Neumím se oblékat
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@girlie sage píše:
jsem ti to našla na bazoši
http://obleceni.bazos.cz/…lu-L-i-S.phpJinak zakladatelko buď ráda, ze vypadas takhle mlade. Ja si pripadam jak starena a to je mi teprve 32
Díky, podívam se po tom ve městě, kdyžtak určitě objednám… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ja abych vypadl az teplaku tak jsem si u vetnamcu koupila takovyhle kalhoty
http://www.google.cz/imgres?…
protoze jsem v podstate stihla, ale mam jaksi vetsi zadek tak jsem se bala jak to bude vypadat a byla jsem mile prekvapena. U nas maji jak 3/4taky tak dlouhy gate. k tomu jsem vzala skoro stejnou barvu tricka a super ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mě je teda 21, tak mám nárok vypadat mladě, ale nedávno přišel chlápek zpojišťovny a říká:„Rodiče jsou doma?“
Když jsem mu řekla, že bydlím s manželem a dcerou, tak se začal strašně omlouvat a odešel celej rudej
![]()
- Citovat
- Upravit
@Barushe píše:
Tak mě je teda 21, tak mám nárok vypadat mladě, ale nedávno přišel chlápek zpojišťovny a říká:„Rodiče jsou doma?“![]()
![]()
Když jsem mu řekla, že bydlím s manželem a dcerou, tak se začal strašně omlouvat a odešel celej rudej
![]()
![]()
Ano, to se mi stává i teď, nejsi v tom sama. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@S_h_a_n_i_e píše:
Ahoj holky,trochu tápu v oblékání. Z reakcí lidí i z fotek vidím, že vypadám spíš jak starší sestřička než maminka
a myslím, že dost dělá právě oblečení.
Nemusím sukně a šaty, i když se v poslední době přemáhám (dvoje nové šaty), ale prostě na sebe natáhnu džíny, triko a tenisky, je to pohodlné. Poradíte jak vypadat jako ženská a přitom aby to bylo pohodlné? Nebo nějaké doplňky?
Jsem tmavý typ, tmavé delší vlasy a hnědé oči, dobře se opaluji. Jsem celkem prcek 166cm a 61kg. Mám po mamce větší pozadí a silnější stehna.A když poradíte i nějaký pěkný účes, budu ráda. Vlasy mám pod ramena, nechávám dorůst.
Prostě už si říkám, že bych mohla i vyzuálně dospět. Ha ha
Díky![]()
Co tak vymenit triko za pohodlnou kosili a tenisky za baleriny? k tomu nejakou bizu na krk a hned to vypada lip (jinak ja dziny za pohodlny obleceni nepovazuji)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barushe
@Raduš.ka44 píše:
Ano, to se mi stává i teď, nejsi v tom sama.
to je skvelý
![]()
bych ho zastavila, pockejteeee chci pojistit decko
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No s těmi vlasy…nechci si je barvit, dokud nezačnu šedivět. Měla jsem asi 3× šampon a pak jsem je měla šíleně zničené. Uznávám, že by to s nimi něco provést chtělo. Ale jsem ted ve fázi, kdy si je chci nechat dorůst, proto by mně spíš zajímaly účesy, jako culíky atd. Jak si vlasy upravujete vy?
Já miluju Cyndi Lauper a žít v 80.letech, tak mam půl hlavy taky vyholené a zbytek oranžový…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no tak ten culik me teda pripomina školačku ![]()
jo jo zlaty 80ty léta
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@S_h_a_n_i_e zastřihni jen konečky u kadeřnice, to by mělo stačit- vlasy budou vypadat zdravější.
Taky jsem si nezačala barvit vlasy dřív, než s esem tam objevil šedivej, hlavně teda byly takový nelesklý a bez života(ale jen hennu používám)
- Citovat
- Upravit
@S_h_a_n_i_e píše:
No s těmi vlasy…nechci si je barvit, dokud nezačnu šedivět. Měla jsem asi 3× šampon a pak jsem je měla šíleně zničené. Uznávám, že by to s nimi něco provést chtělo. Ale jsem ted ve fázi, kdy si je chci nechat dorůst, proto by mně spíš zajímaly účesy, jako culíky atd. Jak si vlasy upravujete vy?Já miluju Cyndi Lauper a žít v 80.letech, tak mam půl hlavy taky vyholené a zbytek oranžový…![]()
Používám látkové široké čelenky, pak vlasy trochu natupíruji, aby byly objemnější a udělám si culíček nebo bobek ze zbytku. Někdy místo čelenky použiju barevný šátek nebo mašli. Pak už zmíněný drdol. Culík u mě vypadá blbě a spíš sportovně, ale mám fakt ještě docela krátké a sestříhané vlasy. Když je culík dlouhý a hladký nebo navlněný, tak to vypadá super. Rozpuštěné vlasy kdyžtak kulmuji na účes ve stylu 30. let (ale ležérnější).
- Citovat
- Upravit
A ještě na vlasy doporučuji dvě věci - kokosový olej a skvělou záležitost - Mythic Oil od Loreal, ten je super. Kupuji ho na internetu za asi 350,– Kč (cenu nevím přesně, naposledy jsem objednávala loni). Mám ho už přes půl roku a ještě tam troška je.
- Citovat
- Upravit
@Naima píše:
Používám látkové široké čelenky, pak vlasy trochu natupíruji, aby byly objemnější a udělám si culíček nebo bobek ze zbytku. Někdy místo čelenky použiju barevný šátek nebo mašli. Pak už zmíněný drdol. Culík u mě vypadá blbě a spíš sportovně, ale mám fakt ještě docela krátké a sestříhané vlasy. Když je culík dlouhý a hladký nebo navlněný, tak to vypadá super. Rozpuštěné vlasy kdyžtak kulmuji na účes ve stylu 30. let (ale ležérnější).
Taky látkové čelenky někdy používám, musí se to hodit. Super nápad, budu to muset oživit… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj - ten kokosový olej je multivyužitelný - začala jsem si s ním mazat břicho, dá se využít jako kůra na vlasy nebo v rámci kuchyně. Prodávají ho v DM. A ten Mythic Oil je také olej, nádherně voní, dá se použít i na suché i na vlhké vlasy. Používám ho po umytí vlasů, než je začnu fénovat. Občas pak i na suché před žehlením. Mně tedy pomáhá dost, vlasy nemám stříhané už přes půl roku a na to, že je minimálně 2× do týdne masakruji žehlením, vypadají podle mě pořád dobře .).
- Citovat
- Upravit
@Naima píše:
A ještě na vlasy doporučuji dvě věci - kokosový olej a skvělou záležitost - Mythic Oil od Loreal, ten je super. Kupuji ho na internetu za asi 350,– Kč (cenu nevím přesně, naposledy jsem objednávala loni). Mám ho už přes půl roku a ještě tam troška je.
No já mam vlasy po umytí takový rozlítaný, těžko se daj zkrotit. Ten olej by na to mohl pomoci, ne? Zatím to řeším condicionérem, který na to trochu pomáhá a pak tunu tužidla… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit