Jaké boty k šatům

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12959
14.5.12 13:31

Černé ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
14.5.12 13:36

Taky bych volila ty černé+černé psaníčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
14.5.12 13:36

všechno do bíla :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
14.5.12 13:37

Bílé. Podle mě se na svatbu hodí spíš světlejší barvy a líbí se mi víc než ty černé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
14.5.12 13:40

Promiň, ale podle mě jsou oboje boty k těm šatům hrozné (a nejenom k nim). Pokud je výběr opravdu mezi nimi, tak bych se rozhodla podle doplňků - kabelka, šperky, příp. nějaký vršek, když by byla zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
14.5.12 13:42

záleží na té kabelce, ale mě se víc líbí bílé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3485
14.5.12 13:43

Rozhodně bílé a k tomu i světlé doplňky. Je to přeci na příležitost, která je přes den, a ještě ke všemu svatba :kytka: Ty černé jsou moc tvrdé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
14.5.12 13:45

@Kemiaa V pohodě, já vím, že špičaté boty už ani nejsou moderní, ale oboje se mi moc líbí. Každá máme jiný vkus, no. :mrgreen: A jsem ráda za každý názor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
14.5.12 13:52

Jinak barva těch šatů je ve skutečnosti o něco výraznější, fotka trochu zkresluje. Šaty bych si určitě mohla vybrat lepší, ale tyhle se mi na mně líbily ze všech nejvíc, zaujaly mě, a to se mi moc často nestává. Já jsem hrozná, když si mám něco vybrat. Chtěla jsem takové něžné růžové, ale ten zadek a boky v nich :lol: . Vždycky jsem měla široké boky, ale co jsem přibrala, tak je to děs, zúžil se mi výběr. :lol: Tak jsem holt vzala tyhle, no, ale není to nejhorší, že ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
14.5.12 13:53
@Raduš.ka44 píše:
@Kemiaa V pohodě, já vím, že špičaté boty už ani nejsou moderní, ale oboje se mi moc líbí. Každá máme jiný vkus, no. :mrgreen: A jsem ráda za každý názor…

To já bych šla jedině ve špičatých :mrgreen: Kulaté mi přijdou hrozné.
Jinak ještě k těm barvičkám. Já mám zase opačný názor, myslím, že černé jsou u blondýnky k těmhle šatům moc tvrdé, kor na svatbu. Mě naopak přijdeš v bílých botičkách jemnější a mdlé mi to rozhodně nepřipadá. Jsem zvědavá jak se rozhodneš, co člověk to jiný vkus, to je jasné ;)
Napadlo mě taky, co jiné šaty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
14.5.12 13:56

@K-a-č-i-k Jiné šaty už ne, doma mám černé, ty jsme měla už několikrát, takže jsem si dneska koupila tyhle. Teda to víš, že bych si koupila další, ale jaksi by mi to doma neprošlo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
14.5.12 13:56

Fakt upřímě jak už jsem psala: šaty jsou to hezké,ale já bych je viděla tak na hezké 50tileté. Tobě zbytečně ubírají na výraznosti a taky jsem si všimla,ale to může být fotkou dělaj ti škaredou postavu. Zkus tady hodit ještě jiné foto šatů jestli máš nějáký společenský ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
14.5.12 13:57

Sice nemám ráda špičaté boty, ale tyhle bílé se mi moc líbí. Určitě bych šla v nich. Ty černé jsou podle mě k celkovému vzhledu hodně tvrdé a bijí mě úplně do očí.

Takže za mě rozhodně ty první. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
14.5.12 13:59
@marguaret píše:
Fakt upřímě jak už jsem psala: šaty jsou to hezké,ale já bych je viděla tak na hezké 50tileté. Tobě zbytečně ubírají na výraznosti a taky jsem si všimla,ale to může být fotkou dělaj ti škaredou postavu. Zkus tady hodit ještě jiné foto šatů jestli máš nějáký společenský ;)

Myslím, že ty šaty jí moc sluší a rozhodně jí nedělají škaredou postavu. :roll: Že by trošku závist :mrgreen: Nechápu proč na 50sátiletou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10982
14.5.12 14:00

@Raduš.ka44 To je šílených názorů, že? Tak ti taky nasadím brouka do hlavy :andel:
Mně se ty tvé šaty na první pohled taky nezdály, ale to kvůli těm botům jak bílé, tak černé jsou nic moc. V bílých splyneš a černé jsou moc tvrdé.

Červené boty nemáš? Chce to kontrast. A Podle toho i doplňky, jinak dávno neplatí, že podle bot vybíráš kabelku (stejně ji zahodíš do kouta). Pokud ještě můžeš investovat, tak opravdu jinou barvu bot a výrazné doplňky. Například: čelenka do vlasů (máš hezké vlasy), náramek a třeba i nějakou brož na ty šaty, či dvojitý pásek a stačí… výrazné korále a náušnice netřeba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat