Neumím se oblékat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13503
3.6.12 22:20
@S_h_a_n_i_e píše:
No právě…kolik bys tipla?

nevim, no ja ma 36 a vypadam o deset let mladsi, tak tobe tipuji cca kolem 30-33?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
3.6.12 22:21

http://www.ebay.com/…320901450687?…

Schválně dávám i s obrázky, jak na to ;). Já mám vlasy na ramena, sestříhané a s tou malou velikostí to tak tak jde, ještě to chce tak 3 centimetry dorůst a bude to super :).
Za mě doporučuji :)

• Citovat
  • Upravit
13503

jak koukam na to triko TH, tak TH delaji slim fit, coz sedi uzasne.

Příspěvek upraven 03.06.12 v 22:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1aktak1

já bych tipla tak 26…

• Citovat
  • Upravit
1055
3.6.12 22:22
@Eliška píše:
Shanie, krásná holka (teda obě), brala bych tak vypadat :) Ale jakmile si vezmeš elegantnější botky, vlasy buď bych střihla, nebo svinula do banánu nebo pod, třeba top a sáčko, budeš vypadat kapku starší a „maminkovštější“. Ale je si to užij, věčně taky mlaďounce vypadat nebudeš ;)

Moje slova :palec: Shanie, užívej si to a nos, co ti je příjemné, pohodlné a taky ti sluší - já myslím, že na fotkách si oblečená pěkně :palec:
Jako jasně, že vždy je co zlepšovat, ale vy mladé holky to fakt ještě až tak moc řešit nemusíte… To já po oslavě 40-tky jdu dost do sebe, hodně měním i barvy i styl oblečení, musím se snažit, když mám malé děti, abych ještě dlouho nebyla za tu babičku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
3.6.12 22:23
@Naima píše:
http://www.ebay.com/…320901450687?…Schválně dávám i s obrázky, jak na to ;). Já mám vlasy na ramena, sestříhané a s tou malou velikostí to tak tak jde, ještě to chce tak 3 centimetry dorůst a bude to super :).
Za mě doporučuji :)

Tak to je fakt krásný! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
@Taminka píše:
nevim, no ja ma 36 a vypadam o deset let mladsi, tak tobe tipuji cca kolem 30-33?

:D Hurá, konečně mi někdo tipl víc než mi je. Ba ne, vím, jak jsi to myslela.. :D Letos 27.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055

Jinak bych tě tipla na studentku.. možná jsem mimo, ale tak kolem 20, víc určitě ne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
3.6.12 22:24
@S_h_a_n_i_e píše: :D Hurá, konečně mi někdo tipl víc než mi je. Ba ne, vím, jak jsi to myslela.. :D Letos 27.. ;)

jeeee vzdyt jsi mladinka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
3.6.12 22:24
@S_h_a_n_i_e píše: :D Hurá, konečně mi někdo tipl víc než mi je. Ba ne, vím, jak jsi to myslela.. :D Letos 27.. ;)

tak to vypadáš o hodně míň :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
3.6.12 22:25
@Taminka píše:
jeeee vzdyt jsi mladinka ;)

No, co člověk to názor… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
3.6.12 22:26
@gabi.design píše:
Tak to je fakt krásný! :palec:

A hlavně je to fakt za pár minutek … na to, že tam ty sestříhané vlasy honím, jak můžu :lol: . A je to upravené celý den.

• Citovat
  • Upravit
3.6.12 22:26
@Naima píše:
http://www.ebay.com/…320901450687?…Schválně dávám i s obrázky, jak na to ;). Já mám vlasy na ramena, sestříhané a s tou malou velikostí to tak tak jde, ještě to chce tak 3 centimetry dorůst a bude to super :).

holky, kde se to dá do těch vlasů sehnat? taky pořád řeším co s nimi, mám je skoro do půlky zad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
3.6.12 22:28

Na ebay je toho kupa a za pár kaček ;). Nebo zkoušet aukro.

• Citovat
  • Upravit
615
3.6.12 22:29
@Naima píše:

To je super. Moc se mi líbí i takový ten rozvrkočený styl, jako neulízaný. Já když si dělám náhodou drdol, tak to moc nesnesu rozlítaný, vždy to nalakuju a ulíznu a přitom to vypadá tak pěkně. Budu muset jít do sebe… Super nápad. Jen nevím, jestli to půjde i s patkou, no kdyžtak ji připnu sponkou. Bez patky vypadám jak :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat