Neumím se oblékat

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
615
3.6.12 21:26

Neumím se oblékat

Ahoj holky,

trochu tápu v oblékání. Z reakcí lidí i z fotek vidím, že vypadám spíš jak starší sestřička než maminka :oops: a myslím, že dost dělá právě oblečení. :nevim: Nemusím sukně a šaty, i když se v poslední době přemáhám (dvoje nové šaty), ale prostě na sebe natáhnu džíny, triko a tenisky, je to pohodlné. Poradíte jak vypadat jako ženská a přitom aby to bylo pohodlné? Nebo nějaké doplňky?
Jsem tmavý typ, tmavé delší vlasy a hnědé oči, dobře se opaluji. Jsem celkem prcek 166cm a 61kg. Mám po mamce větší pozadí a silnější stehna.

A když poradíte i nějaký pěkný účes, budu ráda. Vlasy mám pod ramena, nechávám dorůst.

Prostě už si říkám, že bych mohla i vyzuálně dospět. Ha ha :lol:

Díky :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
615
3.6.12 21:28

Pardón.. vizuálně, samozřejmě… :oops: :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
3.6.12 21:35

Je tezke neco radit, kdyz nemam absolutne sajn, jak vypadas… :mrgreen:

Co zkusit nejake elegantnejsi boty a misto mikiny svetrik?
Nebo hodit tricko do rifli a pasek?
Misto trika elegantnejsi topik…

Sukne nejsou treba k tomu, aby jsi vypadala jako „zenska“ … ja osobne je nikdy nenosim… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
3.6.12 21:37

Netlač se do něčeho, co ti nesedí, k džínům si kup třeba triko s výstřihem, nějakým tím volánkem, kraječkou nebo hezkou halenku, zkrátka něco ženštějšího, místo tenisek obuj nějaké pohodlné baleríny a hned budeš vypadat žensky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
3.6.12 21:40

já jsem silnější a tak šaty taky nenosím, ale abych nemusela nosit džíny řeším to černými kalhoty a třeba halenkama nebo tunikama ale myslím že stačí maličko nanést stíny a třeba řasenku a je člověk hned jiný ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
3.6.12 21:40

Hezky vypadaji uzke dziny k tomu treba baleriny a nejaky upnuty svetrik nebo elegantnejsi vrsek.
Nebo si muzes vzit leginy s nejakym delsim vrskem a do pasu pasek, aby ti ho to zuzilo a udelalo hezkou postavu.
Sukne nejsou k eleganci potreba. ;)
Vlasy asi delsi. :think: I ja si pripadam mladsi, kyz mam vlasy nad ramena. :) Ale s ucesem moc neporadim, to bych te potrebovala videt. :)

• Citovat
  • Upravit
17847
3.6.12 21:41

Taky bych chtěla vypadat jako starší sestřička a ne jako maminka ;) A proboha hlavně ne jako babička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
3.6.12 21:41

Zkusím najít vypovídající fotku. :)

@Barca12345 píše:
Je tezke neco radit, kdyz nemam absolutne sajn, jak vypadas… :mrgreen:

Co zkusit nejake elegantnejsi boty a misto mikiny svetrik?
Nebo hodit tricko do rifli a pasek?
Misto trika elegantnejsi topik…

Sukne nejsou treba k tomu, aby jsi vypadala jako „zenska“ … ja osobne je nikdy nenosim… :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
3.6.12 21:43

Presne jak pisou holky, neni treba sukni nebo satu abys vypadala jako zenska. Ja je napriklad take nenosim, ale staci nahoru dat neco sexy a vyrazneho, nejaky hezky topik s vystrihem, nebo treba triko a pres nej pasek, tak jak se to ted nosi a misto mikiny nejaky hezky svetrik.
S ucesem nejde poradit, nemam sajnu, jak vypadas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
3.6.12 21:43

Já se ale právě malují. Decentně…řasenku, pudr, občas tvářenku. Když je nálada a příležitost tak i stíny… :) Takže v tom to nebude…

@ivaska píše:
já jsem silnější a tak šaty taky nenosím, ale abych nemusela nosit džíny řeším to černými kalhoty a třeba halenkama nebo tunikama ale myslím že stačí maličko nanést stíny a třeba řasenku a je člověk hned jiný ;-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
3.6.12 21:45
@Scarlett2011 píše:
Hezky vypadaji uzke dziny k tomu treba baleriny a nejaky upnuty svetrik nebo elegantnejsi vrsek.

No ale pokud má zakladatelka větší zadek a silnější stehna, tak asi takový ty rourodžíny její postavě moc lichotit nebudou, akorát to zdlrazní ty širší partie, u džínů bych se s takovými proporcemi držea osvědčen klasiky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
3.6.12 21:45

ale jak říkám zkus si pořídit černé kalhoty a třeba topík nebo tuniku ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
3.6.12 21:47
@Gladys píše:
No ale pokud má zakladatelka větší zadek a silnější stehna, tak asi takový ty rourodžíny její postavě moc lichotit nebudou, akorát to zdlrazní ty širší partie, u džínů bych se s takovými proporcemi držea osvědčen klasiky.

To zalezi na postave a na vkusu.
Co ja bych dala za vetsi zadek a uzsi pas. :mrgreen:
Uzkych dzinu bych se nebala, pokud ma zakladatelka uzky pas. Ale vazne zalezi, jak moc ma velka stehna. :think:

• Citovat
  • Upravit
11822
3.6.12 21:49

Doporučuju pročíst nebo aspoň prohledat tenhle web ;) http://www.modnipeklo.cz/
Jsou tam i tipy v oblékání na různé druhy postavy, jen to teď nemůžu najít :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
3.6.12 21:50
@Scarlett2011 píše:
To zalezi na postave a na vkusu.
Co ja bych dala za vetsi zadek a uzsi pas. :mrgreen:
Uzkych dzinu bych se nebala, pokud ma zakladatelka uzky pas. Ale vazne zalezi, jak moc ma velka stehna. :think:

Se stehny jsem bojovala vždy. Navíc mám podivně krátké nohy, takže většina dřín je mi dlouhých a musím si je nechávat zkracovat. Mám jediné,které mi sedly…snad z Kenvela. Takže na roury ani nekoukám. Pas mám celkem úzky, i když po porodu je to taky horší, menší pneumatička mi zůstala… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat