Dělám scény u doktorů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
782
13.9.15 17:19
@Anonymní píše:
@Quinn7 při odběru krve neřvu, jen uhybám, při gynekologické prohlídce se ale už hlasitě projevuju, ale například zubař mi vůbec nevadí.

nedívej se na to co se děje, mysli na něco pěkného, vždyť je to chvilka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
13.9.15 17:21
@Anonymní píše:
@Bábrdl když jsem řekla gynekologovi, že mě to dost bolí, řekl, že to bych koukala dřív, jaká se používala zrcadla a že se mám uvolnit. Jenže to mi nejde.

vem si nějaký prášek, stačí kinedryl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
13.9.15 17:24
@veronika67 píše:
Asi bych doporučila návštěvu psychiatra, když máš strach ze všech doktorů, to moc normální není. Já třeba nesnesu zubaře, to je pro mě peklo. Ale jinak kdyby do mě řezali, tak je mi to fuk :D Porad se určitě s odborníkem, kterej ti asi dá nějakou medikaci, abys těmito stavy netrpěla. A porod, no ono císaře na přání ti tady nikdo neudělá, ale zvládly ho všechny, tak proč by ty ne :)

nechápu, proč by měla chodit hned k psychiatrovi, není nutné brát ad, když jde jednou za uherský rok k lékaři
strach má každý, jen se každý projevuje jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
13.9.15 17:28

@90-60-90 to je výstižné, na co hned psychiatr, každý člověk má přece z něčeho strach, kdo by se nebál porodu a podobně? Já se taky bojím odběru krve, ze všech lékářů mám strach. Taky občas si u lékaře zanadávám a bránim se - naposled to bylo u cévkování. Ale rozhodně bych kvůli tomu nešla k psychologovi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
13.9.15 17:29
@90-60-90 píše:
nechápu, proč by měla chodit hned k psychiatrovi, není nutné brát ad, když jde jednou za uherský rok k lékaři
strach má každý, jen se každý projevuje jinak

Tak znova. Pokud je kvůli tomu „neošetřitelná“ a lékaři ji vykazují z ordinací, tak to je problém. Především pro zakladatelku je lepší, aby se naučila svůj strach zvládat na rozumné úrovni. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
13.9.15 17:31
@misa.859 píše:
@90-60-90 to je výstižné, na co hned psychiatr, každý člověk má přece z něčeho strach, kdo by se nebál porodu a podobně? Já se taky bojím odběru krve, ze všech lékářů mám strach. Taky občas si u lékaře zanadávám a bránim se - naposled to bylo u cévkování. Ale rozhodně bych kvůli tomu nešla k psychologovi :D

Zakladatelka to vnímá jako problém a ptá se po řešení. Řešením je sotva rad: to je normální, prostě dál utíkej z ordinací :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
13.9.15 17:32
@Anonymní píše:
@Bábrdl když jsem řekla gynekologovi, že mě to dost bolí, řekl, že to bych koukala dřív, jaká se používala zrcadla a že se mám uvolnit. Jenže to mi nejde.

Blbý kecy u doktora zažil každý. Jde jen o to, jestli jsi schopná se i přes to nechat vyšetřit :nevim: Pokud má doktor keců příliš, vyměň ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.15 17:34

@Bábrdl vyšetřit se nechám, nikdy jsem z ordinace neutekla, jen u toho dělám scény a projevuju to tím, že se bráním, třeba tím cukáním při odběru krve. Bohužel si nemůžu pomoct a v tom si myslím, že by mi psycholog nepomohl.

• Citovat
  • Upravit
782
13.9.15 17:35
@Bábrdl píše:
Tak znova. Pokud je kvůli tomu „neošetřitelná“ a lékaři ji vykazují z ordinací, tak to je problém. Především pro zakladatelku je lepší, aby se naučila svůj strach zvládat na rozumné úrovni. :nevim:

to slovo neznám. brát ad je horší, než celý strach z ošetření, lékaři si poradí, nech to na nich. Co potom mají dělat pediatři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
13.9.15 17:37
@Anonymní píše:
@Bábrdl vyšetřit se nechám, nikdy jsem z ordinace neutekla, jen u toho dělám scény a projevuju to tím, že se bráním, třeba tím cukáním při odběru krve. Bohužel si nemůžu pomoct a v tom si myslím, že by mi psycholog nepomohl.

Možná ne, ale to nevíš, dokud to nezkusíš. Nějaká behaviorální terapie by zabrat mohla.

Problém je v tom, že lékaři pojišťovna proplatí jen určitý čas. Takže nemá na scény a cukání čas a je podrážděný. Určitým řešením by bylo platit si odběry jako samoplátce, když si ten čas zaplatíš, tak by se tam s tebou vyblbli a nějaké cukání přehlédli. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
13.9.15 17:37
@Bábrdl píše:
Blbý kecy u doktora zažil každý. Jde jen o to, jestli jsi schopná se i přes to nechat vyšetřit :nevim: Pokud má doktor keců příliš, vyměň ho.

já ne, neznám lékaře, který má řeči. Kolik je příliš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
13.9.15 17:40
@90-60-90 píše:
to slovo neznám. brát ad je horší, než celý strach z ošetření, lékaři si poradí, nech to na nich. Co potom mají dělat pediatři?

Pediatr zavolá sestru a matku a společně pacienta znehybní. Tuto možnost lékař pro dospělé nemá.

Neošetřitelný pacient je ve zdravotnictví terminus technicus pro pacienta, od něhož nelze očekávat spolupráci umožňující standartní průběh vyšetření/ošetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
13.9.15 17:41
@Bábrdl píše:
Možná ne, ale to nevíš, dokud to nezkusíš. Nějaká behaviorální terapie by zabrat mohla.Problém je v tom, že lékaři pojišťovna proplatí jen určitý čas. Takže nemá na scény a cukání čas a je podrážděný. Určitým řešením by bylo platit si odběry jako samoplátce, když si ten čas zaplatíš, tak by se tam s tebou vyblbli a nějaké cukání přehlédli. :think:

neproplácí se čas, ale lékařský úkon. Zbytek bez komentáře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
13.9.15 17:41
@90-60-90 píše:
já ne, neznám lékaře, který má řeči. Kolik je příliš?

Myslím, že míra je u každého pacienta individuální. Záleží na každém, kolik blbých keců je ochoten u lékaře tolerovat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
13.9.15 17:43
@90-60-90 píše:
neproplácí se čas, ale lékařský úkon. Zbytek bez komentáře :)

To je pravda. Takže pokud tam budou zakladatelku hodinu přemlouvat, aby si nechala odebrat krev, tak dostanou peníze jen za ten jeden výkon. A to si prostě většinou nemůžou dovolit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí