Objednávky Early Days
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
Tady se to asi vydává za lepší značku, ale medvídek sedí s tím, co má malý na bodýnku. Víš jak, je to věc nabídky a poptávky, pokud to tady holky kupují, tak proč na tom nevydělat
.
- Citovat
- Upravit
A určitě teda early days jsou věci jen do 2 let a nemá tedy cenu abych se někde snažila najít něco většího? Já koupila dvoje kalhoty v sekáči a jsem z nich nadšená, ale potřebovala bych už větší.. :/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lassie píše:
A určitě teda early days jsou věci jen do 2 let a nemá tedy cenu abych se někde snažila najít něco většího? Já koupila dvoje kalhoty v sekáči a jsem z nich nadšená, ale potřebovala bych už větší.. :/
No tak v Primarku.maji i na vetsi deti, jen se to jmenuje jinak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pikola píše:
No tak v Primarku.maji i na vetsi deti, jen se to jmenuje jinak
Ahaa.. Tak tomu nějak nerozumim asi
.. Co tedy bych, prosím, měla hledat, pokud bych chtěla takový nějaký kalhoty třeba? Ale hledám to, co kdo prodává v čr, ne na zahraničníh stránkách.. Kvalita se mi líbí i to pěkně sedí a cena těch co jsem sehnala (bazarový) byla moc pěkná..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud je earlydays, tal.to.pordava obchod Primark. Ten v cr neni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tady nechutně předražené
. V Anglii je značka Early Days součástí superlevné hrabárny Primark. Sama jsem si tam loni koupila pack bodýček s krátkým rukávem a byly v přepočtu lehce přes stovku. Tady je na tom snad stoprocentní marže.
Kvalita je dobrá, mám je seprané méně, než ty z Tesca.