Neumím se oblékat

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
615
3.6.12 23:45
@Lenka512 píše:
a jsi rozhodnutá si nechat dlouhé vlasy ???
co to zkrátit ???

Já měla vždy krásné dlouhé nad zadek. Při zlomech v životě jsem postupně zkracovala, jak to tak ženský mívaj. No a naposledy jsem si to šmikla sama u zrcadla :mrgreen: Je to asi půl roku a nechávám to dorůst a chci zkusit nové účesy. Chtěla bych zase úplně dlouhé, než mě přestanou bavit… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
3.6.12 23:50
@S_h_a_n_i_e píše:
Já měla vždy krásné dlouhé nad zadek. Při zlomech v životě jsem postupně zkracovala, jak to tak ženský mívaj. No a naposledy jsem si to šmikla sama u zrcadla :mrgreen: Je to asi půl roku a nechávám to dorůst a chci zkusit nové účesy. Chtěla bych zase úplně dlouhé, než mě přestanou bavit… :lol:

To odněkud znám :mrgreen:

Momentálně je mám dlouhé do půli zad, ustřihla jsem ofinu a žehlím úplně narovno. Z finančních důvodů mám jen jednu barvu :cert: .

Zkus ty vlasy vyžehlit úplně nahladko, nebo zkus foukat přes kulatý kartáč na objem a možná bych sestříhala malinko jakoby do obličeje…pěšinku malinko víc na střed…no být u mne tak si s Tebou vyhraju ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
3.6.12 23:55
@Cheyenne píše:
@S_h_a_n_i_e
Koukni: http://dlouhevlasy.cz/…variace.html a srozumitelnej návod http://www.youtube.com/watch?… :palec: ze začátku je to trochu krkolomný, ale cvikem to pujde.. Já začínala kdysi na ustřihlý ponožce.. teď jsem skončila na ustřihlý podkolence :? :lol: a už to mam zmáklý během pár sekund :dance:jinak.. buď ráda.. ve čtyřiceti si naopak budeš přát, abys jak starší segra vypadala :lol: já taky vypadám na míň.. A taky mam takovu „blbou hruškoidní“ postavu :zed: v práci vypadam tak na 16 :evil: venku už je to lepší.. sem rocker tělem i duší.. v podstatě mi je jedno co mám na sobě.. hlavně, že se v tom člověk cítí dobře :dance:

tak to je pecka :palec: hned zítra zkusím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
4.6.12 00:00
@xxxxxx píše:
tak to je pecka :palec: hned zítra zkusím…

Taky, už se vidím, jak s tou ponožkou zápasím… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
4.6.12 00:05
@xxxxxx píše:
To odněkud znám :mrgreen:

Momentálně je mám dlouhé do půli zad, ustřihla jsem ofinu a žehlím úplně narovno. Z finančních důvodů mám jen jednu barvu :cert: .

Zkus ty vlasy vyžehlit úplně nahladko, nebo zkus foukat přes kulatý kartáč na objem a možná bych sestříhala malinko jakoby do obličeje…pěšinku malinko víc na střed…no být u mne tak si s Tebou vyhraju ;-)

Škoda, že nejsem :D ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185

vizualne je s makkym i preboha :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256

Já mít dlouhy vlasy tak bych zapasila taky :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
4.6.12 00:10
@Sebinah píše:
vizualne je s makkym i preboha :D

Já se hned opravila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
4.6.12 00:21

Tak pak dejte vědět, jak jste dozápasily s ponožkou :D
Já už nevím, co bych s vlasy měla udělat :think: Snad zauvažuju i nad šmrncovním tvz. žirafím účesem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
 http://nd01.jxs.cz/…34178_o2.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
4.6.12 00:23

@Cheyenne ježiš marjááá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to je hustý :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
4.6.12 00:26

@girlie sage :twisted: :lol: http://photomodels.blog.cz/…ucesy-zvirat Vybrat si lze dle libosti! :P :lol: (mimochodem nemam páru co je to předposlední :think: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
4.6.12 00:30

8o 8o kdyby to melo spicaty usi tak to vidim na lisku, i kdyz to taky ne ma to moc kratky cumak :think: :think: zkusim se zitra zeptat myho myslivce, ale si bude akorat myslet ze jsem se zblaznila :mrgreen:
ten pudl me teda dostal i ten jelen :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
4.6.12 00:34

neni to myš :think: :think: no teď už tuplem neusnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
4.6.12 00:44

Zeptej :lol: :lol: No jo, možná to má uši.. já v tom furt viděla rohy a nějakou ujetou kozu :think: :lol:
Který zvíře má takový vypouklý oči 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
4.6.12 02:54
:lol:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie