Jaké boty k šatům
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Tolik tipů, to jsem ráda.
Já jsem na tohle úplný antitalent
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oboje jdou… Jaké barvy budeš mít doplňky (kabelka, svetřík, šperky)? Bude se tam tancovat? Jsou ti oboje stejně pohodlné a jsi si jistá, že nebudeš mít ani z jedněch druhý den puchýře?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych si vzala černé a k nim černé psaníčko. Nějaké výraznější naušnice a na ruku už nic, aby to nebylo přeplácané. A na nehty nějaký jemný lak, v béžové/nude barvě ![]()
- Citovat
- Upravit
pokud mas moznost sladit doplnky k oboum botam, vzalabych si ty pohodlnejsi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Černé… a naušnice bych k tomu vybrala nějaké modročerné… a protože jsou šaty jednoduché, klidně bych k naušnicím vzala i náramek, samozřejmě ve stejném provedení… a klidně i nějaký zdobnější, u hladkých šatů si to můžeš dovolit a bude to pořád vypadat dobře…
http://www.fler.cz/…kysu-2269288 - nebo i takový by byl hezký, a k tomu náušničky se stejných korálků…
Příspěvek upraven 14.05.12 v 13:06
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
na svatbu bych si vzala bílé a ladila ostatní do bílé, svetřík, naušníce kabelku …, přijde mi to takové lepší. Kdybych šla na ples, vezmu černé, jsou takové elegantnější. Ale hlavně bych se rozhodla asi pro ty, které jsou pohodlnější a vydržíš v nich celý den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, já myslím, že záleží i na tom, jak bude oblečený partner, aby jste se k sobě hodili
Pokud bude mít černý oblek tak bych zvolila černé boty a kabelku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Šaty fakt krásné. Osobně bych si vybrala černé, ty bílé už mi k tomu přijdou takové trošku mdlé, s černou ty šaty víc vyniknou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Černé nebrat
Určitě ty bílé beze srandy,černé jsou k téhle barvě šatů jako pěst na oko! Takže bílé a naušnice jak jsi psala stejné jak šaty je taky blbost max. stříbro nebo bílé (bižu) se zelenkavým kamínkem. sejná berva zanikne a nebude to vypadat hezky. kabelku bych tedy zvolila bílou,ale mohla by mít nějáký vzor (bilostřibrný,bílo zelenkavý,bílobežový).Náramek jednoznačně zase stříbro neko bílý. černou ne,ne,ne ![]()
Pak ho´d foto až budeš rozhodnutá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jestli můžu být upřímná šaty jako celkem hezký,ale k tobě mi absolutně nejdou,tak snad bych pouvažovala i o tomhle jestli nepřehodnotit výběr šatů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak ti přidám taky názor ![]()
šla bych do černé - jsi celkově světlý typ, šaty jsou taky jemné, pastelové, střihově i barvou velmi decentní, potřebuješ to zkombinovat s nějakými výraznými drobnostmi.
kdybys vzala bílé + světlou kabelku, budeš hodně nevýrazná a celkově v těch věcech „utopená“.
vem si ty černý botky, k tomu nějaké výrazné psaníčko, nemusí být nutně černé, klidně zlaté, k tomu nějaký mohutný náramek (na krk bych nic nedávala) a třeba klobouk ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebo si přebarv vlasy na černou a není co řešit
Samo dělám si srandu,ale fakt těmhle šatům zrovna černá není dobrá a Black Orch… má pravdu je to prostě mdle.Opravdu zkus změnit ty šaty vono to asi bude nejlepší volba ![]()
Příspěvek upraven 14.05.12 v 13:32
- načítám...
- Citovat
- Zmínit