Co se se mnou děje? Nemoc?

Anonymní
9.9.15 18:49

Co se se mnou děje?-nemoc?

Krásný večer, nevím, kde bych začala. Už asiesic me trápí zdráv. potize. Nyní se to stupňuje, jsem objednána na gynekologii(ale az v pondělí).Trápí me, malátnost, slabost, unavenost, bolesti v podbrisku, časté rihani, nevolnost. Nevolnost tlumim když se na jim, ale hlavně bolest prsou. Přechází z jednoho do druhého. Bolest po sexu jako při menses. Těhotenství jsem vyloučila, menses proběhla, i když místo běžných 3 dni, sedm.Byla silná a bolestivá s cucky krve. Bojím se něčeho horšího, nikdy jsem tento stav nezazila. Dlouho jsem vyšetření odsouvala, ale nyní už me to omezuje. Pryslim zda zítra nenavstivit obvodního, ale bojím se ze tam půjdu zbytečné. Nema někdo podobnou zkušenost? Tehotenske testy negativní, jeden pozitivni az dlouho po limitu. Prosím o zachováni anonymity. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
9.9.15 18:58

Ještě bych dodala, jsem 6 let po císaři a nyní me občas táhne jizva.

• Citovat
  • Upravit
72725
9.9.15 19:09

Mohlo jít o sp :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.15 19:19

@martina.se nevím, tyto stavy mám denně už Měšic..jen ted při menstruaci se to znasobilo. Překvapuje me ta bolest jizvy po SC, taky bolest prsou(bodava, na stridacku)

• Citovat
  • Upravit
647
9.9.15 20:00

A co nějaký zánět? Například vaječníků, dělohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
10.9.15 07:14

Pozitivní ttest po limitu jsem mívala taky, měla jsem ho hodně slaboučký. Ale byla jsem těhu. :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.9.15 08:04
@ivik21 píše:
Pozitivní ttest po limitu jsem mívala taky, měla jsem ho hodně slaboučký. Ale byla jsem těhu. :think:

No jo jenže zase ta menstruace…k doktorovi jdu az v pondělí. ordinuje jen v pondělí. Mám chuť někam zajít už ted, ale nevím, kde me přijmou. :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
10.9.15 08:16

Normálně zajed do nemocnice na gyndu na pohotovost :-) já bych do pondělí nečekala pokud je ti fakt tak špatně :-) může to být nějakej zánět a do pondělí je dlouhá doba.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
10.9.15 08:18

Myslím, že někde gynda, zkus tam brnknout, jestli Tě vemou :think:

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
14.9.15 13:39

Můžu se zeptat, jak jsi dopadla, zda nemoc nebo co… Děkuji :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.9.15 13:25
@ivik21 píše:
Můžu se zeptat, jak jsi dopadla, zda nemoc nebo co… Děkuji :hug:

Z gynek. hlediska to prý nic není. Těhotná nejsem. Dělal mi ultrazvuk. Jinak krev nebral. Příznaky mám porad stejné, tak jsem ještě objednána na castro zda to není od žaludku. Nebo už fakt nevím. Peipadam si jak hypochondr s tím rozdílem, ze mi je opravdu špatné.

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
15.9.15 13:45

Tak hodně zdravíčka přeji :hug: akdyž tak zas napiš :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení