Kde koupím jednobarevné triko v Praze? :(
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kde koupim jednobarevne triko v Praze? :(
Ahoj vsem.....
Potrebovala bych radu, kde jeste dnes muzu koupit 1ks jednobarevnyho zelenyho tricka s kratkym rukavem vel. 110 v Praze.
Nemuzu ho nikde sehnat
a to ho potrebuje mala „nutne“ na zitra ![]()
Divala jsem se ruzne po netu, ale bez vysledku. Budto maji, ale musim si jich koupit min. 20ks (co s nima, ze?) ![]()
Nevite napr. o nejakym obchudku na P2,3,7,8,9? ![]()
Ale nemusi to byt to byt nutne za 300,– a vice
uplne obyc by stacilo.
Dekuju za reakce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
U nás mají u ťamanů za 30,–
(Rajská zaharada)
Jinka kupuju v CaA
- Citovat
- Upravit
@zichisek
tamany jsem taky zkousela, maji samy s polepama a kaminkama ![]()
V CaA teda myslis, ze by mohli mit jo? Ja tuhle brala v HaM ciste bily, ale zelenyho jsem si fakt nevsimla.
Diky za tip ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bellezza píše:
@zichisek![]()
tamany jsem taky zkousela, maji samy s polepama a kaminkama
V CaA teda myslis, ze by mohli mit jo? Ja tuhle brala v HaM ciste bily, ale zelenyho jsem si fakt nevsimla.Diky za tip
Já právě u nás u ťamanů narazila na barevný bez potisku.
Kupuju v CaA, výběr barev bývá jak kde.Minule jsem sháněla červené a měli ho až na Zličíně
Na černém mostě ne…Vždycky mívají v dětském ten točitý stojan.Bývá to i v HaM.a potom ještě bývají jednobarevná trička v tescu.
- Citovat
- Upravit
@bellezza píše:
Ahoj vsem.....
Potrebovala bych radu, kde jeste dnes muzu koupit 1ks jednobarevnyho zelenyho tricka s kratkym rukavem vel. 110 v Praze.![]()
![]()
Nemuzu ho nikde sehnat
![]()
a to ho potrebuje mala „nutne“ na zitra
Divala jsem se ruzne po netu, ale bez vysledku. Budto maji, ale musim si jich koupit min. 20ks (co s nima, ze?)
Nevite napr. o nejakym obchudku na P2,3,7,8,9?
Ale nemusi to byt to byt nutne za 300,– a viceuplne obyc by stacilo.
Dekuju za reakce
Decathlon. Ceny lidové a výběr v jednobarevných solidní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já kupovala klukovi na školu v přírodě jednobarevná trika také u ťamanů. Měli mít jednobarevná trika na batikování a nějaké malování. Byly za 30 Kč, a neměli je normálně vystavená, ale měli je naházené v jednom z mnoha regálů v igelitových sáčcích. Kdybych se na ně nezeptala, tak je nenajdu
. Jinač jsem kupovala i v HM - na podzim, obyč. bílé tričko jen s nějakým malinkým obrázkem na rukávu a to mě vyšlo na 220 Kč - jsem myslela, že mě šlehne. A kvalitou skoro stejné, jako od těch ťamanů…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky vsem moc dekuju, problem VYRESEN
, manzel prave dorazil s trickama z HaM ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit