Neumím se oblékat
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Neumím se oblékat
Ahoj holky,
trochu tápu v oblékání. Z reakcí lidí i z fotek vidím, že vypadám spíš jak starší sestřička než maminka
a myslím, že dost dělá právě oblečení.
Nemusím sukně a šaty, i když se v poslední době přemáhám (dvoje nové šaty), ale prostě na sebe natáhnu džíny, triko a tenisky, je to pohodlné. Poradíte jak vypadat jako ženská a přitom aby to bylo pohodlné? Nebo nějaké doplňky?
Jsem tmavý typ, tmavé delší vlasy a hnědé oči, dobře se opaluji. Jsem celkem prcek 166cm a 61kg. Mám po mamce větší pozadí a silnější stehna.
A když poradíte i nějaký pěkný účes, budu ráda. Vlasy mám pod ramena, nechávám dorůst.
Prostě už si říkám, že bych mohla i vyzuálně dospět. Ha ha ![]()
Díky
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Je tezke neco radit, kdyz nemam absolutne sajn, jak vypadas… ![]()
Co zkusit nejake elegantnejsi boty a misto mikiny svetrik?
Nebo hodit tricko do rifli a pasek?
Misto trika elegantnejsi topik…
Sukne nejsou treba k tomu, aby jsi vypadala jako „zenska“ … ja osobne je nikdy nenosim… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Netlač se do něčeho, co ti nesedí, k džínům si kup třeba triko s výstřihem, nějakým tím volánkem, kraječkou nebo hezkou halenku, zkrátka něco ženštějšího, místo tenisek obuj nějaké pohodlné baleríny a hned budeš vypadat žensky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já jsem silnější a tak šaty taky nenosím, ale abych nemusela nosit džíny řeším to černými kalhoty a třeba halenkama nebo tunikama ale myslím že stačí maličko nanést stíny a třeba řasenku a je člověk hned jiný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hezky vypadaji uzke dziny k tomu treba baleriny a nejaky upnuty svetrik nebo elegantnejsi vrsek.
Nebo si muzes vzit leginy s nejakym delsim vrskem a do pasu pasek, aby ti ho to zuzilo a udelalo hezkou postavu.
Sukne nejsou k eleganci potreba. ![]()
Vlasy asi delsi.
I ja si pripadam mladsi, kyz mam vlasy nad ramena.
Ale s ucesem moc neporadim, to bych te potrebovala videt. ![]()
- Citovat
- Upravit
Taky bych chtěla vypadat jako starší sestřička a ne jako maminka
A proboha hlavně ne jako babička.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkusím najít vypovídající fotku. ![]()
@Barca12345 píše:
Je tezke neco radit, kdyz nemam absolutne sajn, jak vypadas…![]()
Co zkusit nejake elegantnejsi boty a misto mikiny svetrik?
Sukne nejsou treba k tomu, aby jsi vypadala jako „zenska“ … ja osobne je nikdy nenosim…
Nebo hodit tricko do rifli a pasek?
Misto trika elegantnejsi topik…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Presne jak pisou holky, neni treba sukni nebo satu abys vypadala jako zenska. Ja je napriklad take nenosim, ale staci nahoru dat neco sexy a vyrazneho, nejaky hezky topik s vystrihem, nebo treba triko a pres nej pasek, tak jak se to ted nosi a misto mikiny nejaky hezky svetrik.
S ucesem nejde poradit, nemam sajnu, jak vypadas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se ale právě malují. Decentně…řasenku, pudr, občas tvářenku. Když je nálada a příležitost tak i stíny…
Takže v tom to nebude…
@ivaska píše:
já jsem silnější a tak šaty taky nenosím, ale abych nemusela nosit džíny řeším to černými kalhoty a třeba halenkama nebo tunikama ale myslím že stačí maličko nanést stíny a třeba řasenku a je člověk hned jiný
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Scarlett2011 píše:
Hezky vypadaji uzke dziny k tomu treba baleriny a nejaky upnuty svetrik nebo elegantnejsi vrsek.
No ale pokud má zakladatelka větší zadek a silnější stehna, tak asi takový ty rourodžíny její postavě moc lichotit nebudou, akorát to zdlrazní ty širší partie, u džínů bych se s takovými proporcemi držea osvědčen klasiky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ale jak říkám zkus si pořídit černé kalhoty a třeba topík nebo tuniku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gladys píše:
No ale pokud má zakladatelka větší zadek a silnější stehna, tak asi takový ty rourodžíny její postavě moc lichotit nebudou, akorát to zdlrazní ty širší partie, u džínů bych se s takovými proporcemi držea osvědčen klasiky.
To zalezi na postave a na vkusu.
Co ja bych dala za vetsi zadek a uzsi pas. ![]()
Uzkych dzinu bych se nebala, pokud ma zakladatelka uzky pas. Ale vazne zalezi, jak moc ma velka stehna. ![]()
- Citovat
- Upravit
Doporučuju pročíst nebo aspoň prohledat tenhle web
http://www.modnipeklo.cz/
Jsou tam i tipy v oblékání na různé druhy postavy, jen to teď nemůžu najít ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Scarlett2011 píše:
To zalezi na postave a na vkusu.
Co ja bych dala za vetsi zadek a uzsi pas.
Uzkych dzinu bych se nebala, pokud ma zakladatelka uzky pas. Ale vazne zalezi, jak moc ma velka stehna.
Se stehny jsem bojovala vždy. Navíc mám podivně krátké nohy, takže většina dřín je mi dlouhých a musím si je nechávat zkracovat. Mám jediné,které mi sedly…snad z Kenvela. Takže na roury ani nekoukám. Pas mám celkem úzky, i když po porodu je to taky horší, menší pneumatička mi zůstala… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit