Neumím se oblékat
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@S_h_a_n_i_e píše:
Díky, podívam se po tom ve městě, kdyžtak určitě objednám…
Mimochodem, takovýho učesu jde docílit i s ustřihlou ponožkou
Nemám ráda kulmy a podobný blbosti, tak jsem ustřihla ponožku, a natočila na ní vlasy.. nechala to přes noc a občas to nechala i ráno (ve spaní se nevrtim), nebo sundala a měla hezky vlnitý vlasy
akorat u mě to chtělo trochu praxe, mam vlasy do pulky zadku ![]()
A přidávám se k ódě na kokosovej olej.. je to naprosto výborná věc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nepročítala jsem reakce v diskuzi, tak se možná budu opakovat…
Já jsem typická hruštička…vééélký zadek a stehna a vršek relativně dost hubený i v obličeji.
Boky opticky zúžíš různými tričky s lodičkovým střihem, najdeš i ve sportovním střihu pokud nefandíš elegantním. Co se týče vršků…této postavě sluší i projmuté košile nebo projmuté halenky..zvýrazní štíhlý pas. Určitě bych volila výraznější barvy halenek…aby upoutaly pozornost před boky.
Rifle doporučuji vysoké, ale s páskem sníženým jakoby k bokům…ono se to těžko popisuje. Já je ještě nemám,ale dělám si na ně zálusk. Viděla jsem je na jedné paní taky s hruštičkovou postavou a krásně to ten zadek zmenšovalo. Prozradila, že jsou z Takka, ale asi by se daly sehnat i jinde. Mám i dvoje černé rifle lafei nier, které mají hodně elastanu…takže opticky i pocitově tu postavu zpevní. dají se k nim vzít jak elegantní halenky, tak sportovní trička.
Balerínky nebo na léto gladiátorky jsou taky pohodlné a vypadají na noze moc pěkně.
Nebála bych se pohrát s barvou oblečení - to taky dělá hodně. Pokud nemáš cit, tak bych si nechala poradit třeba od kamarádky. Nějaká pěkná zářivá barvička dokáže rozzářit i člověka.
No a takhle na rychlo mě asi už nenapadne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Malinkasom píše:
Co tak vymenit triko za pohodlnou kosili a tenisky za baleriny? k tomu nejakou bizu na krk a hned to vypada lip (jinak ja dziny za pohodlny obleceni nepovazuji)
Je fakt, že jak který džíny a taky v jakým počasí. Baleríny mám ted nové béžové. No a na bižu musím stále myslet, protože to sundavám, nemůžu v tom spát a tak kolikrát vyběhnu z domu bez snubáku a naušnic a jsem jak nahá. Ale porad co na krk k tomuhle stylu..? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xxxxxx píše:
Nepročítala jsem reakce v diskuzi, tak se možná budu opakovat…
Já jsem typická hruštička…vééélký zadek a stehna a vršek relativně dost hubený i v obličeji.
Boky opticky zúžíš různými tričky s lodičkovým střihem, najdeš i ve sportovním střihu pokud nefandíš elegantním. Co se týče vršků…této postavě sluší i projmuté košile nebo projmuté halenky..zvýrazní štíhlý pas. Určitě bych volila výraznější barvy halenek…aby upoutaly pozornost před boky.
Rifle doporučuji vysoké, ale s páskem sníženým jakoby k bokům…ono se to těžko popisuje. Já je ještě nemám,ale dělám si na ně zálusk. Viděla jsem je na jedné paní taky s hruštičkovou postavou a krásně to ten zadek zmenšovalo. Prozradila, že jsou z Takka, ale asi by se daly sehnat i jinde. Mám i dvoje černé rifle lafei nier, které mají hodně elastanu…takže opticky i pocitově tu postavu zpevní. dají se k nim vzít jak elegantní halenky, tak sportovní trička.
Balerínky nebo na léto gladiátorky jsou taky pohodlné a vypadají na noze moc pěkně.Nebála bych se pohrát s barvou oblečení - to taky dělá hodně. Pokud nemáš cit, tak bych si nechala poradit třeba od kamarádky. Nějaká pěkná zářivá barvička dokáže rozzářit i člověka.
No a takhle na rychlo mě asi už nenapadne
Děkuji. Do barev se musím vyloženě nutit, ale snažím se. Podle manžela mi jako tmavému typu sluší růžová, taková ta světlá. No a dnes jsem tu četla diskuzi, kde se řešilo, že růžová je jak bonbon. No, taky co člověk, to názor. Jde o to, že spíš nakupuju bez rozmyslu, co se mi zrovna zalíbí, než abych to s něčím ladila. Musím na tohle myslet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já to nenosím. Jen vyrabím
a když už tak si na ruku dám náramek.
Prosím neberte to jako reklamu, jen davam tip co se da nosit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cheyenne píše:
Mimochodem, takovýho učesu jde docílit i s ustřihlou ponožkou![]()
Nemám ráda kulmy a podobný blbosti, tak jsem ustřihla ponožku, a natočila na ní vlasy.. nechala to přes noc a občas to nechala i ráno (ve spaní se nevrtim), nebo sundala a měla hezky vlnitý vlasy
akorat u mě to chtělo trochu praxe, mam vlasy do pulky zadku
A přidávám se k ódě na kokosovej olej.. je to naprosto výborná věc
Tak ten vyzkouším. No a ponožku nevím, jak bych si tam namotala…abych pak nevypadala jak tydýt…s ponožkou na hlavě
Potřebovala bych to polopaticky vysvětlit… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@S_h_a_n_i_e
podle té první fotky vím, odkud jsi ![]()
nečetla jsem pak celou diskusi…ale vypadáš mladá…kolik ti je ?
nezkoušela jsi vizážistku ???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@S_h_a_n_i_e píše:
Děkuji. Do barev se musím vyloženě nutit, ale snažím se. Podle manžela mi jako tmavému typu sluší růžová, taková ta světlá. No a dnes jsem tu četla diskuzi, kde se řešilo, že růžová je jak bonbon. No, taky co člověk, to názor. Jde o to, že spíš nakupuju bez rozmyslu, co se mi zrovna zalíbí, než abych to s něčím ladila. Musím na tohle myslet.
Určitě se neboj
Čím ta barva bude jakoby veselejší nebo výraznější..o to víc to odpoutá pozornost od spodních partií.
O to víc nosím ty tmavé rifle a trička třeba v limetkové barvě, nebo ledově růžová…barvy dělají móóóc (jsem taky tmavý typ).
Pokud možno se vyhýbej neforemným oblečením… košile - projmutá, délka spíše do cca půli zadku nebo těsně nad tou půlkou. Této postavě ještě sluší rifle s rozšířenými nohavicemi.
K těm vlasům - nevím jak vypadají a jaký typ obličeje máš, tak nebudu moc konkrétní…mnohdy udělá moc pěkně sestřihlá ofina nebo sestřih celkový, parádu nadělá i čelenka nebo skřipec.
Nebála bych se obarvit třeba jen konečky vlasů, podbarvit tmavším nebo světlejším odstínem ofinu, melír apod. Nebála bych se pohrát.Já mám naštěstí perfektní kadeřnici se kterou vždycky vymyslíme něco nového. Základ je dobrá péče o vlasy…kosmetika…hodně udělá foukání nebo žehlení vlasů…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka512 píše:
@S_h_a_n_i_e
podle té první fotky vím, odkud jsi
Já věděla, že mě někdo pozná…
Písni SZ odkud jsi ty…:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@S_h_a_n_i_e Myslím, že jsi k sobě zbytečná kritická. Oblečení mi přijde v pohodě, jenom bych vyměnila boty třeba za balerýny. A bud ráda, že vypadáš mladší, za pár let na to budeš pyšná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka512 píše:
@S_h_a_n_i_e
podle té první fotky vím, odkud jsi
No letos 27. No nezkoušela. Myslím, že by to bylo takové chvilkové, já potřebuju změnit přístup k oblíkání a asi i k česání sama u sebe. Něco pěkného, co půjde kombinovat a culík, který zvládnu sama doma. Navíc by to asi lezlo do peněz…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a jsi rozhodnutá si nechat dlouhé vlasy ???
co to zkrátit ???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MUFICE píše:
@S_h_a_n_i_e Myslím, že jsi k sobě zbytečná kritická. Oblečení mi přijde v pohodě, jenom bych vyměnila boty třeba za balerýny. A bud ráda, že vypadáš mladší, za pár let na to budeš pyšná
Našla jsem si fotku a souhlasím…
Nebuď k sobě tolika kritická, malinko se odvaž v barvách a v botkách…
Taky jsem dlouho vypadala mladší…kde jsou ty časy
…buď za to ráda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@S_h_a_n_i_e
Koukni: http://dlouhevlasy.cz/…variace.html a srozumitelnej návod http://www.youtube.com/watch?…
ze začátku je to trochu krkolomný, ale cvikem to pujde.. Já začínala kdysi na ustřihlý ponožce.. teď jsem skončila na ustřihlý podkolence
a už to mam zmáklý během pár sekund ![]()
jinak.. buď ráda.. ve čtyřiceti si naopak budeš přát, abys jak starší segra vypadala
já taky vypadám na míň.. A taky mam takovu „blbou hruškoidní“ postavu
v práci vypadam tak na 16
venku už je to lepší.. sem rocker tělem i duší.. v podstatě mi je jedno co mám na sobě.. hlavně, že se v tom člověk cítí dobře ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit