Neumím se oblékat
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Já se taky neumím oblíkat a většinou mi tipují míň, než mi je. Když někde řeknu, že jsem vdaná (protože zásadně jsem pro všechny slečna), tak se tomu hrozně diví. Dneska jsem šla s malým do ZOO a pán se dokonce ujišťoval, že jsem dospělá
. No schválně, kolik bys mi řekla? Fotka je v šatech, které si budu brát na svatbu, jinak nosím taky džíny, trička a botasky, když je teplo, tak tedy sukně, balerínky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@S_h_a_n_i_e píše:Hurá, konečně mi někdo tipl víc než mi je. Ba ne, vím, jak jsi to myslela..
Letos 27..
jůůůů jsem se trefila ![]()
- Citovat
- Upravit
@Raduš.ka44 píše:
Já se taky neumím oblíkat a většinou mi tipují míň, než mi je. Když někde řeknu, že jsem vdaná (protože zásadně jsem pro všechny slečna), tak se tomu hrozně diví. Dneska jsem šla s malým do ZOO a pán se dokonce ujišťoval, že jsem dospělá. No schválně, kolik bys mi řekla? Fotka je v šatech, které si budu brát na svatbu, jinak nosím taky džíny, trička a botasky, když je teplo, tak tedy sukně, balerínky.
Já někde četla diskuzi, kde jsi to myslím prozrazovala, ale nepamatuji si, ale tak zhruba jako já? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@domecekPJVS píše:
tak ebay nevím, jak se používá
jsem ti to našla na bazoši ![]()
http://obleceni.bazos.cz/…lu-L-i-S.php
Jinak zakladatelko buď ráda, ze vypadas takhle mlade. Ja si pripadam jak starena a to je mi teprve 32 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@byron píše:
@S_h_a_n_i_e už vím, na té fotce v košili vypadáš jako Jarka Rytychová!Bud ráda, že vypadáš mladě! já taky vypadala a doufám, že až zhubnu po třetím dítku, tak zas emladší budu vypadat
Užívej sim že se za tebou někdo otočí, mně se po tom stýská.
. Občas s eněkdo ohlédne ale je to čím dál mín
Za mnou taky většinou když jdu sama, ne s kočárem, což není moc často.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@girlie sage píše:
jsem ti to našla na bazoši
http://obleceni.bazos.cz/…lu-L-i-S.phpJinak zakladatelko buď ráda, ze vypadas takhle mlade. Ja si pripadam jak starena a to je mi teprve 32
díky moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@S_h_a_n_i_e Jojo, už jsem to jednou práskla. Je mi o rok míň, v červenci UŽ 26
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@girlie sage píše:
jsem ti to našla na bazoši
http://obleceni.bazos.cz/…lu-L-i-S.phpJinak zakladatelko buď ráda, ze vypadas takhle mlade. Ja si pripadam jak starena a to je mi teprve 32
Ono na jednu stranu jsem ráda. Ale chtěla bych vypadat ženštěji. Do hlavy lidem nevidím, ale nejen já jsem se všimla těch pohledů..jako chudák holka si to uhnala na diskotéce…
Plus manžel vypadá taky mladě, letos 28 a prý když jdem spolu za ruce, jsme jak čerstvě plnoletí. Je to úsměvné, když to tu čtu, ale když je to na denodenním pořádku, tak už mi to štve.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ty jo,já myslim že vypadáš super
mě až ukápla slina závisti - taky bych chtěla taky takhle super vypadat v obyčejnym oblečení,já se fakt neumím oblékat
Teď teda jsem přerostlý vorvaň,takže to je úplně jiná diskuze,ale i když jsem byla netěhotná,tak od té doby co mám dítě tak vypadám jak stará-mladá
Dřív jsem totiž nosila samé minisukýnky,lodičky a výstřihy,takže veškerý můj šatník je mi k prdu,protože k dítku fakt dost nepoužitelný a já prostě nějak nejsem schopná to nějak kultivovaně obnovit
Pokaždé si něco nadšeně koupim a doma zjistim,že to zas takový zázrak není a navíc to nemám s čím kombinovat,tak to letí do skříně a vytáhnu zase „tepláky“
o tom,že na to není moc peněz a hlavně času pátrat po obchodech ani nemluvim
BYch potřebovala nějakou asistentku k nákupu,co by mi vnutila pořádný hadříky
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@S_h_a_n_i_e píše:
Ono na jednu stranu jsem ráda. Ale chtěla bych vypadat ženštěji. Do hlavy lidem nevidím, ale nejen já jsem se všimla těch pohledů..jako chudák holka si to uhnala na diskotéce…Plus manžel vypadá taky mladě, letos 28 a prý když jdem spolu za ruce, jsme jak čerstvě plnoletí. Je to úsměvné, když to tu čtu, ale když je to na denodenním pořádku, tak už mi to štve.
jo tak to chapu
a co nejaky jiny botky, ja jsem teda taky casto v teniskach. Jsou proste pohodlny, ale zkus se podivat po nejakych balerinach. a co treba zkusit nejaky melir do vlasu, napada me cervena ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@latunka01 píše:Přesně. Nebýt manžela, tak ty dvoje šaty samozřejmě taky nemám. Já jsem uchyl přes trička. Mam jich hodně, jenže když si chci něco vzít, tak bud je to po porodu malý, nebo bych to musela narychlo vyžehlit, nebo se v tom necítím a přemýšlím, jam jsem koukala, když jsem to kupovala. Naprosto neumím kombinovat. Vím to, ale snažím se. Dopadá to tak, že nosím pár favoritů a některé věci jsem měla na sobě třeba jednou. Já teda nikdy nebyla na lodičky a minisukně.. Vypadala bych v tom směšně.
ty jo,já myslim že vypadáš supermě až ukápla slina závisti - taky bych chtěla taky takhle super vypadat v obyčejnym oblečení,já se fakt neumím oblékat
Teď teda jsem přerostlý vorvaň,takže to je úplně jiná diskuze,ale i když jsem byla netěhotná,tak od té doby co mám dítě tak vypadám jak stará-mladá
Dřív jsem totiž nosila samé minisukýnky,lodičky a výstřihy,takže veškerý můj šatník je mi k prdu,protože k dítku fakt dost nepoužitelný a já prostě nějak nejsem schopná to nějak kultivovaně obnovit
Pokaždé si něco nadšeně koupim a doma zjistim,že to zas takový zázrak není a navíc to nemám s čím kombinovat,tak to letí do skříně a vytáhnu zase „tepláky“
![]()
![]()
![]()
@latunka01 píše:
ty jo,já myslim že vypadáš supermě až ukápla slina závisti - taky bych chtěla taky takhle super vypadat v obyčejnym oblečení,já se fakt neumím oblékat
![]()
![]()
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Raduš.ka44 píše:
@S_h_a_n_i_e Jojo, už jsem to jednou práskla. Je mi o rok míň, v červenci UŽ 26.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Musím říct, že coby těhotná jsem si naprosto odvykla riflím a nosím od začátku výhradně šaty - napřed teplejší, teď z tenkého úpletu a k tomu vzorované punčochy nebo dlouhé legíny. Taky nosím košile pod zadek a k tomu tmavé legíny, poslední úlovek jsou letní tmavě modré puntíkaté šaty na ramínka po kolena. K tomu lehký cardigan a balerínky a je vystaráno. Ač jsem milovník podpatků, tak balerínky to teď jistí ke všemu
.
- Citovat
- Upravit