Kde koupím jednobarevné triko v Praze? :(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5644
6.6.12 16:19

Kde koupim jednobarevne triko v Praze? :(

Ahoj vsem.....
Potrebovala bych radu, kde jeste dnes muzu koupit 1ks jednobarevnyho zelenyho tricka s kratkym rukavem vel. 110 v Praze. :nevim: :nevim: :nevim: Nemuzu ho nikde sehnat :cert: :cert: a to ho potrebuje mala „nutne“ na zitra :evil:
Divala jsem se ruzne po netu, ale bez vysledku. Budto maji, ale musim si jich koupit min. 20ks (co s nima, ze?) :lol:
Nevite napr. o nejakym obchudku na P2,3,7,8,9? 8)
Ale nemusi to byt to byt nutne za 300,– a vice ;) uplne obyc by stacilo.
Dekuju za reakce :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zichisek
6.6.12 16:24

U nás mají u ťamanů za 30,– :mrgreen: (Rajská zaharada)
Jinka kupuju v CaA

• Citovat
  • Upravit
5644
6.6.12 16:30

@zichisek :mrgreen: :mrgreen: tamany jsem taky zkousela, maji samy s polepama a kaminkama :roll:
V CaA teda myslis, ze by mohli mit jo? Ja tuhle brala v HaM ciste bily, ale zelenyho jsem si fakt nevsimla.

Diky za tip :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
6.6.12 16:33
@bellezza píše:
@zichisek :mrgreen: :mrgreen: tamany jsem taky zkousela, maji samy s polepama a kaminkama :roll:
V CaA teda myslis, ze by mohli mit jo? Ja tuhle brala v HaM ciste bily, ale zelenyho jsem si fakt nevsimla.Diky za tip :palec:

Já právě u nás u ťamanů narazila na barevný bez potisku.
Kupuju v CaA, výběr barev bývá jak kde.Minule jsem sháněla červené a měli ho až na Zličíně :think: Na černém mostě ne…Vždycky mívají v dětském ten točitý stojan.Bývá to i v HaM.a potom ještě bývají jednobarevná trička v tescu.

• Citovat
  • Upravit
5644
6.6.12 16:42

@zichisek super, tak vyslu manzela do Letnan :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
6.6.12 16:47

jednobarevne zelene v setu s pruhovanym CA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5644
6.6.12 16:48

@jizvíková :palec: Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
6.6.12 17:32
@bellezza píše:
Ahoj vsem.....
Potrebovala bych radu, kde jeste dnes muzu koupit 1ks jednobarevnyho zelenyho tricka s kratkym rukavem vel. 110 v Praze. :nevim: :nevim: :nevim: Nemuzu ho nikde sehnat :cert: :cert: a to ho potrebuje mala „nutne“ na zitra :evil:
Divala jsem se ruzne po netu, ale bez vysledku. Budto maji, ale musim si jich koupit min. 20ks (co s nima, ze?) :lol:
Nevite napr. o nejakym obchudku na P2,3,7,8,9? 8)
Ale nemusi to byt to byt nutne za 300,– a vice ;) uplne obyc by stacilo.
Dekuju za reakce :pankac:

Decathlon. Ceny lidové a výběr v jednobarevných solidní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
6.6.12 17:54

Já kupovala klukovi na školu v přírodě jednobarevná trika také u ťamanů. Měli mít jednobarevná trika na batikování a nějaké malování. Byly za 30 Kč, a neměli je normálně vystavená, ale měli je naházené v jednom z mnoha regálů v igelitových sáčcích. Kdybych se na ně nezeptala, tak je nenajdu :zed: . Jinač jsem kupovala i v HM - na podzim, obyč. bílé tričko jen s nějakým malinkým obrázkem na rukávu a to mě vyšlo na 220 Kč - jsem myslela, že mě šlehne. A kvalitou skoro stejné, jako od těch ťamanů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
6.6.12 18:04

HM, CA nebo Kapphal a určo bych zkusila i Tesco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5644
6.6.12 18:20

holky vsem moc dekuju, problem VYRESEN :mrgreen: :mrgreen: , manzel prave dorazil s trickama z HaM :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat