Rekonstrukce 1. patra + střecha

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1165
16.8.16 13:45

Rekonstrukce 1.patra+střecha

Maminky,
nevíte tak odhadem kolik může stat rekonstrukce 1.patra? Topení, nová elektřina tam je, ale s příchodem a potřeb dvou dětí jsme zjistili že to je strašně malé!! :-( jsem zoufalá, nevím kde začít. Chtěla bych, že když bychom dělali komplet střechu, že bychom shodili ty stropy a ty blbé tslusté příčky, udělali příčky nové a místnosti na míru 1× pokoj holky, 1 malá ložnice + i koupelna. Je to cca do 50m. Je to hrozně malý domeček. Další věc, máme hypošku 1,2mil. vzali by jste si ještě třeba ze stavebka 300tis., příjde mi to šílené :zed: Starší dcera už by šla za rok do školy, tak bych chtěla, aby měli svůj pokoj. Jinak já už chodím po RD do práce.
A prosím poradtě, kde začít?? Projektant? Děkujiii moc za Vaše postřehy a příběhy, nemám se koho zeptat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6499
16.8.16 13:53

Zkus web modrá střecha, tam ti poradí spíš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
16.8.16 14:09

Ahoj my tovted taky řešíme..přesně to samé..pod námi přistavuji tak my chceme udělat ještě 1 malý pokoj s koupelnickou, zvětšit kuchyň + malá terasa a tzn. i dodelat strechu atd…my začali architektem a projektem+ navíc vyřízení stavebního povolení..teď nám 1 Kámoš řekl ať počítáme 5,5 tis na m3..takže to vychází cca 300000 a myslím těch posledních..chjo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
16.8.16 15:14

Ahoj,
týden máme novou střechu na malém domečku, jednalo se o výměnu krytiny, nové latě, okapy, trámy byly v pořádku a jsme v tom za 300 tisíc. Nezdá se, ale strašně to naskakuje a to jsme vybrali krytinu jednu z těch levnějších. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1951
16.8.16 15:17

Taky si myslím že tak 300 za střechu a cca 300 za patro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie