Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Maminky,
nevíte tak odhadem kolik může stat rekonstrukce 1.patra? Topení, nová elektřina tam je, ale s příchodem a potřeb dvou dětí jsme zjistili že to je strašně malé!!
jsem zoufalá, nevím kde začít. Chtěla bych, že když bychom dělali komplet střechu, že bychom shodili ty stropy a ty blbé tslusté příčky, udělali příčky nové a místnosti na míru 1× pokoj holky, 1 malá ložnice + i koupelna. Je to cca do 50m. Je to hrozně malý domeček. Další věc, máme hypošku 1,2mil. vzali by jste si ještě třeba ze stavebka 300tis., příjde mi to šílené
Starší dcera už by šla za rok do školy, tak bych chtěla, aby měli svůj pokoj. Jinak já už chodím po RD do práce.
A prosím poradtě, kde začít?? Projektant? Děkujiii moc za Vaše postřehy a příběhy, nemám se koho zeptat ![]()
Ahoj my tovted taky řešíme..přesně to samé..pod námi přistavuji tak my chceme udělat ještě 1 malý pokoj s koupelnickou, zvětšit kuchyň + malá terasa a tzn. i dodelat strechu atd…my začali architektem a projektem+ navíc vyřízení stavebního povolení..teď nám 1 Kámoš řekl ať počítáme 5,5 tis na m3..takže to vychází cca 300000 a myslím těch posledních..chjo ![]()
Ahoj,
týden máme novou střechu na malém domečku, jednalo se o výměnu krytiny, nové latě, okapy, trámy byly v pořádku a jsme v tom za 300 tisíc. Nezdá se, ale strašně to naskakuje a to jsme vybrali krytinu jednu z těch levnějších. ![]()