Dělám scény u doktorů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
782
13.9.15 17:45
@Bábrdl píše:
Myslím, že míra je u každého pacienta individuální. Záleží na každém,kolik blbých keců je ochoten u lékaře tolerovat. :lol:

už nepiš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
13.9.15 17:51
@90-60-90 píše:
už nepiš :kytka:

:think: Proč, snažím se zakladatelce pomoci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
13.9.15 18:16

@j.a.n.i1 mamka má hodně takových pacientů (zubařka) :D a většinou, pokud jí tam začnou řvát, odesílá je na kliniku. Takovej člověk je prostě neošetřitelnej. A dr. chápu, že takovýho člověka vyhodí, kdyby totiž takoví byli všichni, tak by skončil na psychiatrii brzo ten dr. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
13.9.15 18:19
@veronika67 píše:
@j.a.n.i1 mamka má hodně takových pacientů (zubařka) :D a většinou, pokud jí tam začnou řvát, odesílá je na kliniku. Takovej člověk je prostě neošetřitelnej. A dr. chápu, že takovýho člověka vyhodí, kdyby totiž takoví byli všichni, tak by skončil na psychiatrii brzo ten dr. :mrgreen:

Pokud má maminka „hodně“ pacientů, která nedokáže ošetřit, viděla bych chybu spíš na její straně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
13.9.15 18:19

Asi by to chtělo psychologa, probrat ten strach/paniku s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
13.9.15 18:24

@Bábrdl no jelikož maminka má ordinaci blízko psychiatrické léčebny, má hodně pacientů z tohoto ústavu, takže asi tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
13.9.15 18:32

Ja si nemyslil ze je to nutne na psychiatra..jak tady nektere pisete..treba je setra nesikovna a „vrta“ se v vpichu..treba gynekolog neni citlivy a vysetreni boli..muzu rict ze s tim mam zkusenosti..takze mozna zmenit dr pomuze. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
13.9.15 18:38
@veronika67 píše:
@Bábrdl no jelikož maminka má ordinaci blízko psychiatrické léčebny, má hodně pacientů z tohoto ústavu, takže asi tak…

Jo tak to je jiná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
13.9.15 18:42

@misa.859 Psychiatra ne. To je silné, nikdo po ní nechce, aby začala brát antidepresiva. Ale psycholog by mohl být dobrá volba. Protože jeho primární úkol není někomu narvat prášky, ale pomoci se dopátrat příčiny strachu/stresu. Právě psychologové řeší příčinu a taky by člověku měli pomoci vyřešit ji, aby se cítil lépe. Pokud ji samotnou to limituje, tak si myslím, že by bylo vhodné zajít za nějakým odborníkem.

Anonymní: Jinak, člověk by měl mít ke svému lékeři důvěru, takže doporučuji najít jiného gynekologa, který bude mít více soucitu a pochopení. Je zajímavé, že zubaře snášíš v pohodě :think:, to je většinou naopak, přecijen, ten zubař občas působí víc bolesti než celá návštěva gynekologa. Určitě by bylo dobré svůj strach probrat s někým, kdo tomu rozumí. Myslím, že ti to pomůže :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
13.9.15 18:44
@Gituš píše:
@misa.859 Psychiatra ne. Je zajímavé, že zubaře snášíš v pohodě :think:, to je většinou naopak, přecijen, ten zubař občas působí víc bolesti než celá návštěva gynekologa. Určitě by bylo dobré svůj strach probrat s někým, kdo tomu rozumí. Myslím, že ti to pomůže :).

Já to mám taky tak. Zubař v pohodě, gyndař je stres.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
13.9.15 18:47

@Bábrdl Já konec konců taky :mrgreen: Zubař dobrý. Když jdu na gyndu tak sice nekřičim, ani nejsem hysterická, mám fajn doktora, ale rozhodně bych v tu chvíli byla radši u zubaře :mrgreen: Jen to tak neprožívám, myslím, že takovéhle „nepříjemné stavy“ má spousta žen :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
13.9.15 18:50

Holky, kdo se těch doktorů tak bojí, tak ať tam raději snad ani nechodí, nebo z toho strachu ještě umře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
13.9.15 19:02

Přeji hodně štěstí, ať svůj problém vyřešíš :hug:

• Citovat
  • Upravit
47759
13.9.15 19:21
@Anonymní píše:
@Caravaggio Jedna věc je ta bolest, ale druhá taky čeho se bojím u přirozeného porodu, tak toho, že se svojí postavou nezvládnu porodit, opravdu si to nedovedu představit, je mi 28, ale všichni tipují, že 15. Měřím kolem 170 cm a vážím jen 46 kilo, což je silná podváha. Prostě jsem hrozně hubená, až ošklivě. A ono mi taky neni příjemné svlékat se před cizíma lidma. A taky si říkám, že celebrity rodí císařema. To je také to, co mě přesvědčuje, že císař je menší zlo.

Mě taky říkali, že porod pro mě bude těžký, váha před prvním dítětem 45 kg a výška 174 cm. Prvního syna jsem porodila do 10ti minut od příjmu :mrgreen: a od prvnímu porodu tvrdím, že raději budu 10X rodit, než mít bolavé zuby. Rodila jsem 3X a jsem ráda, že jsem jako proutek, řekla bych, že tím jsem měla porody lehčí ;-) Jinak doporučuji vyhledat odborníka, jo hodně lidí nemá rádo doktory, ale prohlídku pretrpi a jde se dal bez jakýkoliv scén :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
13.9.15 19:56
@Anonymní píše:
@Bábrdl když jsem řekla gynekologovi, že mě to dost bolí, řekl, že to bych koukala dřív, jaká se používala zrcadla a že se mám uvolnit. Jenže to mi nejde.

A co zkusit jiného gyndaře? Já jsem si dlouho vybírala, nakonec jsem šla v doktorce, která je i dětská gynekoložka, takže má v krvi takové to jemné zacházení a když jsem k ní přišla prvně, jako panna, provedla i stěry z čípku, na všechno upozorňovala, co dělá, což ostatně dělá při každé prohlídce a opravdu to pak není vůbec stresující zážitek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí