na líčení a účesu.
Příspěvek upraven 14.05.12 v 14:14
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lastkecka Právě, taky si myslím, že je vše O.K., ale když to může být ještě super, tak proč tomu nepomoci, že jo. Jinak mně se ty šaty fakt líbí..... A taky právě myslím, že zakladatelce sluší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemůžu si pomoct, ale já bych k tomu dala červený.
Z těch nabízených kombinací bych brala ty černý, v těch bílých vypadáš celkově dost pobledle…
- Citovat
- Upravit
@Trojlístek píše:
@Lastkecka Právě, taky si myslím, že je vše O.K., ale když to může být ještě super, tak proč tomu nepomoci, že jo. Jinak mně se ty šaty fakt líbí..... A taky právě myslím, že zakladatelce sluší.
Máš pravdu
Hlavně to chce se zaměřit na účes ten s tím udělá divy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lastkecka píše:
Myslím, že ty šaty jí moc sluší a rozhodně jí nedělají škaredou postavu.Že by trošku závist
Nechápu proč na 50sátiletou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně se ty šaty naopak líbí, určitě nejsou jak na 50 letou ženskou. A üplně nejvíc by mi k nim šly zlaté (stříbrné) boty a doplňky, nějaký výrazný náramek, hlavně ne korále nebo něco na krk, to pak bude působit humpolácky.
A souhlas s vyššími podpatky, aby ti prodloužily a zeštíhlely nohy.
Ta fotka je sice trochu mimo, ale jen pro představ těch barev.
http://www.bestdressmall.com/…-p-8952.html
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, hlavně se mi tu nepoperte.
Červené, nebo jiné výrazné boty nejsou tak špatný nápad, otázkou je, jestli mi to projde doma.
Boty já nakupuju ráda a tohle je dobrý důvod k jejich koupi. Jinak pokud nekoupím jiné boty, asi zvolím ty bílé, kamarádka mi nějaké doplňky půjčí, vyzná se v tom líp než já, tak snad vybere dobře.
Klidně pište další názory, všechno si poctivě přečtu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A o jakou svatbu se jedná? Je venku, nebo v kostele - formální obřad? Předpokládám, že to bude teď v létě. Posezení venku, vevnitř? Já myslím, že tohle všechno je třeba vzít v potaz. Třeba na obřad v kostele se, myslím, červné botky moc nehodí. Jinak boty jsou taky moje vášeň, takže navrhuji koupit přímo padnoucí k šatům - ani ty černé, ani ty bílé nejsou tak nějak úplně pro mé oko super. Ale jestli jedny z nich, tak bílé + doladit doplňky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://store.orsay.com/index.shtml?… Tady je máte na hubené modelce. ![]()
Ehm, nehodilo se to rovnou na stránku, takže collection, zvolit kleider a stránka č. 2.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jsme u toho ona má tmavé vlasy acekově to vypadá jinak,ale prostě na mladičké mi to příjde usedlé,ale nicméně super nápad a myslím 100% lůazení by mělo jak psala Kemiaa zlatá…Kdyby se ti povedlo sehnat zlaté botky (nejl. otevřená špička nebo sandál) s vyším podpatkem a zlaté saténové psaníčko byla by to pecka + zlaté doplňky !!! To by nemělo chybu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit