Objednávky Early Days

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Naima
13.2.13 22:17

Tady nechutně předražené :lol:. V Anglii je značka Early Days součástí superlevné hrabárny Primark. Sama jsem si tam loni koupila pack bodýček s krátkým rukávem a byly v přepočtu lehce přes stovku. Tady je na tom snad stoprocentní marže.

Kvalita je dobrá, mám je seprané méně, než ty z Tesca.

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
13.2.13 22:25

@Naima To je teda bordel… :roll:

• Citovat
  • Upravit
Naima
13.2.13 22:26

Tady se to asi vydává za lepší značku, ale medvídek sedí s tím, co má malý na bodýnku. Víš jak, je to věc nabídky a poptávky, pokud to tady holky kupují, tak proč na tom nevydělat :).

• Citovat
  • Upravit
25
11.4.14 23:26

A určitě teda early days jsou věci jen do 2 let a nemá tedy cenu abych se někde snažila najít něco většího? Já koupila dvoje kalhoty v sekáči a jsem z nich nadšená, ale potřebovala bych už větší.. :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35712
12.4.14 09:04
@Lassie píše:
A určitě teda early days jsou věci jen do 2 let a nemá tedy cenu abych se někde snažila najít něco většího? Já koupila dvoje kalhoty v sekáči a jsem z nich nadšená, ale potřebovala bych už větší.. :/

No tak v Primarku.maji i na vetsi deti, jen se to jmenuje jinak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
14.4.14 16:56
@pikola píše:
No tak v Primarku.maji i na vetsi deti, jen se to jmenuje jinak ;)

Ahaa.. Tak tomu nějak nerozumim asi :D.. Co tedy bych, prosím, měla hledat, pokud bych chtěla takový nějaký kalhoty třeba? Ale hledám to, co kdo prodává v čr, ne na zahraničníh stránkách.. Kvalita se mi líbí i to pěkně sedí a cena těch co jsem sehnala (bazarový) byla moc pěkná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35712
14.4.14 20:17

Pokud je earlydays, tal.to.pordava obchod Primark. Ten v cr neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat