Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky, je tu někdo, kdo ji absolvoval? Asi ji neuniknu (mám LSIL), zřejmě opět půjdu k Apolináři.
Začíná se mě zmocňovat trochu stres.
Ahoj, ja su po rekonizaci 2 mesice, mela jsem HSIL, je to na budku ![]()
Misi, a prosím Tě jak jsi na tom? Po jaký době od první konizace jsi měla HSIL? Cytolku Ti budou dělat asi až za půl roku, viď? Teda to mám načtený a říkali mi to i u Apolináře, že do té doby mohou vycházet nepřesný výsledky. Hm…
@Flowerr na prvni konizaci jsem byla vloni, posledni ted 1.7. Byla jsem pokazde ve Zline, pred touto operaci mi rikali at pocitam do budoucna s odstranenim delohy, vratilo se to brzo a zhorseni. Po operaci jsem byla ve spitale dyl kvuli krvaceni, vzali mi vzorky i vic z delohy a bohuzel i s zilou, takze siti.. po 14 dnech jsem byla na onkogynekologii, tam mi rekli ze mi to stejne zas nevzali vsechno a jinak nic. Tak jsem zmenila gyndu a tam mi nasla dr 2cm nador, zitra budu volat na vysledky a deloha musi ven ikdyby nebyl zhoubny
Vzorky se berou po mesicu od operace, doporucuju po ms, veskere zmeny na cipku jsou lip videt. Me pry moc cipku nenechali stejne. Je mi 36 ![]()
Misi, jemine. Prosím Tě nechceš se objednat na konzultaci na onkogynekologii v Praze (Apolinář - dr. Sláma nebo Motol?) Oni jsou tam fakt dobří a co hlavně - na rozdíl od oblastních nemocnic jsou velmi rozvážní s odstraněním dělohy, protože ono to asi problém extra neřeší, ty buněčný změny se uloží v tý poševní jizvě. Tak bych být Tebou chtěla mít fakt jistotu, že se na postupu shodují. určitě to zvaž, já bych to podstoupila. Na konzultaci máš nárok, jezdí tam baby z celý republiky a nemusíš mít doporučení doktora.
Vůbec nechápu proč by děloha musela pryč u nezhoubného nádoru
![]()
@Flowerr jako mi rikala dr pred operaci, ze ju vemou preventivne, protoze se to opakuje casto a zhorsuje, do roka jsem byla na operaci, navic mamka ma raka ikdyz ne spodku, takze geneticka zatizenost.. vysvetlovala mi pro a proti, deti uz mam, ale zas deloha drzi organy navrchu, nehrozi vyhreznuti apod, jako nedokazu se s tim smirit, celou dobu bojuju at mi ju nechaji, ale ted mi dosla sila.. pred mesicem jsem zacla brat gynex kapky kvuli silnym ms a vsemu, tak tak nak naivne doufam…
![]()
Kazdej mi rika at me vyberou a ja mam klid, ale vim ze se s tim nesmirim ![]()
Na konzultaci urcite pujdu jeste nekam, klidne do Prahy, dekuju ![]()