Jaké boty k šatům
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Musím říct, že na té modelce vypadají strašně, na tobě sedí mnohem líp. Já kdybych do toho měla co kecat, tak zainvestuju do zlatých páskových s vysokým podpatkem, které případně využiješ třeba na plesy. A z barevných by se mi líbily lodičky s otevřenou špičkou v kontrastní barvě, ne zrovna červená, ale pasovala by mi třeba tmavě malinová nebo výrazná fialová.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud je varianta jen černá x bílá z těch nabízených, pak volím rozhodně bílou (víc mi k nim sedí a taky s ohledem na druh akce).Pokud svatba bude venku, tak by byl k tomu super i bílý klobouk (kdyby některá z kámošek půjčila). Jinak by se i mně moc zamlouvala spíš stříbrná či zlatá (tedy jestli je možnost jiné varianty).
Každopádně ti to sluší!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuju vám všem
. Zlaté páskové střevíčky by byly opravdu dokonalé, ten nápad se mi moc líbí
, tak teď jestli to uhraju doma. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak nakonec budou opravdu nové šaty, protože nevěsta by ráda, abychom všichni měli něco malinového a moje zelená a hlavně manželovo zelená kravata se jí moc nelíbila. Vybrala jsem si tedy tyto (růžová má na fotce trochu jiný odstín), manželovi vyměním nově koupenou zelenou kravatu za malinově růžovou a budeme spokojení všichni.
V těchto šatech se cítím i mnohem líp, takže chvalte i kritizujte, ale měnit už nebudu.
A ještě jednou chci poděkovat za názory k původní otázce. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jéé tak tyto šaty se mi líbí mnohem víc. Myslím, že ti víc sluší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, zajímavé šatky, mně se tedy líbily už ty první, tento elegantní styl šatů je na svatbu ideální
. Nevím, jestli je to fotkou nebo oblečením, ale v těchto vypadáš štíhlejší
. Přiznávám, že boty se mi vůbec nelíbí, volila bych k tomuto stylu určitě kulaté a optimálně s otevřenou špičkou a plnou patou na vyšším podpatku. ![]()
Jinak k předchozí debatě - pokud už bys volila z černé nebo bílé, volila bych určitě černou, bílé boty jsou fajn na nevěstě a na americké country zpěvačce, pak už to většinou opravdu nevypadá dobře
. K této barvě šatů se mi nehodily vůbec. Optimální by k nim ale byla úplně jiná barva, foťák samozřejmě zkresluje, ale kamarádka měla velmi podobnou barvu, ladila to se zlatým psaníčkem a botami stylu viz výše a vypadalo to velmi dobře.
- Citovat
- Upravit
@Naima Tak určitě máš pravdu, že ty zelené jsou elegantnější a na svatbu se hodí víc. Jenže nevěsta by ráda, abychom všichni měli něco růžového a hlavně abychom to moc neřešili. A když jsem pak na rozlučce poslouchala, v čem půjdou ostatní holky (většinou nějaké letní šaty, nebo sukně s halenkou, co mají doma), tak jsem se i trochu začala bát, abych v porovnání s nimi nebyla moc slavnostní a nevyčnívala. ![]()
Boty bych klidně brala i takové, jaké píšeš, boty já ráda
, ale jsem bez práce, takže si nemůžu moc vyskakovat. To už by mi doma neprošlo vůbec. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ještě jedna výhoda - k těmto se mi podařilo koupit krásnou kravatu, k těm zeleným jsem sehnala jen takovou abyčejnou, ne moc hezkou. A tu by si navíc ještě manžel přehazoval, že by si na obřad a focení bral růžovou kvůli nevěstě a potom zelenou kvůli mně. A to se mi teda vůůůbec nelíbilo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Raduš.ka44 Je super, že vycházíš barvou vstříc nevěstě, to se ještě moc nevidí
. Za to fakt palec nahoru
. Šaty ti rozhodně sednou, závidím, že vypadáš tak dobře v šatičkách bez ramínek
. A jinak s těma botkama, chápu, naprosto chápu
. Co si budeš ještě k šatům brát pro případ horšího/studenějšího počasí? Nějaký svetřík nebo šál/pléd přes ramena?
- Citovat
- Upravit
@Naima No abych vypadala dobře, musím mít rozpuštěné vlasy, jinak vyniknou moje široká kostnatá ramena
. Každopádně děkuju.
S horším počasím jaksi nepočítám, kdyby náhodou, mám černý svetřík, který jsem si před třemi roky kupovala zase na jinou svatbu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Raduš.ka44 Černý svetřík je fajn
. Já vždycky před svatbou šílím, co na sebe a musím se vždycky vybavit novým oblečením, protože mi váha hodně lítá nahoru a dolů a pokaždé se do něčeho nevlezu
. Království za stabilní postavu.
- Citovat
- Upravit
Asi bych byla spíš pro bílé ale rozhodně to nějak doplnit šperky
ale kdybych mohla volit i něco jiného, asi bych nešla do takových špiček.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit