Dělám scény u doktorů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59396
13.9.15 12:56
@Anonymní píše:
@Nafrněná ano @ynax právě toho císaře bych raději, myslím, že je to menší zlo. Jednu operaci už jsem zažila.

nemysli si že je to taková pohoda, rozřízlé břicho a po 24h musíš vstát a hýbat se :mrgreen: :mrgreen:, mam to za sebou 3× a pokaždé jiné. Jinak fakt vyhledej odborníka, tohle už je fakt síla :lol: :lol: Kolik Ti je? Jo odběr krve příjemný neni, nekoukam na to ale je to rychlovka. Zubař to je jiné, tam už od dveří doktorka že určitě budu chtít injekci :lol:. navíc císaře tě udělat nemusí, takže řešit co nejdřív :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
13.9.15 12:58

Ja to mela do te doby, nez jsem otehotnela. Pak jsem si proste rekla, ze to delam pro mimino a vzdycky jsem to nejak zvladla. Po prvnim porodu to potom preslo uplne. Ale jako dite jsem tedy byla hrozna, jednou jsem utekla sestricce, ktera me chtela ockovat pryc z ordinace :-). Muj starsi syn je to same.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
13.9.15 13:00
@Anonymní píše:
@Nafrněná ano @ynax právě toho císaře bych raději, myslím, že je to menší zlo. Jednu operaci už jsem zažila.

a jakou operaci jsi zažila? CS není zrovna malá operace.. Jinak taky se bojím jehel a je mi z toho špatně, když mi berou krev, ale styděla bych se dělat scény

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
13.9.15 13:13

Taky hlasuju pro psychologa/psychiatra. Každý člověk se někdy bojí a ne všichni to zvládají „s přehledem“. Jenže co je moc, to je moc :). A člověk by se měl chovat tak, aby to neohrožovalo jeho samého a zároveň neobtěžovalo okolí :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
13.9.15 13:16
@Anonymní píše:

Operace a císař je ale rozdíl. Jakou operaci? laparo? protože jestli jo, tak to není operace! :lol: takže fakt, začni se léčit, už kvůli sobě, já bych se totiž hanbou propadala, takhle hystečit a to odběry taky nesnáším, nemám žíly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.15 13:17

@Petule030 28 mi je, o to více se stydim za své chování, ale nemůžu si pomoct.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.9.15 13:18

@Ginuš operace slepáku. A snad bych i řekla, že je pro mě horší gynekologická prohlídka.

• Citovat
  • Upravit
17014
13.9.15 13:19
@Anonymní píše:
@Petule030 28 mi je, o to více se stydim za své chování, ale nemůžu si pomoct.

tak fakt toho psychiatra/psychologa. Protože to je opravdu děs, už i kvůli tobě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
13.9.15 13:20
@Anonymní píše:
@Ginuš operace slepáku. A snad bych i řekla, že je pro mě horší gynekologická prohlídka.

No slepák mi brali taky a to se s císařem opravdu nedá srovnávat. Císař není pro slabé povahy s nízkým prahem bolesti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
13.9.15 13:22

Jasně, člověk s psychickým problémem by zasloužil „vyfackat“ :roll:

Zakladatelko, běž s tím k psychologovi, ten tě nasměruje dál. Není důvod se takhle trápit. Císař kvůli strachu z porodu možný je (na základě doporučení psychiatra), ale třeba sama nebo s pomocí odborníků dojdeš k tomu, že ten normální porod přeci jen dáš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
13.9.15 13:23
@araw píše:
No slepák mi brali taky a to se s císařem opravdu nedá srovnávat. Císař není pro slabé povahy s nízkým prahem bolesti :mrgreen:

Tak tak 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
@Anonymní píše:

tak s nadsázkou se říká, že slepák „dělá vrátnej“ - jakože je to operace hodně lehká. Takže bych jí s CS nesrovnávala. Mě dělala tříselnou kýlu a taky v pohodě, běhala jsem druhý den a nic mi nebylo.. CS budu mít ze zdravotních důvodů a raději bych rodila normálně po tom co jsem viděla jak kamarádka po CS trpěla… Jak radí holky, zajdi si někam k doktoru o tom promluvit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@araw Nevím proč, sice jsem nezažila císař ani normální porod. Ale císař mi přijde lepší, nedovedu si představit, že budu rodit přirozeně. Jsem hrozně moc drobná a představa, že budu tam poraněná nějak, to už mi přijde přijatelnější mít jizvu na břiše.. Možná jsem hodně ovlivněná názorem mé sestry, která zažila císař i přirozený a říkala, že rozhodně císař lepší

• Citovat
  • Upravit
7009
13.9.15 13:36

Pikud mas problem celkove s prohlidkou, osetrenim, tak jdi nejdriv k psychologovi. Protoze jakmile otehotnis, tak je potreba minimalne dva odbery, vnitrni vysetreni byt nemusi, fokud je vse ok, ale ono z minuty na minutu byt ok nemusi a pak budes delat co? Behem chvile muzes lezet v nemocnici, s kapackama, odbery, vysetrenimu kazdy den. A budes delat co, zblaznis se tam?

V zajmu sveho budouciho ditete to nejdriv vyres, ono uz pak nejde jen o tebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
13.9.15 13:39

Já nejsem schopná si přečíst na netu, jak se ta krev vlastně bere. Nedívám se, nevím, jak se to dělá :nevim: A číst to fakt nedávám, zvedá se mi kufr.

BMI mám asi 17 (Kdo je tady drobný?) a porodila jsem 2× přirozeně úplně v pohodě.
U odběru krve se nedívám a v duchu myslím na krásnou louku zalitou sluncem s pobíhajícími jednorožci :mrgreen:
U porodu se mi to v hlavě nějak „přepnulo“ a prostě jsem se soustředila jen na mimino…
Odběry a prohlídky nemám ráda, ale co, chvíli to vydržím (jednorožci!) a přežiju. Zvládla jsem i lumbální punkci. Sice jsem trochu přiomdlela a žvatlala nějaké nesmysly, než mě položili a natekla mi zpátky do mozku krev :mrgreen:, ale dobrý.

Najdi odbornou pomoc, tohle už není normální - otravuje to život tobě i ostatním (zdravotníkům).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí