Neumím se oblékat

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20296
4.6.12 06:49
@muffinka89 píše: :lol:

Pardon nedá mi to, to je vtip nebo inspirace? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
4.6.12 10:58

@muffinka89 Proč si tu fotku oddělala? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
4.6.12 11:05
@S_h_a_n_i_e píše:
Já se hned opravila ;)

ano, prepac ja som si to potom hned vsimla :)

Příspěvek upraven 04.06.12 v 11:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
4.6.12 11:09
@RyBANA píše:
@muffinka89 Proč si tu fotku oddělala? 8)

treba kamaradka co byla na fotce nechtela byt uvedena jako priklad toho jak se to delat nema… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
4.6.12 13:21

No jasně :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2247
4.6.12 16:25
@Naima píše:
Jj - ten kokosový olej je multivyužitelný - začala jsem si s ním mazat břicho, dá se využít jako kůra na vlasy nebo v rámci kuchyně. Prodávají ho v DM. A ten Mythic Oil je také olej, nádherně voní, dá se použít i na suché i na vlhké vlasy. Používám ho po umytí vlasů, než je začnu fénovat. Občas pak i na suché před žehlením. Mně tedy pomáhá dost, vlasy nemám stříhané už přes půl roku a na to, že je minimálně 2× do týdne masakruji žehlením, vypadají podle mě pořád dobře .).

můžu se zeptat jak ten kokosový olej z Dm vypadá a kolik stojí? nebo v jakém odděleí ho tam najdu? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
4.6.12 16:31

Mají ho v menším a větším balení - je to průhledná skleněná lahvička - velikosti a tvaru hrníčku a vršek jako u zavařovačky (dá se otevírat a zavírat). Má modrou etiketu a je v oddělení bio potravin. Je to tuším 300ml za cca 180 korun.

• Citovat
  • Upravit
2247
4.6.12 16:32
@Naima píše:
Mají ho v menším a větším balení - je to průhledná skleněná lahvička - velikosti a tvaru hrníčku a vršek jako u zavařovačky (dá se otevírat a zavírat). Má modrou etiketu a je v oddělení bio potravin. Je to tuším 300ml za cca 180 korun.

děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
4.6.12 17:59
@Lucynka86 píše:
můžu se zeptat jak ten kokosový olej z Dm vypadá a kolik stojí? nebo v jakém odděleí ho tam najdu? děkuji

To by měl bt on :palec:
http://www.bio-info.cz/…72900015.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
4.6.12 18:04

@Cheyenne Jj, to bude on (mám ho teď v ledničce v přízemí, a z postele se mi nechce, abych to ověřila - tady je ztuhlý, proto bílý, v reálu je v DM teplo a tak je sklenička průhledná :).

• Citovat
  • Upravit
2247
4.6.12 21:18

moc Vám děkuji..na co vše se dá použít??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
4.6.12 21:24

@Lucynka86 Péče o pokožku, o vlasy (jako zábal), do studené kuchyně … iniciativě se meze nekladou :). Já ho mám zrovna na břiše pod ručníkem :lol: .

• Citovat
  • Upravit
Naima
4.6.12 21:25

Vlastně i do teplé kuchyně, jedna uživatelka tu psala, že na něm smaží palačinky a že ho přidává i do bábovek :).

• Citovat
  • Upravit
157
4.6.12 21:29
@Lucynka86 píše:
moc Vám děkuji..na co vše se dá použít??

Na to mam univerzální odpověď - Na VŠECHNO :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
4.6.12 21:32
@Naima píše:
Vlastně i do teplé kuchyně, jedna uživatelka tu psala, že na něm smaží palačinky a že ho přidává i do bábovek :).

opravdu 8o takže to je cisty kokos olej bez jakychkoliv pridavku? to koukam teda :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat