Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Krásný den všem.
věřím že mi tu poradíte…
Měsíc zpět jsem byla u dr s tím že strašně dlouho kašlu (v té době asi 2měsíce) ona mi řekla že to necháme být a že to nic nebude.
Týden zpět jsem tam šla znovu a to mi řekla že to něco bude ale přesně asi neví co tak mi na to napsala nějaké kapky a prášky na tišení kašle.
Ty sice kašel zmírnily ale po dobrání byl jeho nástup zase v plném rozsahu.
Včera už jsem to nevydržela a zase tam šla s tím že to všechno pomohlo pouze na tu dobu braní a teď v tom lítám zpátky. Doktorka mi napsala antibiotika s tím že mám asi přechozenou Angínu někdy z předešlých měsíců a že ji těmi antibiotiky přeléčíme.
Antibiotika jsem začala brát (po 12h) a mám v sobě teď 3pilulky ze 14 co jsou v krabičce. Ale je mi ještě hůř.. Najednou mi k tomu přišlo vše co bych měla při normální Angíně jako bledost, zima, únava, bolest v krku apod.
Předtím mne trápil „pouze“ ten kašel a po nasazení antibiotik jsem myslela že to bude dobré ale ono je to naopak.
Nikdy jsem se takhle nepřeléčovala a tak nevím zda je normální že to třeba na začátku tu nemoc vyvolá a potom začne tlumit? Nebo to není normální že u mě naopak nastaly jiné přznaky a mám jít znovu k dr? ![]()
Jaké máte prosím zkušenosti?
Děkuji za všechny odpovědi předem ![]()
Antibiotika podle mě nemohly vyvolat zhoršení a další příznaky. Spíš to bude náhoda a nemoc by se projevila i bez antibiotik.
Jinak k tomu kašli, nezkusila Ti doktorka dát něco proti alergii, jestli by na to ten kašel nereagoval? Teď bych alespoň přes víkend počkala, co ty antibiotika udělají. Pokud by se to nelepšilo, tak zkraje týdne asi znovu k doktorce. Nechat udělat krev, případně rtg plic ![]()
ATB urcite nic nezhorsily taky si myslim ze jen nahoda, do tech dnu by se ti melo ulevit pokud ne jdi znovu k dr, asi bych taky trvala na RTG plic, ale zatim vyckej nez ATB zacnou poradne zabirat ![]()