Dělám scény u doktorů

Anonymní
13.9.15 12:28

Dělám scény u doktorů

Ahoj, musim často chodit na braní krve. Dělám u toho hrozné scény, jenom jak vidím tu jehlu, sestřičkám uhybám, už několikrát mě píchla vedle, kvůli tomu mému uhybání a vždy omdlím. Minule už sestřičce došla trpělivost a řekla mi, jestli už jsem rodila( ještě ne), tak že to prý si teprve užiju. Tím mě dost vystrašila, protože mimčo plánuji, co nejdříve, ale rodit přirozeně nechci, když nezvládám ani braní krve. Podobně jsem na tom s gynekologickou prohlídkou, kdy se úplně stáhnu a hrozně mě to bolí a křičím tam u toho. Mám hrozně nízký práh bolestivosti a všude u doktorů dělám scény a pak si přijdu trapně. Jste na tom některá podobně? Jak překonat strach z bolesti? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41882
13.9.15 12:30

To je skoro na psychologa/psychiatra. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
13.9.15 12:30

No měla by jsi si najít psychiatra/psychologa. Tohle není o prahu bolesti, ale o hysterii. Takže se zameřit na to, už jen s ohledem k tomu, že je to opravdu trapné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
13.9.15 12:31
@lyrica píše:
To je skoro na psychologa/psychiatra. :nevim:
:mrgreen: stejná rada :mrgreen: a ve stejnou chvilku :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
13.9.15 12:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
13.9.15 12:36

Teda tohle dělal můj mladší bràcha po příšerné zkušenosti na ORL ale v šesti letech ho to přešlo. Myslím, že to není normální a divim se, že ještě vůbec nějaký doktor s tebou nevyrazil dveře nebo tě rovnou neposlal na vyšetření k psychologovi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
13.9.15 12:38

Bych tě vyfackala asi :mrgreen: to jsi dospělá?

• Citovat
  • Upravit
31672
13.9.15 12:39

Normální to není, pokud nejsi žákyně max první, druhé třídy základky. odběry krve taky nesnáším, koukám jinam, občas se u toho taky kroutím, ale rukou ze které mi berou, tak prostě nepohnu, u zubaře zavírám oči..akorát teda při porodehc jsem mírně hysterická byla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
13.9.15 12:40

Pokud máš nízký práh bolesti, rozhodně nedoporučuji rodit císařem, ale normálně. Při normálním porodu ti můžou dát epidurál, takže nic nebudeš cítit a po porodu ti bude fajn. Při císaři sice porod bude pro tebe pohoda, ovšem po porodu to i tak není zhruba 3 dny nic moc. To nedáš.
Btw. před otěhotněním bych ti doporučila psychologa nebo psychiatra a delší spolupráci s ním, protože jestli jsi takhle hysterická na sebe, z dítěte uděláš neurotika, pokud ono z tebe ucítí a uvidí, jak se matka chová u doktora, bude to s ním ještě horší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.15 12:41

@Nafrněná ano @ynax právě toho císaře bych raději, myslím, že je to menší zlo. Jednu operaci už jsem zažila.

• Citovat
  • Upravit
41882
13.9.15 12:47

Tak ono vybírat si porod stejně nemůžeš, takže tím bych si hlavu fakt lámala na posledním místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
13.9.15 12:47
@Anonymní píše:
@Nafrněná ano @ynax právě toho císaře bych raději, myslím, že je to menší zlo. Jednu operaci už jsem zažila.

císaře ti neudělají jen proto že se bojíš porodu, ten se dělá ze zdravotních duvodu, s tím nepočítej, vyhledej odbornou pomoc, u dospělého člověka to není normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
13.9.15 12:51

Z psychiatrických důvodů by ten císař asi zařídit šel. Ale fakt si někam dojdi, tohle normální není a škodíš tím i sama sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
13.9.15 12:51
@Anonymní píše:

Ona je operace a operace. Kdyz pak nabehnou sestry a cca 5 hodin po cisari musis vstat a delat prvni kroky to jsou proti tomu kontrakce cajicek…

Jinak bych na to lekare upozornila predem, ze to nebude jen tak a rozhodne zasla za obvodakem a nechala se nekam poslat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
13.9.15 12:54

Teda, kolik ti teda je? Máš asi nějakou špatnou zkušenost s lékaři, když máš takové stavy, ne? Já teda taky nemám ráda braní krve, takže natáhnu ruku a koukám se jinam a nejlépe, když mluvím se setřičkou. To totiž melu a melu s pohledem do okna, klidně i z cesty, ale trochu odvedu vlastní pozornost a tak nevím, kdy to do mě píchne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí