Objednávky Early Days

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
585
12.6.12 19:11

Objednávky EARLY DAYS?

Ahoj maminky,

nevíte náhodou jestli někdo objednává z Anglie oblečení značky Early Days? Kdyžtak prosím odkaz :-) děkujii :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9394
12.6.12 21:36

Jestli neco chces/pro sebe/tak ti koupim a poslu, je docela levne a fajn…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
13.6.12 15:26

Posli mi kdyz tak SZ… a myslis early days design- anglie, ti posilaji i do CR, nebo klasiku z Primark??jsem se do toho trochu zamotala, kdyz jsem to na netu hledala, ja nakupuji v kamennem obchode… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
16.6.12 22:25

Děkuju :-) já právě abych řekla pravdu sama nevím :-D kamarádka mi dovezla z Německa z Primark overálky (3 kusy cca za 150 Kč), ale na tom obalu ve kterém overaly byly je napsáno Early Days.. Tak nevíš co to je… Já tu značku do teď neznala, ale overaly za hubičku a fakt moc hezký, takový podobný kupuju v Nextu za 600 Kč - což je dost velkej rozdíl :/.. Existune nějaká webovka kde bych se na hadříky podívala a popř. bych pak písla objednala u tebe? :-).. Děkujii..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
17.6.12 06:26

ahoj, web existuje, ale nemaji tam zadne nabidky, uz jsem to psla kolegyni vyse/jsem si myslela, ze je to zakladatelka :oops: :Phttp://www.primark.ie/

early days je znacka prodavana v primarku a v irsku a Severnim irsku/coz je uz UK ;) / je dost oblibena, syn mi od nich toho vynosil hodne, delaji obleceni pro deti do 2 let…a je levne a super,kvalitni tez ale bohuzel pres internet neprodavaji… kdybys chtela neco konkretniho, mohu koupit a poslat, ale ted se silene zdrazilo postovne, tak na maly balik/do 2 kg/musis pocitat tak 280kc postovne :nevim: /jeste nedavno jsem platila 90kc, jsem byla minuly tyden na poste pekne v soku :zed: :zed: /

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
17.6.12 06:28

Takze jestli je primark i v nemecku/coz jsem nevedela/ tak se ti to mozna vic vyplati od nich…jinak Primark je irska firma./Dublin/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
19.6.12 12:03

Na mimibazaru prodava pani pod jmenem mfialka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
19.6.12 13:52

Děkuji.. A ona má nějaký katalog a objednává? Nebo jak to dělá? :-) Děkujiiii :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
19.6.12 14:08

Zkus si to najit ma tam nafoceny nejaky veci a ty prodava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
13.2.13 21:59

Holky, mate nekdo zkusenosti s EARLY DAYS? Hlavne me zajima kvalita? Hledala jsem malemu nejake bodycka na leto a tohle me cvrnklo do nosu :) Ale zda se mi to nejak podezrele levne :))) http://www.mimibazar.cz/foto.php?… http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• Citovat
  • Upravit
9090
13.2.13 22:01

@chatwenna já byla před pár dny koupit nějaké oblečení z Anglie, sice second hand ale většina je jako nová a oblečky od Early Days jsou vcelku kvalitní, ty bodyčka mi přijdou podobná těm Tescovým

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
13.2.13 22:03

@Verca1989 jsem si to myslela, ze to bude neco jako ty baliky z tesca…

• Citovat
  • Upravit
2282
13.2.13 22:04

@chatwenna bodycka jsou v pohode, v Anglii stoji par korun ale i tak jsou kvalitni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
13.2.13 22:07

@chatwenna Kvalita za tu cenu naprosto suprová. Pyžama, boxerky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
13.2.13 22:17

Tady nechutně předražené :lol:. V Anglii je značka Early Days součástí superlevné hrabárny Primark. Sama jsem si tam loni koupila pack bodýček s krátkým rukávem a byly v přepočtu lehce přes stovku. Tady je na tom snad stoprocentní marže.

Kvalita je dobrá, mám je seprané méně, než ty z Tesca.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat